Roberto Mancini

Mancini'yi pek sevdiğim söylenemez.Fakat görünen tabloda başarılıdır.Bir kere taraftarlarımızın her sene şampiyon olamayacağımızı kafasına sokmaları gerek.Mancini bu dönemde hatalar yapmadı ? Elbette yaptı,gereksiz arayışlara girdi.Burak'dan kanat,Semih'den sağ bek yapmak gibi fantezilere girdi.Ama şu kazandıklarıyla kalmayı hakediyor mu ? Ediyor.Sir Alex Ferguson'un ManU'yu geldikten 6 sene sonra şampiyon yaptığını,belli bir düzeni o zaman kurduğunu hatırlayalım.Şimdi sorulması gereken soru şu.ManU yerinde biz olsaydık acaba kendi Sir'i mizi yaratabilirmiydik ? Hiç sanmıyorum.Maalesef türk tarafları çok sabırsız.

Bu adamın kalıp kalmayacağı 1 hafta içinde netleşse de biz de ona göre ayarlasak kendimizi gelecek sene için.

Aziz basgan nasil o pahali transferleri kendi cebinden ödedi peki?

Baskanin cebinden odemesi FFP'e aykiri. Fener Avrupa'da olmadigi icin bunlar goze carpmiyor olabilir. Ama onumuzdeki senelerde bu baslarina dert acabilir. Mesela simdi de Diego icin yoneticilerin ellerini cebe attiklari yaziliyor. Eger dogruysa, Fener'in onumuzdeki sene Avrupa'ya gitme durumu olursa ayni bize yapildigi gibi hesaplari incelenecek UEFA tarafindan. Biz az bir ceza aldik cunku biz boyle isler yapmamistik, sadece kur farkindan biraz acigimiz oldu. Fener kurallara aykiri sekilde hareket ettigi icin cok daha buyuk cezalar alabilir. Zengin yoneticilerin ceplerinden kulube para aktarmalari yasak.

Sezon başı kampını yapsın kendi transferleriylele sezona başlasın ben güveniyorum...3 kulvarda hoca değişkiliği ülkeye çok uzak bir hoca başsız kalmış oyuncularla bence başarıloı bi sezon..Hocanın sezon içinde oyuncuların yerini değiştirmesde zaten acaba orada olurmu deneyişleri amacıyla yapılıyo normal şeyler..Bizim kadar o da biliyjodur Sabrinin solda değil 10 yıldır sağda oynadığını vs..(bu arada çok önce demiştim Semih sağ bek olarak denenmeli diye:).. gerçi hoca orta sahayı 5 lediğinde geriyi 3 lemek için semihi orada kullanıyodu ama olsun:))

bazen de denemekte fayda var, yillar sag bek oynamis birisi, ama bi bakiyorsun orta alanda cok daha verimli, Ronaldo genc iken, kaleciydi =) (legend r9)

Lucescu işi yattığına göre mancini'nin kalmasından yanayım. Yeni bir maceraya gerek yok

bazen de denemekte fayda var, yillar sag bek oynamis birisi, ama bi bakiyorsun orta alanda cok daha verimli, Ronaldo genc iken, kaleciydi =) (legend r9)

Stoper oynamış Mehmet Battal forvet oluyosa Ümit Özat stoperlikten solbeke geçip asist kralı oluyosa Sağ bek Arda Turan sol açık forvet arkası dünya yıldızı oluyosa fenerin geleceğin Oğuzu deyip ortasahanın ortasında oynattığı Olcan Adın sol açıkta fırtına oluyosa deneyeceksin ....

Luce Muce yok, Destek!

images

Bunu yapabilecek kaç hoca var... Real Signore

Terim'i de eleştirmeme rağmen destek dediğim gibi, Mancini'yi de eleştirsek de başımızda olduğu sürece destek, en azından saygı!

Kalıyorsan da gideceksen de bize en azından transferde hizmet ederek git. Saçma sapan yerlilere para verdirme. yabancı sınırını unutmadan stoper de stoper diye yabancı stoper sevdasına kapılma ve Avrupa'daki yerlileri aldır yönetime.

Bende zamanında eleştirdim söylendim fakat bir de şunu düşündüm.. Ekim ayında teslim aldığı takımı CL gruplarından çıkardı. 9 senedir kazanılamayan Türkiye Kupası kazanıldı ve tabiki hepimiz Şampiyonluk istiyorduk fakat ligimizin acımasız ve saçma gerçeklerine yeni ve yabancı olduğu için yine de ligi 2. bitirdik. Ve futbolcularımız da bence artık ona alıştı ve tabiki o da takıma. Bence kalsın yazın güzel bir kamp dönemi, sağlam nokta atışı transferler ile başarı uzak değil. Biz desteğe devam edelim armamız için formamız için...

Adam birakmiyor aga mecbur kabulleneceksiniz :)

Adama helal olsun valla bizim kirli ve saibeli ligde mucadele etmeye razi. Onun yerinde olsam birakir giderim. Kalburüstü takimlardanmutlaka teklifler alir. Demek ki istanbul'daki hayatini sevmis, kulüpten memnun :)

Geri
Üst Alt