Roberto Mancini

Atarlanacak yer mi bulamadınız anlamadım. :D Beddua etmeye kadar gitmiş iş az sakin.

Oynattığı top berbattı.Ontivero ile menajeri aynıydı.O transferden komisyon aldı.Şimdi de gelmiş transferin son günü oyuncularımıza sulanıyor.Bir tanesi de sözleşmesini yenileyen Melo.

Ondan sövdüm.

Bu adama niye bok atiyorsunuz yahu? Son gün oyuncularini peskes ceken hainlere sallayin.

Mancini hoca adamdir.

Yanlış zamanda geldi ve gitti. En azından kenarda yırtınıyordu da sıkıntının oyuncu grubunda olduğunu anlıyorduk. İstediklerini ne yönetim yaptı ne oyuncular. Şimdi bakıyorsun en rezil zamanlarda bile beyni yanmış şekilde davranan biri var takımın başında. Mancini kötüye kötü demesini biliyordu kenarda.

Berbat hocaydı. Ama daha berbatını getirdik yerine.

Son 4 hoca için

Terim > Mancini > Hamza > Prandelli

ama Mancini ile Terim arasında da dağlar var iyi hoca olduğu için 2. değil, Hamza Hoca'nın saflık boyutunu aşan hayalciliği, ve ırkçılığı; Prandelli'nin de berbat ötesi teknik direktörlük ve adam yönetimi için.

Prandelli > Hamza bence :|

Arkasindan aglariz iste böyle. Bu adamin basini da yerli cete yedi. Selcuk ve Burak gitmesi icin elinden ne geldiyse yapti, Allahtan yabancilar Üst düzey performans gösterdi de 2.olabildik.

Bence bu adam Selcuku postalamak istiyordu, zaten böyle haberler de cikmisti bir ara. Ama tabiki yine YERLI CETE kazandi.

Berbat hocaydı. Ama daha berbatını getirdik yerine.

Son 4 hoca için

Terim > Mancini > Hamza > Prandelli

ama Mancini ile Terim arasında da dağlar var iyi hoca olduğu için 2. değil, Hamza Hoca'nın saflık boyutunu aşan hayalciliği, ve ırkçılığı; Prandelli'nin de berbat ötesi teknik direktörlük ve adam yönetimi için.

Prandelli>Hamza

Katılmıyorum.

Özledik be, Ligte okadar basarili olmasanda CLde Adam gibi oynatin takimi oyuncak etmedin Galatasarayimizi

Blogcular biraz abartiyor bazi teknik direktorleri ama ligimizi baz alip antrenorleri degerlendirmek de onlarin yaptigindan daha buyuk sacmalik.

Geçen yıl Hamza antrenörlük değil abilik yaptı takıma.Prandelli de berbat hoca ama Hamza ondan da berbat.Takke düştü kel göründü işte.

Açaydım kollarımı gitme diyeydim. Kalsaydı ne güzel yerli çöplerden, kankalardan temizleyecekti takımı. Biz de Hamza'nın eline düşmeyecektik.

CL de iyi hocalik yapardi zaten adam daha sezon yarisinda gelmis Ligi gormemis taniyamamis hoca nasil Super Ligi kavrasin.CL de ne yapacagini az cok biliyordu.

Bugün oynattığı futbol şahaneydi saygılar :hat:

Geri
Üst Alt