Rizespor'un Küme Düşmeyecek Olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
1645992248299.webp

24 nisan ve 15 mayıstaki rizenin dost kulüpleri 6 puanı hediye edecekler etti 29 puan, trabzonun rizedeki maçı da en az 1 puanla biter 2017 nin diyeti ödenir ki bunun sinyalleri yusuf sarının kiralanma süreci ile başlamıştı etti 30, 8 maçtan da 10 puan alacaklarını düşünüyorum 40 puan ligde tutar mantığıyla allah bunların belasını versin diyerek analizimi kapatıyorum.

Maçlara bakmadan söylemek gerekir ki Rize iyi top oynuyor. Bence de dusmeyecekler.

GscimbomMobile

Giresun' u yenemezlerse büyük ihtimalle düşerler. Kasımpaşa da henüz kuyruğu kurtarmış değil ve iyi takım...

Böyle komplo teorileri kuruyoruz, sonra çoğu tutmuyor. Geçen sezon SS, FB yi şampiyonluktan etti mesela. Hiçbir takım için kolay maç yok gibi bir şey...

Padişahın takımı düşer mi hiç. Giresun maçı satar haftaya. Göztepe'yi harcarlar.

Ekli dosyayı görüntüle 152272

24 nisan ve 15 mayıstaki rizenin dost kulüpleri 6 puanı hediye edecekler etti 29 puan, trabzonun rizedeki maçı da en az 1 puanla biter 2017 nin diyeti ödenir ki bunun sinyalleri yusuf sarının kiralanma süreci ile başlamıştı etti 30, 8 maçtan da 10 puan alacaklarını düşünüyorum 40 puan ligde tutar mantığıyla allah bunların belasını versin diyerek analizimi kapatıyorum.
Vasfinin adını gedson fernandes olarak revize edilmesinin zamanı gelmedi mi?

Giresun maçı kritik olacak , Giresun yenilirse sıkıntıya girer satacaklarını düşünmüyorum.

Ama olur da Rizeyi yenerlerse , Rize kesin düşer.

O sene bu sene.
Çıkmamak üzere defolup gidecekler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gedson ne yapar bilemem ama o olmasa Giresun haricindeki 6 maçlarının hiçbirini kazanamazdı bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt