Roberto Mancini

aksine mancini zamanındaki en iyi maçlarımız 352 ilen oynanmıştır (bursa ve eskişehir)
Sen Bursa ve Eskişehir maçlarını izlediğine emin misin renktaşım? 0-0 kaldığımız Antep deplasmanında 3-5-2 oynadık ve herkes şampiyonluk gitti diye umutsuzluğa kapılmıştı. Bursa ve Eskişehir maçlarında bildiğin Sneijder solda 4-3-3 oynadık. Çokta iyi oynadık ama buradaki oyunu seferde deplasmana yansıtamadık.
Mancini'nin bence en büyük hatası devre arasına ne oynatacağına karar veremeyerek girmesi oldu. Devre arasından önce son maç Erciyes deplasmanıydı ve 4-2-3-1 ile oynayıp rahat bir deplasman galibiyeti almıştık. Devre arasında ise buna göre değil tamamen 3-5-2'ye yönelik transferler yaptırdı, bu seferde 4-3-3 oynayarak başladık, Chelsea maçını hatırlarsınız da 4-2-2-2 oynadık. Sezonun sonunda üst üste galibiyetler alıp bence artık Mancini'nin oyun planı yerleşiyor derken 4-4-1-1 oynuyorduk ve buna göre hamleler gelecekti, büyük ihtimal.

aksine mancini zamanındaki en iyi maçlarımız 352 ilen oynanmıştır (bursa ve eskişehir)
Salih Dursun malının da oynadığı ve 0-0 biten Eskişehir maçı tarihimizin en rezil maçlarından biriydi.

Sergen bir TV programında anlatıyor; Maçı bırakıp Mancini'yi izledik o kadar saçmaladı ki benim oyuna müdahale etmeme gerek kalmadı fln demişti.

tarihi es es macini unutmamam

ilk 45 dakika 2-0 gerideydik, 2. yari 3 tane cakip evine yolladik eses'i

ve ben de tribünde bu olaya canli taniklik ettim

Salih Dursun malının da oynadığı ve 0-0 biten Eskişehir maçı tarihimizin en rezil maçlarından biriydi.

Sergen bir TV programında anlatıyor; Maçı bırakıp Mancini'yi izledik o kadar saçmaladı ki benim oyuna müdahale etmeme gerek kalmadı fln demişti.

Eskişehir değil Gaziantep demek istedin herhalde.

abi Florya tarafından bahsediyorsun heralde ben gelemem oraya sen Konya'ya gel etliekmek yedireyim sana için ısınır.

oo etli ekmek yerim :) sen gel Florya'da Roma dondurmacasın da dondurma ısmarlim serinletir =) bilemedim nesi meşhur buranın şimdi

Son düzenleme:
Sen Bursa ve Eskişehir maçlarını izlediğine emin misin renktaşım? 0-0 kaldığımız Antep deplasmanında 3-5-2 oynadık ve herkes şampiyonluk gitti diye umutsuzluğa kapılmıştı. Bursa ve Eskişehir maçlarında bildiğin Sneijder solda 4-3-3 oynadık. Çokta iyi oynadık ama buradaki oyunu seferde deplasmana yansıtamadık.
Mancini'nin bence en büyük hatası devre arasına ne oynatacağına karar veremeyerek girmesi oldu. Devre arasından önce son maç Erciyes deplasmanıydı ve 4-2-3-1 ile oynayıp rahat bir deplasman galibiyeti almıştık. Devre arasında ise buna göre değil tamamen 3-5-2'ye yönelik transferler yaptırdı, bu seferde 4-3-3 oynayarak başladık, Chelsea maçını hatırlarsınız da 4-2-2-2 oynadık. Sezonun sonunda üst üste galibiyetler alıp bence artık Mancini'nin oyun planı yerleşiyor derken 4-4-1-1 oynuyorduk ve buna göre hamleler gelecekti, büyük ihtimal.

Galatasaray Istanbul - Bursaspor, 02.02.2014 - Süper Lig - Spielbericht - Transfermarkt

ben o maçta Ceyhunu hep defansif orta saha'da gördüm markt yalan söylüyor :D
Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarında net 4-3-3 oynadık hatta 4-1-4-1 desek daha doğru. Mancini, Inter'den Guarin'i çok istemişti, transfer döneminde eğer gelmiş olsaydı çok sağlam bir orta sahamız olacaktı.

Fio maçında İnter
____________Handan___________
Santon__Miranda__Murillo___Telles
____________Melo_____________
_______Guarin___Kondogbia_____
___Perisic___İcardi___Jovetic____
Böyle oynatır Mancini Hoca.

Mancini. Rakibe önlem alacağım diye hücumu unutan adam. Mancini dönemi Galatasaray'da adeta bir lale devri gibiydi. Bol keseden gereksiz harcamalar, camiada oluşan rahatlık ve başarısızlığa rağmen sürekli sırıtma hali vs. Takıma hiçbir şey kattığını düşünmüyorum. İç sahada Fatih Terim döneminden kalan baskı vardı oda zamanla eridi gitti zaten.

Geri
Üst Alt