GSC Haber Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

girdiğimiz her pozisyonu atalım 5 6 atmamız lazım gol yememe ihtimalimiz düşük

Bu kadro 20 dk da ya 2 gol yer yada 2 gol atar

Yersede atsada maç öyle bitmez

Lemina nasil.hazir degilmisde yorgun olan Mertens hala ilk 11 de? Hele birde deplasmanda oynuyoruz orta saha daha direncli olmasi gerekirkene sirf korkudan mertensi yedek birakamamis. Muslera dan bahsetmiyorum bile üst üste orta sahadan gol yese yine yedek kalmaz.

Doğru 11. Bu kadro böyle çıkar.

Yeter ki oynasınlar. Namağlup devam etmeliyiz ligde.

Okan çok başarılı olsun isterim her zaman, ama ben kendisinden hiçbirşeyden ders almadığını görünce vazgeçmiştim. Şu kadro da aynı o hesap işte..

Evet ilk değişiklik dakika 70 75
Mertens ölene kadar sahada kalır
Eğer beraberlikle girersek son 15 dakikaya orta sahayı boşaltır.
Rize hayvan gibi saldırır ve sakatlamaya oynar.
Umarım bizimkiler kanıp kart görmezler

Avrupa’da yüzümüzü yere düşürdüğü gibi ligde de düşürmez umarım. Lemina ile Sallai kadroda olmalıydı.

Mertens varken skoru alırsam sonra sallai yada leminayi alırım gibi düşünmüş olabilir

Antep maçının en iyi iki oyuncusu Sallai ve Jelert idi ikisi de kesilmiş ödül olarak. Hadi Jelert anladım da Sallai neden kesik yedi. Barışı çok seviyorum son AZ maçında kötü oynadı. Antep te de kötüydü sonradan girdiğinde. Son deplasman Hatay maçında da bitiricilik te kötüydü. Rize in goller bulacağı kesin gibi inşallah yanılırım

Lemina’ yı kendi aldırmadı diye inadına yapıyor, terim’ den farkı yok artık, gitsin de kurtulalım

abicim sayfalarca yazın
sayfalarca söylenin

ama maçtan sonra yapın yenemezsek.

oyunmuş,kim oynamış bu maçta önemi yok , fener maçında da önemi olmayacak.

cezasız sakatsız 3 puan önemli olan tek faktör.

Geri
Üst Alt