Roberto Mancini

Ben aksine futbolculardan verim aldığını düşünüyorum bu biraz futbolcularla alakalı.Sneijder nasıl eleştiriliyordu, gönderilmesi konuşuluyordu ama Mancini'den sonra performansı ortada.Herkes beğenmese de Yekta yedek kulübesinde unutulmuştu, Mancini'den sonra çok iyi maçlar çıkardı özellikle Chelsea maçı.Hakan Balta'yı stoper oynattı sol beke göre çok daha etkili oldu.

Bunların yanında Selçuk ve Burak'ın performansı düştüyse kendilerine bakmalı.Biri trip atıp oyundan çıkar diğeri ben orada oynamam burada oynarım der.Mancini'nin tek hatası bunları hala takımda tutması.

ben de mancinin futbolculardan verim aldığını düşünüyorum ama koray , ontivero , umut gündoğan bu oyunculara daha fazla süre verebilirdi.özellikle umut gündoğan 24 yaşında süre almalı beklentimiz olan bir futbolcu.

ben de mancinin futbolculardan verim aldığını düşünüyorum ama koray , ontivero , umut gündoğan bu oyunculara daha fazla süre verebilirdi.özellikle umut gündoğan 24 yaşında süre almalı beklentimiz olan bir futbolcu.

Ben de Koray'ın daha fazla süre almasını bekliyordum ama şampiyonlar ligine direkt katılmak söz konusu olduğu için hem yarışı hem futbolcuyu riske atmak istememiş olabilir.Yardımcısı röportajında zaten Koray'ı fizik olarak çok beğendiklerini söylemiş.Önümüzdeki sezon daha çok şans vereceklerdir.Ontivero ve Umut'un süre almamasının sebebi de fizik olarak yetersiz olmaları olabilir.

Kendisinin gelmesini hiç istemiyordum.Hatta dünyada bana itici gelen 3 teknik direktörden bir tanesiydi.Bu sene çoğu maçta çıldırtması ve güven vermemesine rağmen seneye efsane bir şampiyonluğun mimarı olacakmış gibi geliyor. :)

Kesinlikle savunma takıntısından vazgeçmeli. O zaman başarılı olabilir. Yani inanın savunma üzerine bu kadar düşmese de bu takım ancak bu kadar gol yerdi. Son 2 seneki istatistikler bunu gösteriyor.

Manchester City ondan sonra ipinden boşalmış boğa gibi 100 golün üzerine çıktı. Kendisine karşı hiç bir kötü düşüncem yok Hoca olarak ama bize hala uymuyor gibi. Kalıp gitmesine karışmam ama başarılı olabileceğimiz konusunda şüphelerimi gideremiyor kendisi.

Kaldigina göre destek olacagiz. Umarim gittigi bütün ülkelerde yaptigi gibi, 2. sezonunda sampiyonlugu da kazanir.

Allah´ini seversen iyi transferler yap. Vazgec su coluk cocuk sevdasindan

başkan devam edeceğini kesin bir dille açıkladı

hadi hayırlısı

sinir harpleri bizi bekliyor

Artik hatalari kabul edip, bahanelerden uzak durmak lazim.

Gelecek sezon deplasman maçlari yenip, sampiyonlugu görmek istiyoruz çünkü biz Galatasaray'iz, Türkiyenin en büyük kulübü.

Basarilar Mancini.

4.yıldızımızı tak ve efsane ol Roberto Mancini !

tumblr_inline_mxo4pzB1Mg1ru944n.gif

Ulan şu adamı kovmadılar ya ne diyim. Messi'yi getirseniz neye yarar tutar stoper oynatır.

Adam bilgiğin sene boyu dalga geçti ve hala takımın başında helal valla.

Hem adama verdiğimiz gereksiz paradan hemde pisi pisine önümüzdeki yıldan olacağız.

Aslında Mancini' nin kalıp ya da gitmesi tam bir ikilem.

Bence Lucescu ya da Fatih Terim geri gelmediği sürece kim gelirse gelsin Mancini' den daha iyi olmayacak.

Bununla beraber taraftar desteğini büyük ölçüde kaybetmiş bir Mancini sezona kötü başlarsa neler olur düşünmek bile etmek istemiyorum.

Madem devam kararı alınmış, o zaman istediği adamlar alınsın ve ne olursa olsun sezon sonuna kadar görevde kalsın. Gene öyle sezon ortasında hoca değiştirmek gibi yanlış işler yapmayalım.

bende öyle tahmin etmiştim,bu osman az çakal değil ha aklı sıra bizi kekleyecek

geldıgı gunden berı en sert elestırenlerdenım ama devam edecek gıbı gozukuyor destek olma zamanı..gelecek sene ya cok kotu bı sezon yasayacaz yada cok ıyı...ortası olmayan bı sene bızı beklıyor...

beyler o resimleri kaldiriyorum..densizin biri cikar saka yaptigimizi anlamaz sacmalar yoksa gece gece..

Geri
Üst Alt