Roberto Mancini

Baskan ne b.k yapmaya calisiyor anlamadim, yolladin kimi getircen bu saaten sonra ? bosu bosuna mi yarim sezon alistirdin ? Transfer de yapmican diyorsan kimi getirirsen getir, istedigimiz yerlerde olmicaz... ha baskasi ile transfer yapacaksan, ancak augustosu bulur takim filan olusana kadar kisi bulmus oluruz, ve ayni konuyu ozaman konusur oluruz, cok aptalca isler dönüyor... bende diyordum baskan zeki adam ve bizim salak taraftarin laflarina yenik düsmez, nasil bizim taraftar medya nin gazina düstüler

Mancini tek basına basarısız olur. Kaliteli bir yerli yardımcı almalı yanına. Süper Ligi cok iyi tanıyan ve cok iyi mac analizi yapabilecek bir hoca.

Bu adam tüm kalbiyle Galatasarayda çalışmıyor, kendisini adamıyor kulübümüze gibi sanki... yanlışmıyım?

juve maçları içerideki kopenhagen maçı ve Türkiye Kupası için teşekkürler hocam. hoşçakal

El Veda Reis. Seni destekledim artik hayatinda basarilar dilerim.

Insallah yerine Lucescu gelir ve seni ozlemek durumunda kalmayiz..

böyle bittiği için üzgünüm sinyor.seni sevmiştim ama çok hata yaptın sezon içinde...bigün yeniden geldiğinde yarım kalan işini güzel başarılarla süsleyeceğine eminim.ama doğru zaman değildi bizim için..

GS taraftarı geleceğe umutla bakmalı gelecek sezon için,böyle umutsuz değil.

Daha ilk senesinde kendi kurmadığı bir takımla Türkiye Kupası şampiyonu olup , Türkiye Liginde 2. olarak Şampiyonlar Ligine katılıp , bizi Real Madridli Juventuslu gruptan çıkarmak her baba yiğidin yapacağı bir şey değildir .

İnşallah yerine gelen hoca adam akıllı olur yoksa Manciniyi ararız .

Geri
Üst Alt