Roberto Mancini

Herif heryerde karizma ya
Yavsak ultraslan

tapatalk

O zaman eldeki kadroya göre Fener'den 9-10 puan fark yemek kötüydü bence. İçerdeki maçlarda çok iyidyik ama deplasmanda 2-3 galibiyetimiz vardı yalnış hatırlamıyorsam, onları da fb hemen hemen garantiledikten sonra kazanmaya başlamıştık. Ama iyi yönleri de vardı, örneğin büyük maçlarda takımı gerçekten çok akıllı oynatıyordu, deplasmandaki ve içerdeki Juventus maçları, içerdeki 1-1'lik Chelsea maçı, içerdeki fb-bjk maçları buna örnek gösterilebilir.

Netice itibariyle ne çok başarılıydı, ne aşırı başarısız. İdare ediyorrdu, en azından bize övünecek birkaç şey veriyordu, şuanki kadar felaket değildik diyelim. Ama dediğim gibi o zamanki kadroyla daha iyi şeyler kesinklikle yapılabilirdi özellikle ligde. Avrupa için son 16 her türlü başarıdır Türk takımlarına.

Son düzenleme:
Gelecek felaketi önceden farkedip kaçtı.
Bence kaçmadı , adam transfer listesini verdi.Aysal para yok alamayız dedi , o da kibarca ceketini alıp gitti.Ülkesine gidip tatil yapıp ,bla bla paramı vermiyorlar diyebilirdi.

Adamın açıklamasında "Bana uzun vadeli bir proje sunulmuştu , ancak Galatasaray o çizgiden saptı" diyerek ayrıldı efendi adam.

Teknik direktörlüğü tartışılır elbet ama adamlığı asla.

Mancini hocamin adamin dibi oldugu konusunda fikir birligine varmayan renktaslarimi esefle kiniyorum.

Futbol tarihin en overrated hoca adayım. Fm ci bu resmen.

Kusura bakmayın ama bu Adamın bize oynatığı Futbolu Lucescu hariç hiç bir Teknik Direktörde görmedim ben....belki bizi şampiyon yapmadı ama güzel futbol oynatıyordu takıma...o zamanada bu Leş Defans vardı ve Defans oyuncusu takviyesi için çırpınmıştı...Beşiktaşdaki Rodolfoyu ve bir İtalyan Defans futbolcusunu çok istiyordu birde sağbek için Darmianı önermişti....eğer o zaman en azından o iki defansı alsaydık o sezon yüzde yüz Şampiyonda olurduk....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Teknik direktör olduğu dönem forumda olmayışım büyük kayıp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kadroya göre ligde daha iyi olmaliydi ama ben basarisiz bulmuyorum mancini dönemini: sl de ceyrek final, kupa + lig de ikincilik

Bence kaçmadı , adam transfer listesini verdi.Aysal para yok alamayız dedi , o da kibarca ceketini alıp gitti.Ülkesine gidip tatil yapıp ,bla bla paramı vermiyorlar diyebilirdi.

Adamın açıklamasında "Bana uzun vadeli bir proje sunulmuştu , ancak Galatasaray o çizgiden saptı" diyerek ayrıldı efendi adam.

Teknik direktörlüğü tartışılır elbet ama adamlığı asla.
Evet o listede Darminda vardı ve en az 30 Milyon istiyorlardı o zaman....Kendisi için Roma dedikodusu var ve oraya giderse inanın bana Sneijder'ide isteyecek...işte o zaman görün siz adamın dilinden anlayan bir Teknik Direktörle nasıl Futbol oynuyormuş siz....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

ocak ayı transfer rezaleti, deplasman karnesi, dahiyane drogba-ceyhun değişikliği ve başka saçmalıklara imza atan rezil herif

Geri
Üst Alt