Roberto Mancini

Nice yaşlara Hojam

İyi hoş adamdı birkez daha takımın başında görmek isterdim kendisini

doom gunun kutlu olsun karşim.
hocaların hocası <3

Doğum günün kutlu olsun ADAM gibi ADAM! :tiphat:

galatasarayli-futbolculardan-mancini-ye-4-7564329_x_9358_o.jpg

5+0+3 saçmalığı zamanında hocalık yapmış adam.adam yabancıları yedek kulübesinde bile tutamıyordu.yabancı sınırı kalkınca da takımımız yabancı düşmanı hoca getirdi 7-8 yerliyle falan oynuyorduk.yabancı sınırı olmadığı zaman hocalık yapsaydı kesinlikle daha başarılı olurdu.ilk maçtan itibaren imparator fatih hozamm diye bağıran polarcılar.chealsea'ye elendik diye adama laf ediyordu taraftar şimdi takım chealsea ile hazırlık maçı yapma sevinecek kadar aciz duruma düştük.chealsea maçında adam takımın rezilliğinden dolayı sinirinden gülüyordu tetikçiler de ayağını uzattı maç seyrediyor diye saydırıyordu.juventusu deplasmanda yeniyorduk nerdeyse ki o juventus 1 sene sonra şampiyonlar ligi finaline çıktı.

yabancı sınırı aptallığından 3 kulvarda mücadele etmeyi kaldıramadı takım.ki o sene şampiyon olan fener tek kulvarda 1.5 haftada bir maç yapıyordu .yine de 90+ fener gol atana kadar uzatmalarıyla maç alıyordu.italyada ingilterede falan başarılı olmayabilir ama bizim kalitesiz ligte takımı şampiyon yapar.

Kesinlikle devre arası getirmek lazım en azından düşünmeliyiz..
Takımı toparlar bir kaç iyi adam alınabilirse..

Kobenhavn ve benfica deplasmanlarini karsilastirip sekilli yabanci erkek sevdalisi Gs taraftarlarini anlama yolunda bir adim atabilirsiniz #ewt

Hocamın elinde ki kağıtta 5. yıldızı görür gibiyim.

[FONT=roboto_condensedregular]KAP'a gönderilen açıklamadaki ilgili cümle şöyle: "Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında [/FONT][FONT=roboto_condensedregular]başkaca herhangi bir talepte bulunmamıştır[/FONT][FONT=roboto_condensedregular]"[/FONT].

bu işte adam gibi adam istese tazminatını söke söke alırdı ama almadı. bu kapa yapılan bildirim bence kulübün heryerine özellikle soyunma odalarına asmak gerekli

Son düzenleme:
O kadar avantayi sen alsan sende tazminat almazdın kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar avantayi sen alsan sende tazminat almazdın kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır bir de Hamza Hamzaoğlu ve Terim gibi adamlar hayatta tazminat almıyor o zaman onları niye eleştiriyoruz?(Ki ben de ikisini eleştiriyorum hala)

Mancini'yi başarılı bulup, karakterli bulup Terim ve Hamza'ya çakmak yabancı hayranlığından başka bir şey değil. Terim ve Hamza'yı eleştiriyorsan Mancini'yi de beğenmemen lazım ki tutarlı olsun.

Ne Terim Ne Hamza Ne de avantacı Mancini yaşasın Alman Hocalı Cimbom :)

Geri
Üst Alt