Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.861
- 12.946
- 2.343
Hepimiz gerginiz komiklik olsun diye dusundum umarim kizmadin !!!!!
Bunu attığında direk dediğime katılmadığını düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepimiz gerginiz komiklik olsun diye dusundum umarim kizmadin !!!!!
Fatih Terim'in Mancini'nin beşte biri kadar değeri yok gözünde.
Yok o kadar da degil, degeri var ama eskisi kadar sevmiyorum artik sadece.
rikerinkide tudordan daha çok sevdiğini biliyorum !!
rikerinkide tudordan daha çok sevdiğini biliyorum !!
Bence kaçmadı , adam transfer listesini verdi.Aysal para yok alamayız dedi , o da kibarca ceketini alıp gitti.Ülkesine gidip tatil yapıp ,bla bla paramı vermiyorlar diyebilirdi.Gelecek felaketi önceden farkedip kaçtı.
Evet o listede Darminda vardı ve en az 30 Milyon istiyorlardı o zaman....Kendisi için Roma dedikodusu var ve oraya giderse inanın bana Sneijder'ide isteyecek...işte o zaman görün siz adamın dilinden anlayan bir Teknik Direktörle nasıl Futbol oynuyormuş siz....Bence kaçmadı , adam transfer listesini verdi.Aysal para yok alamayız dedi , o da kibarca ceketini alıp gitti.Ülkesine gidip tatil yapıp ,bla bla paramı vermiyorlar diyebilirdi.
Adamın açıklamasında "Bana uzun vadeli bir proje sunulmuştu , ancak Galatasaray o çizgiden saptı" diyerek ayrıldı efendi adam.
Teknik direktörlüğü tartışılır elbet ama adamlığı asla.
Gazzetta dello Sport'a gore Mancini suanda Rusya'da Zenit kulubu ile pazarlik yapiyor, Mancini kapiyi yillik 6 milyon Euro'dan acmis.
СМИ: Манчини будет зарабатывать в <<Зените>> € 5-6 млн в год - Чемпионат