- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
asıl komisyoncu buydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki sene önce Roma 10 da 10 yapmisti ama sampiyon olamadi
Dünyanın en şanslı hocası. Bu kadar başarısız olup bu kadar para harcamak büyük iş. İnter ile 5'te 5 yapmış ama Milan dışında hepsi alt seviye takımlar.
İlk 2 maçını 90.dakika kazandı. Son 3 maçı ise 1-0. Ben böyle skor hocalarına karşıyım. Bizde sırf gol yemeyelim diye deplasman maçlarının çoğunda puan kaybettik.
Nasil basarisiz oluyor bu adam yahu?Calistirdigi her takimda kupa kaldirdi adam. Deplasman konusunda haklisin ama o maclarda bizim oyuncular da hunharca 100%lük gol pozisyonu harciyordu o sezon. Burak ve Umut o sezon zirve yapti gol atmamak adina.
Nasil basarisiz oluyor bu adam yahu?Calistirdigi her takimda kupa kaldirdi adam. Deplasman konusunda haklisin ama o maclarda bizim oyuncular da hunharca 100%lük gol pozisyonu harciyordu o sezon. Burak ve Umut o sezon zirve yapti gol atmamak adina.
Para harcama/Performans açısından. City'de 400Milyon Euro'dan fazla harcadı ama sadece son dakika golüyle kazandığı PL var.
Forvetlere güvenmiyorsa devre arası forvet aldırırdı. Karabük maçında maç 0-0'ken Drogba'yı çıkarıp Ceyhun'u aldı.
Mancini'nin yaptırdığı tek doğru şey; Gol yememek. Böyle giderse 1-0'larla şampiyon olacaklar.
City'de harcattigi parayi çabuk unuttun Can
Adam 3 sezon CL grubundan çıkamadı ya
Pellegrini geldi kısa zamanda Manciniden daha başarılı olmak üzere
Tesadüf mü
CL'de bizim gibi güçsüz takımlar için iyi hocalık yapar ancak yoksa İtalya liginden çıkmaması lazım
Aga bence senin icinde Terimin gidisinden sonra bu adamin gelmesi bir negatif algi yaratti. Ya cok harcatti iyi falan da City her sene manyak para harciyor bu zengin araplar kulübü aldiktan sonra.
CL de gruptan cikamamasi gercekten kötü ama bizim gibi bir takimi da CL den cikartmayi basardi öyle bakarsak olaya. Ya bence kötü hoca degil bu adam, bundaki sorun transferlerde. Cok tutarsiz harcamalara alismis adam City ve Inter dönemlerinden. Ben sahsen deplasman performansi disinda begeniyordum Manciniyi bizde.
Deplasmanda tabiri caizse bok gibi oynuyorduk ama Umut Burak hatta Sneijderin abuk zubuk kacirdiklari goller yüzünden cok puan biraktik. Tabi Mancinin ortaya koydugu malliklarini da unutmamak lazim (mesela Ceyhun-Drogba degisikligi). Genel anlamda bence o sene de sampiyon olabilirdik ama cok faktör buna comak soktu. Deplasman karnesi, yerli oyuncularin bok gibi olmasi (Selcuk-Burak), fiyasko transfer. Diger taraftan da Melo efsane top oynuyordu, Sneijder ve Chedjou da yabancilar arasinda iyi öne cikmisti erteleyen haftalarla beraber ama olmadi iste. Takimda bir tokluk bir doymusluk vardi 2 sampiyonluk sonunda, bence bir de sezon basinda oyuncularin kafasinda bir rahatlik olustu "2.olsak bile direkt CL'ye gidiyoruz" diye.
Adam kalsaydi Selcuku yollamayi düsünüyor diye haberler falan da vardi, ki bence bunu ciddi ciddi düsündügünü zannediyorum o Selcukun tavirlari ve tripleri sonrasinda. Ama neyse gecmise bakmak elimize birsey gecirmiyor. Uzun lafin kisasi ben Manciniyi basarili buluyorum genel anlamda.
Yok yav FTle alakasi yok - sadece adam (yabanci) lig için vasat hoca buluyorum. CL'de de büyük takim olmayan kulüplerde is yapar ancak.
Italy liginde is yapar çünkü orada defansif futol oynatmak farzdir ve Mancinin en büyük özelligi bu: defansif futbol oynatmak.
Mancini bizde basarili olurmudu, olmazmiydi, tartisabiliriz, ama adamin harcattigi para bu Kulüp zor harcar.
Sezon arasi bile neredeyse 20m euro harcatti yahu
Şuanki durumdan çok memnunsundur sen o zaman![]()
3-5-2 nedir yahu akillanmadiniz mi her macimiz ayrı kepazeydi
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi