Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Fenerbahçe 2 sene daha şampiyon olmasın seçim zamanı olduğunda başka bi başkan başka bi yönetim gelir.Ben bu bonservisi verebileceklerini düşünüyorum..15-20 milyonu sadece bir bölgeye harcayacaklarınıda sanmam
Fenerbahçe 2 sene daha şampiyon olmasın seçim zamanı olduğunda başka bi başkan başka bi yönetim gelir.Ben bu bonservisi verebileceklerini düşünüyorum..15-20 milyonu sadece bir bölgeye harcayacaklarınıda sanmam
Danimarka liginden 20 lik futbolcu cikmaz cikamaz hele sampiyonlar liginde kendini gostermemise eger. Hatta FCK bile o kadar istemez.Yalnız iyide Olsenin bonservisi 10sa Robert 20dir ve aralarında 3 yaş var zaten alamıcağımız için ben Skov Olsen derim
Fenerbahçe 2 sene daha şampiyon olmasın seçim zamanı olduğunda başka bi başkan başka bi yönetim gelir.Ben bu bonservisi verebileceklerini düşünüyorum..
hangi iyi oyuncu geldi o sezondan sonra? bir tek sow geldi o nu da 3+mio ve 10 mio+ bonservis ile zenginler getirdi. geri kalani kiralik ziegler, bienvenue gibi cöpler2010-2011 sezonundan sonrada men cezası almışlardı.Oyuncuya yüksek maaş verirsen gelir.Avrupa hedefleyen futbolcuysa gelmez..
Fenerbahçe 2 sene daha şampiyon olmasın seçim zamanı olduğunda başka bi başkan başka bi yönetim gelir.Ben bu bonservisi verebileceklerini düşünüyorum..
Sow geldi.Stoch gibi genç oyuncular gitmek istemediler.Lugano falan gitti.Bu oyuncudan oyuncuya göre değişir.Bu transfer haberlerinin üzerine menajeri basket maçını izleyip ödül veriyosa bu transfer bitmiştir..hangi iyi oyuncu geldi o sezondan sonra? bir tek sow geldi o nu da 3+mio ve 10 mio+ bonservis ile zenginler getirdi. geri kalani kiralik ziegler, bienvenue gibi cöpler
Aldılar gibi.Alsalar bile orda estiği gibi esemez.Bunlara transfer olan futbolcular eski performansını gösteremiyo.Bu yıl herkes şampiyon olurlar diye bakıyodu.Ayew,Benzia,Slimani,Frey,Moses,Zajc gibi futbolcular geldi de ne oldu?Valla inşallah alamazlar diyelim o zaman ne diyelim çok üzer çünkü çocuğun attığı golleri görünce Kewel canlanıyor gözümde
Aldılar gibi.Alsalar bile orda estiği gibi esemez.Bunlara transfer olan futbolcular eski performansını gösteremiyo.Bu yıl herkes şampiyon olurlar diye bakıyodu.Ayew,Benzia,Slimani,Frey,Moses,Zajc gibi futbolcular geldi de ne oldu?
Seneye böyle küme hattında olmazlar ama şampiyonluk yarışında olurlar.Yazın önce biz kendimize bakmalıyız.Kendi kadromuzu iyi kurarsak diğer takımlara bakmayız..Aynen gelen 2-3 seviye aşağı düşüyor slimani ayew isim bazında iyi transferler baya ama ışte sonuç ortada bakalım neler olucak yaz çok hareketli geçecek
Fatih Hocam verdi zaten ayarı rahatta kalalımSeneye böyle küme hattında olmazlar ama şampiyonluk yarışında olurlar.Yazın önce biz kendimize bakmalıyız.Kendi kadromuzu iyi kurarsak diğer takımlara bakmayız..
oraya bir damsgaard yazmani reca edeceğimRobert Skov daha iyi
yoneticler beni alsalar ekipe suan sampiyonduk ama forumdan bas bas bagiriyorum onuachu, grytebust, robert skov, sisto diye
www.tipsbladet.dk
hangi skov icinFener genc yabanci alamaz. UEFA 1+1 sene cezasi caktigi an, gelen oyuncu 2 sene avrupada oynamam diye gelmez.
Skov icin ingiliz basininda 5 ve 5,2 milyon pound bonservis haberleri gecmisti. Bu rakam dogruysa, normalde bizde teklif yapmaliyiz.