Roberto Mancini

Selçuk/Burak biraderlerin anlasmalarini veto etmeliydi. Demekki memnun bunlardan.

Abi bence ikisinden de memnun.

Özellikle bu dönemde kontra atak futbolu çok yaygınlaştı.Genellikle 4-2-3-1 tercih edilirken bu sene Liverpool ve Real Madrid'in oynadığı karmaşık 4-4-2 4-3-3 dönüşümleri inanılmaz başarılı oldu.Bence Mancini önümüzdeki sene bizi böyle oynatacak zaten ligi 4 maç üst üste kazanarak bitirdik 4-4-1-1 oynadık o kısımda da.

--------------------------------------Nando---------------------------------------

Semih----------------Koray-----------------Balta--------------------Telles

Olcan-----------------Selçuk----------------Melo---------------------Bruma

--------------------------Sneijder--------------Burak------------------------------

Ben böyle bir dizilim bekliyorum hocadan 4-4-2 gibi gözüküp sık sık 4-3-3 e geçen.Savunmaya çekilip kontra atak oynarız.Ben önümüzdeki seneden epey umutluyum vallahi....

Defans oyuncuları değişebilir yeni transferler olur ama bence böyle oynarız...

Oyuncuları tanımadan zorlanır bence.Ligi iyi bilen bir Türk daha iyi analiz eder.

ligi bilmeyen biri istatistiklere bakar oyuncunun performansına bakar , sakatlıklarını inceler , hatta eski hocalarına kadar gider irtibata geçer bilgi alır.

Ligi iyi bildiğini iddaa eden adam asla bilgi toplamaz mevcut bilgilerini de güncellemez , televizyondan izler ahkam keser.

Abi bence ikisinden de memnun.

Özellikle bu dönemde kontra atak futbolu çok yaygınlaştı.Genellikle 4-2-3-1 tercih edilirken bu sene Liverpool ve Real Madrid'in oynadığı karmaşık 4-4-2 4-3-3 dönüşümleri inanılmaz başarılı oldu.Bence Mancini önümüzdeki sene bizi böyle oynatacak zaten ligi 4 maç üst üste kazanarak bitirdik 4-4-1-1 oynadık o kısımda da.

--------------------------------------Nando---------------------------------------

Semih----------------Koray-----------------Balta--------------------Telles

Olcan-----------------Selçuk----------------Melo---------------------Bruma

--------------------------Sneijder--------------Burak------------------------------

Ben böyle bir dizilim bekliyorum hocadan 4-4-2 gibi gözüküp sık sık 4-3-3 e geçen.Savunmaya çekilip kontra atak oynarız.Ben önümüzdeki seneden epey umutluyum vallahi....

Defans oyuncuları değişebilir yeni transferler olur ama bence böyle oynarız...

Zaten iki yil kontratlari vardi. 5 yillik fazla oldu. Selçuk ve Burak üzerlerine düseni yerine getiremiyorlar artik. Santrafor için Buraktan fazlasini ihtiyacimiz oldugu düsüncem devam ediyor. Elbette her pozisyona yildiz alamayiz. illa Burak oynayacaksa sol tarafa Brumadan üretken biri gerekir. Bu sezon Burak kaçirdiklarinin onda birini atsa sampiyon olurduk.

Roberto-Mancini-006.jpg

Roberto+Mancini+Stoke+City+v+Manchester+City+dm2C3puu5CFl.jpg

article-0-1383A707000005DC-569_306x687.jpg

article-1338918-0C7FAA4E000005DC-423_468x312.jpg

Bulamadim konuyu ama Emrah Oktay'in actigi ikincilik icin hedef Juve degil Real Madrid olmali basligini ve orda yazilanlari bir hatirlarsaniz, ustune Mancini'nin Juventus macinin onemli oldugunu soylediginde verilen takimin moralini bozuyor tepkilerini dusunurseniz, Mancini ve benzeri hocalarin neden bize uymadigini ve uymayacagini anlarsiniz.

yav tövbe tövbe analiz icin tanimamak heme en iyisi, ön yargin yok. Bildigin Ronaldo yu analiz edip de napcan, oynadigi basbaya belli.

Luce, Mourinho ve Fatih Terim gelmedigi surece....

X+1 sene tr experienci olan kisi > x kisi

malesef.... ins adam akilli transfer yabdirir.. nasolsa feener dusuor 4 yildizi rahat aliriz

CLde nabicaz ... ve oynayacagimiz oyun kalitesini gorecez mancini gardas

Bu sene takımın başında Terim olsa bu takım 2. bitirse, CL'de ölüm gibi gruptan çıksa, kupayı alsa burada gitmeli diyenlerin 20-25'i başarısız demezdi Terim'e.

Mancini bu takimi iki sene üst üste sampiyon yapip, üstüne ceyrek final oynatsaydi, su an "bazilarina" göre dünyanin en iyi hocasi olurdu.

Takim üzerindeki otoritesi çok zayif mevcut kadro ve olası transferlere bakinca tek ümitsizliğim bu adam.

Devre arasında o gereksiz transferleri hiç yaptırmasaydı keşke. Boşu boşuna finansal fair playden ceza yedik.

iQ91h31ziGzIV.gif

Önümüzde ki sezon Süper Kupa ile başlayıp 4.yıldızı sahada rakiplerle dalga geçe geçe takacak reis.

THY Antalya Cup > Türkiye Kupası > Süper Kupa > Süper Lig, reisin gidiş yolu.

Tüm bunları mancini mi yapacak? Bence ligin ortasında İtalyada olur reisiniz.

★SⅢ Tapatalk★

İlk geldiği zamanki halline dönmeye başlamış forum lig başlasın en geç 5 hafta sonra yine saklanır bir çoğu bazı şeyleri görmek için müneccim olmaya gerek yok bu iş Mancini ile olmaz tüm sezon bunu net şekilde gösterdi zaten

Bir iki haftaya başlarlar burda yine goygoya. CL kupasına bile kendilerini inandırırlar. Bu adamla bizim bir geleceğimiz yok oğlu yok. Kaldığı her gün, takımın başında çıktığı her maç zarar.

★SⅢ Tapatalk★

Transferler ve sezon öncesi 3. veya 4. hazırlık maçı her şeyi belli eder. Aynı kafada giderse max. 7 hafta.

Kaldığı sürece destek vereceğiz. Ama istiyorlar ki adam yanlış yapıyor denmesin. Bu da yanlış. Adam pizzacı demek ceza sebebi olmalı mesela. Galatasaray forumunda faal TD ile dalga geçmek ayıp. Ama eleştirmek ayıp değil.

Siz ilk sezonunda ligi 5. ikinci sezonunda namağlup ligi bitirmesine rağmen şampiyonluğu yavru şikecilere kaptıran Derwall'i bilir misiniz ? Burda gelip Türk Futbolunu değiştirdi, efsane dersiniz ama ?

Destek... Destek... Destek...

Geri
Üst Alt