GSC Haber Rizespor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Mertens ile her maça 10 kişi başlıyoruz. Senin futbol bilginin ben..

Sn. Okan Buruk gol yedikten sonra Lemina'yı oyuna alacağından yedek başlatmış işte.

Nooldu? madem kimsenin anlayamadığı müthiş bir taktiğin var da neden Kaan'ı kesiyorsun birader. Ama sen bu kadar hocasın işte, zora geldi mi hemen olmayan sistemden ve taktikten vazgeçersin.

Bu yüzden bizim büyüklüğümüze yakışmıyorsun işte.

şu ortasahayı 3 leyip sarayı ileride ofansif 8 kullanmayı - adamın orjinaline dönmesini ne zaman farkedecek.

aylardır diyorum Sara var diye Torreira serbest takılıyor ve TOP İLE katkılı değil ve geride boşluk bırakıyor yeri geldiğinde.

tam tersi olması lazımken inatla değiştirmiyoruz.

orjinal sara oyunu = Fener deplasmanındaki işleri yapan Sara

Hiç bir kadro beğenilmiyor. Her kadroya küfür ediliyor. Ben hocaya güveniyorum. Alacağız bu maçı.

Mertens inadın yüzünden şampiyonluk vereceksin, avrupayi verdin zaten. Yeter be yeter.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avrupayı nasıl mertens inadından vermiş oluyoruz yav.
Kim oynamalıydı maçta sakat yunusu mu oynatalım kadroya yazılamayan ahmedi mi?

Mertens inadı değil saçma sapan saldır lets go tavrı yüzünden verdik. Bunu yaparken de bek olarak sarı kartlı kaplumbağa vardı

Kutucu da sari gorsun haftaya oynamasin 11 i bu

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leminayı skor ne olursa olsun 2. yarı atacak bence. derbiye kadar en azından bi 45 dk at be hocam ya.

Mertens i cok seviyoruz hoca biz de, itirazimiz persembe gununde mecbur oynatacagin adami dinlendir yahu dinlendiri be adam

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertens yerine ya Lemina oynamalı, Sara daha öne geçmeliydi ya da onu 90 dk için hazır görmüyorsa, Sallai kanat-bek oynamalıydı; önde Ahmed-Osimhen-Barış ile 3-4-3 yani.

İlla Mertens liderliğinde koştur koştur önde pres manyaklığı yapacak. RS buna uygun bir rakip değil.

Ne mertens'miş be messi olsa kesik yerdi. Muslera'yı da buffon görüyor hocamız galiba.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupayı nasıl mertens inadından vermiş oluyoruz yav.
Kim oynamalıydı maçta sakat yunusu mu oynatalım kadroya yazılamayan ahmedi mi?

Mertens inadı değil saçma sapan saldır lets go tavrı yüzünden verdik. Bunu yaparken de bek olarak sarı kartlı kaplumbağa vardı
Mertens avrupa da cok koşan takımlara karşı oyunda eksik bırakıyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt