Roberto Mancini

Mancini'ye kötü hoca demek farklı, Galatasaray onun için yanlış bir kulüptü demek farklı.

Burada bazıları özellikle FT fanları Mancini'ye alanen kötü hoca diyor. Belki sırf FT gitti yerine geldi diye bunları söylüyorlar. Adamın ligdeki ilk maçında FT diye 90 dakika bağırdılar. Taraftarlar destek olarak hiçbir şey yapmadı. Zaten kulüpte kaos var, rakibin Fb çok iyi gidiyor, medyada sürekli asparagas haberler var. Taraftarların FT'yi bırakıp kulübe yoğunlaşmalıydı diye düşünüyorum.

Velhasıl kelam, bu zihniyette olan FT fanlarının Mancini'ye kötü hoca demesi de hem komik hem de ironik.

Evet İtalya'daki şike olayları sebebiyle şampiyon olmuş olabilir, kaldı ki şikeyi de o yapmış ama ceza verilmemiş gibi algı yaratıyorsunuz. Ama Juve yok şampiyon olur tabi diyenler, o zaman şike yapmasalardı da şampiyon olsalardı diyorum ben de. Milan, Roma gibi takımların da bulunduğunu söyleyelim. Kaldı ki Milan, Roma vs. kulüplerin şuan mevcut kadrolarından daha iyi kadroları vardı.

Premier League'de 500 milyon harcadı anca öyle şampiyon oldu diyenler, siz PL'de şampiyon olmayı FM'de şampiyon olmak kadar kolay mı zannediyorsunuz ? Adam, Man Blue'yi tarihinde ilk defa şampiyonluk yaşattı hem de efsanevi bir şampiyonlukla. PL'de para harcayan takım şampiyon olur, para harcamayan değil. City, Chelsea, Man Utd hep para harcayarak şampiyon olmuştur. İstisna olarak bir bu sezon Leicester öyle gidiyor bakalım nefesleri yetecek mi orası ayrı.

Adam Galatasaray'a kaos içinde geldi. Yerliler ve yabancıların bir kısmı FT gitti diye doğru dürüst o eski oynama hevesinde değiller. Ona rağmen iyi kötü bizi ikinci yaptı, 9 sene aradan sonra TR Kupasını kazandırdı. Kaldı ki, içerde oynadığımız bütün derbileri kazandık hem de pozisyon bile vermeden eze eze kazandık. Deplasmanda TS'yi dağıttık. İçerde Bursa'yı 6-0 yendik, hamzanın takımı Akhisar'a yine 6 çaktık. Deplasmanda puan kaybedilen maçları oturun da geniş özetlerini bir izleyin. Özellikle Rize deplasmanını. Burak, Umut, Sneijder'in kaçırdığı %99'luk gol pozisyonları var. %100 demiyorum öyle olsaydı gol olurdu. Yine çoğu maçta aynı şanssızlık ve beceriksizlik vardı.

Yani demek istediğim defansif futbol oynatıyor yeaa'cılar tutturmuşlar bir yalana peşlerinde gidiyorlar hala.
O sezon tek eksiğimiz deplasman maçlarında sayısız pozisyon bulup gol atamamamız.

Şimdi Denizli sayesinde içerdeki maçta bile bırakın golü , pozisyon bile bulamıyoruz.

Tazminatını da istese alırdı, öyle bir hakkı vardı. Almadı. Çok yüksek ihtimalle bir daha Galatasaray'a gelmeyecek bu adam. Ve yabancı. Ama bazı yerlilerden daha çok Galatasaray'ı sevdiğine emin olabiliri. Inter maçında kağıtla 4. yıldızı göstermesini de unutmuşum :hat:

Kimse burda hocaya çok üst düzey, bir Pep seviyesinde demiyor ama sizin abarttığınız gibi kötü bir hoca da değil. Ben bunu sırf FT'den sonra geldi diye insanların duygusal olarak bir reaksiyon verdiklerini düşünüyorum. Yani Hamza veya Denizli'nin yerine gelip, aynı başarıları yakalasa kimsenin bir şey diyeceğini de sanmıyorum.

Best Regards..

Güzel yazi, eline saglik.

Bunu bende hep diyorum, o sezon iceride Aslan gibiydi bizim topcular disarida ise kedi gibi. Umut Burak ve hatta Sneijder cok gol kaciriyordu deplasmanlarda, bilhassa Burak ve Umut resmen gol kacirma rekoru kirdilar o sezon.

Rize maci cok güzel bir örnek. 1:0 öne geciyoruz ve bilmem kac tane 100%gollük pozisyon harciyoruz sonra adamlar macin sonlarina dogru bir defa kontra ataktan geliyor ve golü buluyor yanilmiyorsam Penaltiydi. Mancini'nin tabiki kötü yanlari vardi, zaten yeterince de elestirildi hepimiz tarafindan ama bu kadar da yerden yere vurulacak bir durum yoktu bence.

İşin komiği bu adam İtalya daki şikeden dolayı ortalığı boş buldu şampiyon oldu diyen FT' ciler , FT 2 şampiyonluğu Türkiye'de şike davaları yokken mi kazandı?

İki Hocayı'da küçümsemiyorum ama yapılan itibarsızlaştırmanın çarpıklığı ortadadır.

Yapildi tabiki, elbette ki bu Galatasaray icin o sezonlarda bir avantajdi. Ama daha önce de yazdigim gibi, Türkiye´de sikecilerin magduriyetini giderilmesi icin bir sistem getirildigini hatirlatsam, itiraz etmeyeceksin heralde. Italya´da ise agir yaptirimlar uygulandi. Bize ise olusan, ve olusacak "magduriyetleri", dengeleme cabasi oldu.

İşin komiği bu adam İtalya daki şikeden dolayı ortalığı boş buldu şampiyon oldu diyen FT' ciler , FT 2 şampiyonluğu Türkiye'de şike davaları yokken mi kazandı?

İki Hocayı'da küçümsemiyorum ama yapılan itibarsızlaştırmanın çarpıklığı ortadadır.

Hahaha fb küme mi düştü şike yaptıklarından ödül almadıkları kaldı sen ne diyosun

3a0b2de328accb2571ac47aa33d4a16c.jpg

Eyv. kriz döneminde takimin basina geldi ilk günlerde gayet iyi sonuçlar aldi da ondan sonraki gelen maçlarda inanilmaz derecede saçmalamaya basladigini unutmamak lazim. Sabri kanat. Eboue kanat. Burak kanat. vs. vs. Çok saçma ilk 11le maç oynaya oynaya sampiyonlugu Fenere hediye etti. Drogbayla arasi pek iyi degildi. Telles hariç yapilan saçma transferleri bile bahsetmiyorum. City'den bir kaç yedek getirmek imkansizmiydi?

Mancini takimda kalsaydi sadece Real Madrid veya Bayern Münich gibi devlere karsi oynadigimizda faydali olurdu. Burada kalsaydi maddi ve sportif anlamda basarili olacagimizi pek zannetmiyorum.

Bu istatistigi kim sallamis ? Sadece Manchester United´a City döneminde 6 maglubiyeti var, 12 mactan... Ama resmin sonu duygulandirdi yinede.
Büyük derbiler dediğine göre Liverpool, Chelsea falan değildir.
Man Utd ve Milan gibi maçlar olabilir. Ben de twitter'dan gördüm geçen senenin stats'ıymış bu. Bu sezonkini kapsamıyor.

Büyük derbiler dediğine göre Liverpool, Chelsea falan değildir.
Man Utd ve Milan gibi maçlar olabilir. Ben de twitter'dan gördüm geçen senenin stats'ıymış bu. Bu sezonkini kapsamıyor.

Tamamda mübarek, farkli birsey demedik zaten. Bende sadece Ingiltere döneminden, Manchester derbilerini yazdim sana. 12 macta, 6 maglubiyeti var adamin. Verilere o maclar bozuyor zaten. Benim bildigim derbilerde fena bir TD olmadigi, ama yukaridaki uzuncularin israel capslarina benzemis.

Büyük derbiler ile ilgili kast ettigi de muamma. Chelsea, Liverpool, As Roma gibi takimlarda olmadan, o mac sayisina gelmesi de zor.

Üstünde dursamiydik acaba

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Adam gibi adam, hamza ft gibi kırolarla aynı kefeye konup karşılaştırılması bile hem futbol bilgisine hem de karakterine hakaret.

Keşke 1 sezon daha kalsaydı. Severim kendisini.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mancini bize bir kimlik taktik oturtmaya çalıştı yani hani her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır ya galatasaray sahaya çıktığında taraftar golün geleceğini hissedecek kadar takıma alışkanlıklar kazandırmaya çalıştı mesela lazio adamlar duran toptan çok tehlikeliler yani lazio nun bu şekilde gol bulacağını sağır sultan bile biliyor ve bizi iki maçtada kafa toplarıyla adeta yıktılar !! ama tabi bu kişilikli futbol kişilkli oyuncularla oynanır oda bizde olmayınca ben rezil olamam dedi ve çekti gitti

9 kere de Milan'a yenilmis angut.Kim salladiysa buyuk sallamis.

Selçuk kazdı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt