- 27 Ocak 2010
- 59.383
- 30.992
- 3.523
Illa her sene sampiyon olalim demiyorum zaten, ama sampiyon olabilmek icin gerekenleri yapmadi sayin mancini. Bir teknik direktor her mac baska bir 11 cikartir mi... Boyle rotasyonu real madrid veya barcelona bile yapmadi, adam her mac baska bir 11 cikarti, boyle duzen olur mu...
Biz ofansif futbol oynamaya alisigiz, adam oynanan maclarin yarisindan fazla defansif oynattirdi, futbolculari hayatinda hic oynamadigi mevkilerde oynattirdi, dahasi varmi.
Bu sezon inter'de gine ayni defansif futbol, gine 2 önlibero ile oynuyor, iyi kadrosu varken ilk 3e bire giremedi, kotu teknik direktor degil, ama bize gore de bir teknik direktor degil.
1- birşeyler denedi mancini hocam. olmadı tam işler yoluna girdi fenerle puan farklı minumuma indi taraftar istifa diye bağırdı hocamın konstrasyonu bozuldu sistemi bu yüzden değiştirip feneri yanlışlıkla nisanda şampiyon etti.
2-evet bambambam. şimdi sen drogba ve sneijderi çıkartıp ceyhunuda aldı ama dersin.
3- interde kendisine yeterli mali destek sağlanmadığını düşünüyorum. bir kaç yüz milyon daha harcasa rekorla şampiyon olabilirdi.
abartma yani.
diyeceğimi dedim iyi forumlar