- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Aslolan galatasaraydır galatasaray yerde kalmaz ayakta durur hep...Kemal Bey nedir bu Sinyor Roberto Mancini Hocamıza olan kininizin aslolan sebebi acaba?
İmperor Fatih Terim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslolan galatasaraydır galatasaray yerde kalmaz ayakta durur hep...Kemal Bey nedir bu Sinyor Roberto Mancini Hocamıza olan kininizin aslolan sebebi acaba?
3-5-2 nedir yahu akillanmadiniz mi her macimiz ayrı kepazeydi
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen Bursa ve Eskişehir maçlarını izlediğine emin misin renktaşım? 0-0 kaldığımız Antep deplasmanında 3-5-2 oynadık ve herkes şampiyonluk gitti diye umutsuzluğa kapılmıştı. Bursa ve Eskişehir maçlarında bildiğin Sneijder solda 4-3-3 oynadık. Çokta iyi oynadık ama buradaki oyunu seferde deplasmana yansıtamadık.aksine mancini zamanındaki en iyi maçlarımız 352 ilen oynanmıştır (bursa ve eskişehir)
Salih Dursun malının da oynadığı ve 0-0 biten Eskişehir maçı tarihimizin en rezil maçlarından biriydi.aksine mancini zamanındaki en iyi maçlarımız 352 ilen oynanmıştır (bursa ve eskişehir)
Salih Dursun malının da oynadığı ve 0-0 biten Eskişehir maçı tarihimizin en rezil maçlarından biriydi.
Sergen bir TV programında anlatıyor; Maçı bırakıp Mancini'yi izledik o kadar saçmaladı ki benim oyuna müdahale etmeme gerek kalmadı fln demişti.
Sabah sabah kafa gitmiş.Eskişehir değil Gaziantep demek istedin herhalde.

üşüyoruz
nerde yaşıyon abi
gel abi serin buralar xD
abi Florya tarafından bahsediyorsun heralde ben gelemem oraya sen Konya'ya gel etliekmek yedireyim sana için ısınır.
Sen Bursa ve Eskişehir maçlarını izlediğine emin misin renktaşım? 0-0 kaldığımız Antep deplasmanında 3-5-2 oynadık ve herkes şampiyonluk gitti diye umutsuzluğa kapılmıştı. Bursa ve Eskişehir maçlarında bildiğin Sneijder solda 4-3-3 oynadık. Çokta iyi oynadık ama buradaki oyunu seferde deplasmana yansıtamadık.
Mancini'nin bence en büyük hatası devre arasına ne oynatacağına karar veremeyerek girmesi oldu. Devre arasından önce son maç Erciyes deplasmanıydı ve 4-2-3-1 ile oynayıp rahat bir deplasman galibiyeti almıştık. Devre arasında ise buna göre değil tamamen 3-5-2'ye yönelik transferler yaptırdı, bu seferde 4-3-3 oynayarak başladık, Chelsea maçını hatırlarsınız da 4-2-2-2 oynadık. Sezonun sonunda üst üste galibiyetler alıp bence artık Mancini'nin oyun planı yerleşiyor derken 4-4-1-1 oynuyorduk ve buna göre hamleler gelecekti, büyük ihtimal.
Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarında net 4-3-3 oynadık hatta 4-1-4-1 desek daha doğru. Mancini, Inter'den Guarin'i çok istemişti, transfer döneminde eğer gelmiş olsaydı çok sağlam bir orta sahamız olacaktı.ben o maçta Ceyhunu hep defansif orta saha'da gördüm markt yalan söylüyor![]()
bu hafta seriye devam edecektir