Roberto Mancini

Illa her sene sampiyon olalim demiyorum zaten, ama sampiyon olabilmek icin gerekenleri yapmadi sayin mancini. Bir teknik direktor her mac baska bir 11 cikartir mi... Boyle rotasyonu real madrid veya barcelona bile yapmadi, adam her mac baska bir 11 cikarti, boyle duzen olur mu...

Biz ofansif futbol oynamaya alisigiz, adam oynanan maclarin yarisindan fazla defansif oynattirdi, futbolculari hayatinda hic oynamadigi mevkilerde oynattirdi, dahasi varmi.

Bu sezon inter'de gine ayni defansif futbol, gine 2 önlibero ile oynuyor, iyi kadrosu varken ilk 3e bire giremedi, kotu teknik direktor degil, ama bize gore de bir teknik direktor degil.

1- birşeyler denedi mancini hocam. olmadı tam işler yoluna girdi fenerle puan farklı minumuma indi taraftar istifa diye bağırdı hocamın konstrasyonu bozuldu sistemi bu yüzden değiştirip feneri yanlışlıkla nisanda şampiyon etti.

2-evet bambambam. şimdi sen drogba ve sneijderi çıkartıp ceyhunuda aldı ama dersin.

3- interde kendisine yeterli mali destek sağlanmadığını düşünüyorum. bir kaç yüz milyon daha harcasa rekorla şampiyon olabilirdi.

abartma yani.

diyeceğimi dedim iyi forumlar

Bir yanda tazminat bile almadan kulüpten klas bir sekilde ayrilan Mancini hocam, diger tarafta da Tüpcü denen pislik herif ve aleni Galatasaray düsmanin (buraya vurgu yapmak istiyorum->) ALTINDA görev almak icin ayrilan Terim hocam.

Fazla söze gerek yok.

Juve maçları şans eseri ile sonuçlanmış maçlar bizim adımıza. Taktik bilmem ne hikaye. 11 kişi ile Çanakkale geçilmez oynadık İtalya'da ve şans eseri 2 gol bulduk resmen.
İstanbul'da ki durumu söylemeye gerek yok bile. Juve maçları bizim için resmen altılı ganyan maçlarından birisiydi tarihimizde. Mancini şansı da belki diye biliriz ki adam Juve ya karşı şansı tutuyor işte.

Aslolan Galatasaray !!!

Leş bir biatçı örneği. :d

Mancini dönemi Galatasaray'ın lale devridir.

Bol keseden dağıtılan paralar.
Aynı şimdiki gibi takım berbat sonuçlar alırken, takım günden güne kötüleşirken, şampiyonluğa uzaklaşırken sürekli sırıtan ve memnun görünen bir kitle vardı. Galatasaray'a hiçbir şey katmadı bu adam.

1 milyar eurodan aşağısı kesmiyor Mancini'yi.

Galatasaray tarihinde gelmiş geçmiş en iyi komisyoncu hocaydı

Vurgunu yaptı gitti

Hocamızı çekememeye devam.
Futbol dehaları sizi

CnHdaaMW8AAWz3f.jpg

bu zurnograf tdligi birakmadimi rijkard hiyari gibi

Geri
Üst Alt