Roberto Mancini

Abartmanın anlamı yok. Adama hoca değil filan nedir. Şu anda bizi çalıştıracak Türk hoca yok piyasada. Denizli filan demeyin artık adam 1988'de bırakmış o işi. Kafa hala oranın futbolunda.

Maceraya gerek yok. Bu adam gidecekse yerine ince eleyip sık dokuyarak biri getirilmeli. Ama plansız programsız biri getirilecekse kalsın. Biz de destek çıkalım.

Gitmeli.

Mancini kötü bir hoca değil ama bizde başarılı olma ihtimali yok maalesef. Bunu anlamamıza yetecek kadar zaman geçirdi takımın başında, gelmeden de belliydi ya neyse..

Şu an bizde başarılı olma ihtimali en yüksek olan hoca maalesef Fatih Terim. Onun gelmesi imkansız olduğuna göre düşük bütçelerle yüksek başarı sağlayabilen hocalara yönelmemiz gerekiyor. Bakın çok net söylüyorum; Bilic başımıza geçse daha başarılı olur Mancini'den. 5 yabancı kuralının olduğu bir ülkede Mancini'nin başarılı olma ihtimali yok.

mancini ile olmaz bu iş 50 defa dedim yine söyliyeyim. bi sezon daha mancini nin deneme tahtası olmamalıyız. yine her maça başka bi 11 başka bi diziliş ile çıkar ve devre arasına kadar takım farkı yer emin olun. bize lucescu lazım

Seneye Avrupa'da bizi gruptan çıkarabilir ama bizi şampiyon yapacağını zannetmiyorum.

Herkesin bir kusuru var, kim gelse bir şey bulup eleştireceğiz sonuçta. Adamı Mourinho'yla, Ferguson'la aynı kitaplarda anlatıyorlar.

Belki şimdiye kadar çok ışık vermemiş olabilir, yine de güvenmek gerek.

Olur da giderse yerine kim gelecek, bu çok önemli. Türk hoca yok zaten. Getirebileceğimiz yabancılar da Mancini'den ileri gidemez.

Yalanlanıyor falan ama Lucescu ihtimali varsa bence o olur işte.

Ben Mancini' yi başarılı bulmuyorum işin açıkçası.

Ancak neredeyse Haziran' ın ortasına gelinmiş, bu saatten sonra hoca mı gönderilir?

Transferler, yaz kampı programı, yeni gelen adam bu kadar kısa sürede hangisi ile ilgilenecek?

Hem kim gelecek Mancini' nin yerine?

Lucescu gelecekse tamam, Fatih Terim geri dönecekse ona da tamam ama ikisi de olmayacağına göre gelecek hoca Mancini' den daha başarısız olacaktır bence.

Hoca değişikliği gibi bir gündem vardıysa bu iş ligdeki son maçın hemen ertesinde yapılmalıydı. Geçti artık o iş.

Hoş bunlara rağmen yine beşinci, altıncı haftada kovarlar diye de korkmuyor değilim.

Mancini gitmeli.

Yok yeni macera ve saire.

Gitsinler yılmaz vuralı getirsinler. Çok daha üstün hoca. Ne diyorum ya. Vural bir kere iyi kötü bir hoca.

Kıyaslama yapılmaz. Mancini futbol bilgisi olan bir figür sadece. Hocalık eğitici burda fm ciler kadar bilgisi yokdur belkide.

Bilen defans kurgusu için özel hoca tutmazdı. Mou, ferguson,kloop,hitzfelde anlat bunu adama gülerler be

Edit: bir konuda aynı fikirdeyim. Mancinide insan ve gelişe bilir .

Ama Galatasaray Sk teknik direktör eğitim platformu değil, hele bu paraya hiç değil.

Klopp mu ? Burada belki az kisi bilir ama taktikten anlamayan bir tane hoca varsa oda Jürgen Klopp´tur. Tabiki senden benden cok anlar, ama ne kadar anlar o tartisilir. Cünkü hic bir zaman Taktik ile ugrasmadi. Yaninda Zeljko Bucav diye bir eleman var, taha Mainz zamanlarindan. Ilk Mainze geldiginde A lisansi olmadigi icin Buvac ile calismistir, ve bu iliski Dortmund´a kadar devam etmistir. Taktik olayi ile ilgilenen Dortmund´da özel olarak Buvac´tir...

Klopp mu ? Burada belki az kisi bilir ama taktikten anlamayan bir tane hoca varsa oda Jürgen Klopp´tur. Tabiki senden benden cok anlar, ama ne kadar anlar o tartisilir. Cünkü hic bir zaman Taktik ile ugrasmadi. Yaninda Zeljko Bucav diye bir eleman var, taha Mainz zamanlarindan. Ilk Mainze geldiginde A lisansi olmadigi icin Buvac ile calismistir, ve bu iliski Dortmund´a kadar devam etmistir. Taktik olayi ile ilgilenen Dortmund´da özel olarak Buvac´tir...

images

Isin gercegi bu... Taktik ile pek fazla ilgilenmez Klopp... Bunu Almanya´da bilmeyen yoktur diye saniyorum, ama Türkiye´de tabiki bilinmeyebilir.

Željko Buvač: Meister der Taktik | FTBpro

"taktigin maestrosu Buvac "

Dortmunds Kotrainer Buvač: Das Gehirn von Jürgen Klopp | ZEIT ONLINE

"Klopp´un begini Zejko Buvac"

Klopp´un Taktik ile ilgili ilgilenen özel bir tane kocu var, oda Buvac. Taktik olarak tüm yetkiler ondadir. Klopp o konuda ugrasmaz. Burada Mancini´nin defansif koc ile ilgili calistigi elestirilmisti, ama Klopp komple taktigi özel bir tane koca birakmaktadir. Ikisinin ayni zamanda dostane bir iliskisi vardir.

Buvac Dortmund´da bir tane gizli kahramandir...

Mancini gitsn deriz sonra yeni biri gelir onuda beğenmeyiz sonra onuda göndeririz alsana çöküş...Mancinin ismi oyuncusunu alamayacağımız takımlarla anılırken biz kıymet bilmiyoruz..Bejeke uydurk moskova takıumnda başarısız olan hocasına 3. olmasına rağmen güvenip devam eder fener ersunla devam eder biz en elit hocalardan birine yol göstermeye çalışırız..Medyanın gazına geliriz..Neymiş Semih sağ bek oynamazmış neymiş Sabri solda oynamazmış..Biz biliyoz da o adam bilmiyo bunu.. Sergio Ramos sağ bekde milli takımımızı dağıttı İspanyanın sağbekiydi uzun süre şimdi dünyanın sayılı stoperlerinden..Bale totenham da sol bekdi..Bırakın bu sabit fikirlilikleri yeni gelmiş hoca bu seneyi kayıp saymış ikn edip getirmişsin deneyecek tabi..Mancini kadro planı olmayan bi takımı Cl de gruptan çıkarmış 2. yapmış Türkiye kupasını almış başarısız diyoruz..Peki Biliç ne ayaktır elleri bomboş? Ya Ersun? tek kulvarda sadece ligde mücadele eden sağ beki sol beki kalecisi orta sahası Türk milli takımı olan kadrosuyla kırılma anlarıyla son dakikalarla şampiyon olmuş Ersun başarılı mı?.. Bizim oyuncular 2 kat fazla maç yapmış bi gün sivas da iki gün sonra madridde oynamış zihinsel olarak konsantre olamamış normal değilmi...Kazanmamız gereken kritik her maçı aldık son haftalarda..Bejekeye pabuç bırakmadık.. Feneri yendik Bejekeyi yendik deplasmanda uzun zaman yenemediğimiz Bursayı deplasmanda yendik Trabzonu deplasmanda yendik Eskişehiri yenip kupayı aldık....Ne kadar karamsar bi tablo çiziyosunuz .Adamlar avrupadan men edilmiş Türkiye kupasından elenmişler 2. lig takımlarına lig e de asılmaları gayet normal.. Heleki sezon başı yabancı sınırını görmezden gelip hiç yerli almamışken bence iyi bi sezondu....

Hocamız inşallah kalır kaosa girmeyiz...

sallayın sallayın... nasılsa paralel evren diye bişi yok... :)

yok o olsaymış daha iyiymiş yok mancini gitseymiş şöyle olurmuş..

heeeee emin ol mancini giderse aynen düşündügünüz gibi olur... :)

Gitmeyecekse de artık bizimle ilgili ön yargılarını yıkmalı. City kendisinden sora gol rekoru kırdı. Bizdeki şu savunma takıntısından vazgeçmeli.

Bir insan 50 maçta nasıl sorunun savunmada olmadığını anlamaz şaşırıyorum.

Normalde mevcut td piyasasindaki hocalara bakarsak kalmasi en mantikli secenek ancak, ne yonetim ne de taraftar tavirlariyla tam anlamiyla arkasinda oldugunu gostermiyor, kendisinde de pek heyecan goremiyorum

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Isin gercegi bu... Taktik ile pek fazla ilgilenmez Klopp... Bunu Almanya´da bilmeyen yoktur diye saniyorum, ama Türkiye´de tabiki bilinmeyebilir.

Klopp´un Taktik ile ilgili ilgilenen özel bir tane kocu var, oda Buvac. Taktik olarak tüm yetkiler ondadir. Klopp o konuda ugrasmaz. Burada Mancini´nin defansif koc ile ilgili calistigi elestirilmisti, ama Klopp komple taktigi özel bir tane koca birakmaktadir. Ikisinin ayni zamanda dostane bir iliskisi vardir.

Bilmiyordum ama Klopp'ün de en az onun kadar taktikten anladığını düşünüyorum.

Dortmund ve klopp konusunda tartışmaya giremem bir BVB taraftarı olarak. Ayrıca taktik derken? Buvac sağ kolu olduğunu ama kabul ediyorum tabiki

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yk-yRHhjzxI[/media]

Geldin madem git ulan AYI !

baskan bilietini kesmis 15 hazirana kadar karar verecek dedigine göre

seneye bizde olmaz bence

Başkan in aciklamalarini dinleyip te hala kalacak diyen ler var

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyordum ama Klopp'ün de en az onun kadar taktikten anladığını düşünüyorum.

Buvac kadar anlamaz kardes. "Her gün Buvac´tan yeni birsey ögreniyorum" der kendisi herzaman. Taktik sadece anlamak yada ögrenmek ile ilgili degil, kafan zehir gibi olacak. Ama Buvac´tan Teknik Direktör olmaz, cünkü o sadece taktik degil, ayni zamanda karakter isi. O karakter klopp´ta fazlasi ile var.

Kesinlikle yanlış. Klopp da zeki ve harika bir futbol adamı

Geri
Üst Alt