GSC Haber Rizespor Maçı Kamp Kadromuz Belli Oldu

Adam 38 yaşında tempoyu kaldıramıyor diye kadro dışı mı bırakılır

Dünyanın neresinde böyle bir şeyin yapıldığını gördün

Yedek oturtmak başka bir şey kadro dışı bırakmak başka bir şey
Dünyanın neresinde 38 yaşında bitik topçu uzulmesin diye her maç ilk 11 oynuyor renktas.

Haydi bakayım Şemislav

FT ısrarla akbaba oynatirken bile bu kadar cildirmamistim. Çok sevdiği Mertensi Muslerasiyla yıl sonu tek cümle etmeden gondericez az kaldi
Morata sakatlanmasa bir ihtimal kesilebilirdi de Lemina’yı daha zora kalmadıkça ilk 11e atmaz.

Bazı şeylerin bence değişme ihtimali yok.

Sonradan oyuna girip katkı vermeli başak maçında olduğu gibi. ilk 11i kaldırmıyor Fiziken eksik oynatıyor takımı bunu anlayabilecegini düşünüyorum Emrah
lan koşan fiziği iyi adam diye diye hoca da doldurdu nerede yarış atı var takıma şimdi kafası koparılmış tavuk gibi oldu takım. Koşmalarına boydan gireyim futbol takımı mı hipodromda at yarışı mı izliyorum? Kafası basan tek topçu bu herif ben de istemem 38 yaşındaki adam oynasın ama geriye kalan takımdakilerin iqsu bunun yarısı değil.

lan koşan fiziği iyi adam diye diye hoca da doldurdu nerede yarış atı var takıma şimdi kafası koparılmış tavuk gibi oldu takım. Koşmalarına boydan gireyim futbol takımı mı hipodromda at yarışı mı izliyorum? Kafası basan tek topçu bu herif ben de istemem 38 yaşındaki adam oynasın ama geriye kalan takımdakilerin iqsu bunun yarısı değil.
Fiziken bitik takımız kim koşuyor yaw.

Herifin konusunda 'zengin Diagne' deniliyor bunlar acaba futbolu nasıl izliyor merak ediyorum. Herkes profesör olmuş.
100 milyonluk adam fazla bizim taraftara zaten gördük az maçinda takim rakip kalecinin formayı göremedi desek yeridir herif yokken. Genel olarak kaçıralacak bir pozisyonda olmuyor osimhen oynamadiginda nedense pozisyona kendi başina giriyor ondan herhalde :d

100 milyonluk adam fazla bizim taraftara zaten gördük az maçinda takim rakip kalecinin formayı göremedi desek yeridir herif yokken. Genel olarak kaçıralacak bir pozisyonda olmuyor osimhen oynamadiginda nedense pozisyona kendi başina giriyor ondan herhalde :d
İstiyorlarki her maçı çözsün ve golleri atsın, futbol bir takım oyunudur kimse tek başına takımı kurtaramaz sürekli. Daha düzenli bir oyunla forvetleri topla buluşturduk mu Icardi varken de böyleydik şimdi Osimhen varken de aynı. Haaland gelse yine aynısı olacak.

Yaw osimhene laf etceginize gidin okana laf edin 100mluk herifi nasıl diagne denilecek seviyeye düşürdü diye. Adam ilk geldiğinde kendinizden geciyordunuz attığı gollerde. Bir takımda herkes dibi görüyorsa tek sorumlu vardır

bu maç lemina'yı oynatacağını düşünüyorum. en azından 2. yarı oyuna alır. taraftarla gerilimden olabildiğince kaçınacaktır hoca.

Geri
Üst Alt