Roberto Mancini

İşte korktugum başımıza gelecek sanırım.Bu kupayı alırsak kalır demiştim.Seneye kalırsa Allaha emanet bir sezon yaşarız ne yazikki.

Yalnız olur da kalırsa seneye böyle kötü oynayacağımızı sanmıyorum.

Çok saçma işlere girdi, gerçekten anlamaz zordu.

Bu sezon hocanın takımı ligi tanıma dönemiydi, buna rağmen ŞL'de (R.Madrid, Juventus) gruptan çıktık, Türkiye Kupasını aldık. Ligde farkı 4 puana indirdik ancak tüpçü ve onun eyyamcı hakemleri iyi kullandılar bu sezonu.

manciniyle devam edersek seneye ne 3 ne 5 ne 8 ne de 10 kümeye düşeriz kümeye. aldığımız kupa mancini ile ilgili güzel hatıra olur sadece.

Bu sezon hocanın takımı ligi tanıma dönemiydi, buna rağmen ŞL'de (R.Madrid, Juventus) gruptan çıktık, Türkiye Kupasını aldık. Ligde farkı 4 puana indirdik ancak tüpçü ve onun eyyamcı hakemleri iyi kullandılar bu sezonu.

Lig tanima 5 ay mi sürüyor?

10 kisilik Real Madridden 4 gol yedik, Kasimpaşadan 4 gol yedik, 19 deplasman maçlarda sadece 5i yenebildik.

Bosuna hakem bahanesiyi arama, zaten bunu da başardi; artik ne zaman rakip kirmizi kart yesin diye bekliyorum, bizi o kadar kötü yapti.

Sabri ve Telles 70 dakika boyunca etkisiz kaldilar, herşey Semih-Sabriden gidiyordu bugün.

Iyi bir takim 5 çakardi.

:f50::f50::yoji:

Afferim Mancini bu kupa senin basarin!

Bide lig'i ikinci bitirelim, direk SampiyonlarLiginde olalim, sen kal bizimle ;)

Real Madrid li Juventus lu gruptan cikan adam, hemde bu rezil kadrolanma ile. Gelecek yil kendi kurdugu takim ile tozu dumana katar be!

Kesinlikle seneye takımın başında olmamalı.

Rezil antrenörlük, saçma sapan sistemler, yanlış oyuncu tercihleri, acınası futbol anlayışı.. Ama buna rağmen kazanılan kupa. Ligi de 2.bitirirsen en azından Rijkaard kadar kötü hatırlamam seni. Ama sene sonunda gitmen gerek. Gerçekten.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası zaferinin ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Mancini'nin sözleri...

"Kazanmayı istiyorduk ve bunu başardık. Her final zordur, hiçbir mücadele kolay değildir. Belki yorgunuz ama buna değdi."

"BURADAKİ KURALLARI ANLAMIYORUM"

"Taraftarlarımız da tıpkı oyuncularımız kadar bir performans sergilediler. Başkanımız için de çok seviniyorum. Burada değildi o. Buradaki kuralları anlayamıyorum zaten. Onun için çok mutluyum."

"Camiamıza kupa kazandırdığımız için çok mutluyuz. 10 maçın ardından yorgun olunabilirdi ama tüm futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkes elinden geleni yaptı. Kupayı kazanmayı hak ettik."

"3 SENELİK KONTRATIM VAR"

"Kazanılan bir kupa var. şampiyonlar ligi'ne gidersek ilk sezon için amaçlar yerini bulmuş oluyor. Çok önemli bir Trabzonspor maçımız var. O yüzden kupa ve ikinci bitirmek beni iyi hissettirecektir."

"Başkana selamlarımı gönderiyorum. Kendisi beni aramış. Konuşma imkanı bulamadım. Kendisini arayacağım. Gereksiz bir kural olduğunu düşünüyorum. Bir takımın başkanısınız ve maçı izleyemiyorsunuz. Bence gereksiz."

"Özellikle bu zamanlar basın tarafından haberlerin yazılabileceği en güzel zamanlar. Benim 3 senelik kontratım var. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum."

Kupayıda aldın hoca yeter artık zirvede bırak süper kupayıda lucescuyla alalım sonrada 4. Yıldızı

[attachment=9928:BnDyvB8IQAArncb.jpg large.jpg]

Ekli dosyalar

• BnDyvB8IQAArncb.jpg large.webp
    BnDyvB8IQAArncb.jpg large.webp
    97,2 KB · Görüntüleme: 195
2. olursak kesin kalir gibime geliyor.. Bilemiyorum neyse bugun sevincli gunumuz..

Eğer kalmazsa kimse üzülecek değil, ancak kalacaksa da destekleyeceğiz. Bu işin usulü budur.

Geri
Üst Alt