Roberto Mancini

Para harcamak var, deli gibi para harcamak var, ve ultra manyak gibi para harcamak var. City 3. yapti. Tabi burada EPL'de az para ile sampiyon olabilmek neredeyse imkansiz (Leicester imkansizi yapiyor). Ama Wenger Mancini kadar para harcayabilseydi kesinlikle kupalar kazanirdi. Mancini City'de limitless bütçeyle oyuncu aldi, daha önemlisi: oyuncu satmaya gerek yoktu. Wenger neredeyse her sene 1-2 önemli oyuncu kaybediyordu.

Ben sana ne diyorum? Adam deli gibi para harcamis olabilir ama arkalarinda petrol var arkadas. Ayrica sampiyon olarak kac para elde ettiler bi hesapla.

Wenger'in petrol ve sampiyonlugu olmamasina ragmen ucuk para harcamis arkadas.. Birde düsün petrol olsaydi ne kadar harcardi?

Yani kisaca, imkanlarina göre Wenger de fazla harcamis. BPL de hangi hoca harcamamis? Yani birakin Mancini'nin sampiyonluguna gölge düsürmeyi. Adam BPL sampiyonlugu yasatti, saygi gösterin.

Mancini hocami yedirtmeyiz.

Wenger az para harcadigini söyleyen yok zaten Hincal, ama mesele o degil. Mesele Mancini kadar para harcamamasi. "Kadar" kelimeyi 2 kere oku. Wenger daha ''yeni'' Özil ve Sanchez gibi pahali oyuncu satin aldi. Eskisi gibi kilit oyuncularini da satmaya gerek kalmiyor (Van Persie, Vieira, Henry, Nasri vs. vs.).

En azından Türkiye Kupası'nı kazandırdı çalıştığı süre içinde,bunun için teşekkür ediyorum kendisine pek beğenmesem de.

Wenger en son Henry,Pires,Ljungberg Bergkamp falan varken şampiyon olmuştu. 12 sene geçmiş aradan.

Bırakın bu sidik yarışını, EPL de başarılı olmak istiyorsan para harcaman lazım diğer takımlara kafa tutabilmek için. Mancini ye de sonsuz imkân sunulmuş adam yok istemiyorum ben mi desin?
Kusura bakmayın ama bok gibi para var City de, kim Hayır der ki öyle bir pozisyonda.

Işte bu sezon gibi istisnalar oluyor işte Leicester ile ama onlar eğer şampiyon olurlarsa aynı bizim ülkedeki Bursa gibi olacaklar. Umarım şampiyon olurlar bu sezon ama ondan sonraki çizecekleri yol az çok belli gibi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:

O zamanki Wenger

160px-Arsene_Wenger.JPG

Wenger'e sorsan o bile hatırlamaz şamiyon olduğunu. Kaç yıl oldu kim bilir

Evet, futbolun paranın içine battığı bir sezon 2003-2004 sezonu. :asd22:

Ne zaman sampiyon oldugunu sordun bende cevapladim iste.

Çok güzel futbol oynatarak, 0 maç kaybederek bir sampiyonluk yasadi.

Manyak gibi para harcamadan kazanilan bir sampiyonluk

Ha basarili hoca mi degil o ayri konu

Son düzenleme:
Ne zaman sampiyon oldugunu sordun bende cevapladim iste.

Çok güzel futbol oynatarak, 0 maç kaybederek bir sampiyonluk yasadi.

Manyak gibi para harcamadan kazanilan bir sampiyonluk

O dönem Chelsea'den başka manyak gibi para harcamaya başlamış kulüpler var mıydı hatırlamıyorum ki Chelsea örneğini verirken de şampiyonluğun sadece paradan ibaret olmadığını anlıyoruz.

Sizin için Mancini'nin başarısı çok basit bir başarı olabilir ama o başarıyı kazandırdığı taraftarları forumlarında ve sosyal hesaplarında adamın hakkını veriyor. Siz nasıl ki Terim'in başarılarına rağmen taraftarın ona tepkili olmasını anlamıyorsanız, onlar da büyük ihtimal aralarında Mancini'yi sevmeyenlerin durumlarını garipsiyordur. Tekrar ediyorum; İngiltere Ligi'nde kazanılmış hiçbir başarı küçümsenemez.

Bizim burada düşünmemiz gereken geçmişinde başarılı olup olmadığından çok bizimle yaptıklarıdır. Benim açımdan Galatasaray'ın tarihindeki en sükseli ve kaliteli kadrosuyla genele bakıldığında başarısızdır. Çünkü bu kulübü başarılı aksettirecek tek şey şampiyonluktur. Diğer yandan kupayı alarak ve Avrupa'da gruptan çıkarak bir nebze de olsa iyi bir iş yapmıştır.

bızde bılıyoruz epl de para harcamadan sampıyon olmanın zor oldugunu soyledıgımız sey harcadıgı paraya gore basarısız oldugudur...onun oncesınde 2 3 sene oncesınde chelsea harcadı o paraları lıge ambargo koydu 2 3 sene. gıttı cl de fln basarılı oldu..mancını naptı? wenger olayı da dedıgım gıbı para harcamamasına ragmen ılk 4te kaldı hep ve klubu zengınler lıstesınde hep en onlerdeydı...son 2 senedır para harcadı bu sene sampıyonluga oynuyor son 2 senede harcadıgı parada mancının 1 yılı etmez yanı

Son düzenleme:
Bu adama karşı üretilen aptalca argümanlara bayılıyorum.Bazen sevmeyenler bile savunmak zorunda kalıyor.

O dönem Chelsea'den başka manyak gibi para harcamaya başlamış kulüpler var mıydı hatırlamıyorum ki Chelsea örneğini verirken de şampiyonluğun sadece paradan ibaret olmadığını anlıyoruz.

Sizin için Mancini'nin başarısı çok basit bir başarı olabilir ama o başarıyı kazandırdığı taraftarları forumlarında ve sosyal hesaplarında adamın hakkını veriyor. Siz nasıl ki Terim'in başarılarına rağmen taraftarın ona tepkili olmasını anlamıyorsanız, onlar da büyük ihtimal aralarında Mancini'yi sevmeyenlerin durumlarını garipsiyordur. Tekrar ediyorum; İngiltere Ligi'nde kazanılmış hiçbir başarı küçümsenemez.

Bizim burada düşünmemiz gereken geçmişinde başarılı olup olmadığından çok bizimle yaptıklarıdır. Benim açımdan Galatasaray'ın tarihindeki en sükseli ve kaliteli kadrosuyla genele bakıldığında başarısızdır. Çünkü bu kulübü başarılı aksettirecek tek şey şampiyonluktur. Diğer yandan kupayı alarak ve Avrupa'da gruptan çıkarak bir nebze de olsa iyi bir iş yapmıştır.

Maksat Manciniyi kötülemek değil, sadece Wenger maddi anlamda Mancini kadar özgür olmadığını vurgulamak. Hıncal öyle bir algı yaratmak istedi bir kaç sayfa önce, bende bu algıya karşı çıktım haklı olarak

EPL kazanmak kolay olmadığını katılıyorum

Geri
Üst Alt