- 18 Temmuz 2009
- 80.624
- 224.926
- 5.093
Milli araya kadar 5 maç daha var ligde, yanlış yaniKasimpasa maçından sonra milli ara var galiba ayrıca yunus bence febe maçında olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli araya kadar 5 maç daha var ligde, yanlış yaniKasimpasa maçından sonra milli ara var galiba ayrıca yunus bence febe maçında olur
Dünyanın neresinde 38 yaşında bitik topçu uzulmesin diye her maç ilk 11 oynuyor renktas.Adam 38 yaşında tempoyu kaldıramıyor diye kadro dışı mı bırakılır
Dünyanın neresinde böyle bir şeyin yapıldığını gördün
Yedek oturtmak başka bir şey kadro dışı bırakmak başka bir şey
Rize dahil 5 maç mı ?Milli araya kadar 5 maç daha var ligde, yanlış yani
Morata sakatlanmasa bir ihtimal kesilebilirdi de Lemina’yı daha zora kalmadıkça ilk 11e atmaz.FT ısrarla akbaba oynatirken bile bu kadar cildirmamistim. Çok sevdiği Mertensi Muslerasiyla yıl sonu tek cümle etmeden gondericez az kaldi
Geçen her saniye kinleniyorum.Morata sakatlanmasa bir ihtimal kesilebilirdi de Lemina’yı daha zora kalmadıkça ilk 11e atmaz.
Bazı şeylerin bence değişme ihtimali yok.
10p cikar bu 4 mactanRize (D)
Fener
Kasimpasa (D)
Alanya (D)
Bu maclarda Jakobs, Yunus ve Morata olmayacak yüksek ihtimalle.
Osimhenle dalga geçen taraftara muğdat Çelik layık sezon başındada leş atıyorduk herif geldi takım toparlandıGSli taraftarlar tarafından Diagne diye taşak geçilen Osimhen’e muhtaç olduğumuzu gösteren bir kadro olmuş
Sonradan oyuna girip katkı vermeli başak maçında olduğu gibi. ilk 11i kaldırmıyor Fiziken eksik oynatıyor takımı bunu anlayabilecegini düşünüyorum Emrah
lan koşan fiziği iyi adam diye diye hoca da doldurdu nerede yarış atı var takıma şimdi kafası koparılmış tavuk gibi oldu takım. Koşmalarına boydan gireyim futbol takımı mı hipodromda at yarışı mı izliyorum? Kafası basan tek topçu bu herif ben de istemem 38 yaşındaki adam oynasın ama geriye kalan takımdakilerin iqsu bunun yarısı değil.Sonradan oyuna girip katkı vermeli başak maçında olduğu gibi. ilk 11i kaldırmıyor Fiziken eksik oynatıyor takımı bunu anlayabilecegini düşünüyorum Emrah
Yunus Fener maçında olacakmış (iğneyle gerekirse)Rize (D)
Fener
Kasimpasa (D)
Alanya (D)
Bu maclarda Jakobs, Yunus ve Morata olmayacak yüksek ihtimalle.
Fiziken bitik takımız kim koşuyor yaw.lan koşan fiziği iyi adam diye diye hoca da doldurdu nerede yarış atı var takıma şimdi kafası koparılmış tavuk gibi oldu takım. Koşmalarına boydan gireyim futbol takımı mı hipodromda at yarışı mı izliyorum? Kafası basan tek topçu bu herif ben de istemem 38 yaşındaki adam oynasın ama geriye kalan takımdakilerin iqsu bunun yarısı değil.
100 milyonluk adam fazla bizim taraftara zaten gördük az maçinda takim rakip kalecinin formayı göremedi desek yeridir herif yokken. Genel olarak kaçıralacak bir pozisyonda olmuyor osimhen oynamadiginda nedense pozisyona kendi başina giriyor ondan herhalde :dHerifin konusunda 'zengin Diagne' deniliyor bunlar acaba futbolu nasıl izliyor merak ediyorum. Herkes profesör olmuş.
İstiyorlarki her maçı çözsün ve golleri atsın, futbol bir takım oyunudur kimse tek başına takımı kurtaramaz sürekli. Daha düzenli bir oyunla forvetleri topla buluşturduk mu Icardi varken de böyleydik şimdi Osimhen varken de aynı. Haaland gelse yine aynısı olacak.100 milyonluk adam fazla bizim taraftara zaten gördük az maçinda takim rakip kalecinin formayı göremedi desek yeridir herif yokken. Genel olarak kaçıralacak bir pozisyonda olmuyor osimhen oynamadiginda nedense pozisyona kendi başina giriyor ondan herhalde :d