GSC Scout # Robert Skov

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

315269.jpg

Doğum Tarihi: 20.05.1996
Doğum Yeri: Danimarka
Boyu: 1.83
Kilosu: 75
Mevki: Kanat
Kulüp: Kopenhag

44953

184.png

Duran toplarda da çok iyi bizim buralara yolu düşmez gibi ...

Ingiliz medyasi 5 milyon ve 9 milyon pound diyor bonservis olarak. Feghouliyi 9-10 milyona sattip buna 6-8 milyon harcamak mantikli olurmu? Maas olarakda normalde 2-2,5 milyon daha az senelik ücreti alir.

Marcao ve Luyindama transferlerinin anlam kazanmasi icin söyle oyuncularin pesinde kosmamiz lazim. Baska türlü hareketli ve tempolu bir oyun oynamamiz mümkün degil. Ici gecmis topculara 3-4 milyon euro yillik ücret vererek bir yere varamayiz. Sat Ciguli'yi al su adami.

Fenerbahçe almış herhalde.2 gün önce menajeri basket maçı sonrası İlker Ayrık'a ödül vermiş..

Robert Skov daha iyi
yoneticler beni alsalar ekipe suan sampiyonduk ama forumdan bas bas bagiriyorum onuachu, grytebust, robert skov, sisto diye

Visca'yı alacaklardı, vazgeçmişler.Robert Skov haberini de Ntv dahil bugün girmeye başladılar..

Valla hocam Skov Olsen olsa tamam derim elifi falan satıp alırlarda Robert Skov çok zor plden falan sağlam takip ediliyor çocuk efsane oynuyor
Ama birşeyler yapıp alırlarsa fbnin Keweli olur o kadar iyi ayağı var çocuğun

Eljif'i satarlar veya men yeme ihtimalleri olduğu için 3-4 sene Avrupa'ya gitmemeyi kararlaştırmış olabilirler..
2-4 sene avrupa olmayisi =
bir cok oyuncu gelmek istemez
daha cok maas verilmesi gerek
daha az prim, para
iyi oyuncular pek gelmek istemezler

Robert Skov daha iyi
yoneticler beni alsalar ekipe suan sampiyonduk ama forumdan bas bas bagiriyorum onuachu, grytebust, robert skov, sisto diye

Yalnız iyide Olsenin bonservisi 10sa Robert 20dir ve aralarında 3 yaş var zaten alamıcağımız için ben Skov Olsen derim

Valla hocam Skov Olsen olsa tamam derim elifi falan satıp alırlarda Robert Skov çok zor plden falan sağlam takip ediliyor çocuk efsane oynuyor
Ama birşeyler yapıp alırlarsa fbnin Keweli olur o kadar iyi ayağı var çocuğun
Ntv dahil bu haberi girdiler.Bu yıl kötü gittikleri için seneye taraftarın gönlünü almak için şampiyon olmak için her transferi yapabilirler..

2-4 sene avrupa olmayisi =
bir cok oyuncu gelmek istemez
daha cok maas verilmesi gerek
daha az prim, para
iyi oyuncular pek gelmek istemezler
2010-2011 sezonundan sonrada men cezası almışlardı.Oyuncuya yüksek maaş verirsen gelir.Avrupa hedefleyen futbolcuysa gelmez..

Geri
Üst Alt