Roberto Mancini

Taraftar olarak medyaya malzeme veriyoruz. Adam her konustugunda kontratini vurguluyor. Eger gönderilecekse ÿonetim gönderir zaten. Abdi ipekçi de bile istifa diyerek hem medya ya malzeme veriliyor, hemde Mancini nin eli güçleniyor. "Adama seni postalamak istiyoruz" hissi varirsen kontratinda yazani ister.

Mancini'nin elinden ülke kupasını alacak adam daha anasından doğmadı :D

Doğru bir oyun planıyla çıktı bu maç. Takımın son maçlarda kolay gol yemesinden dolayı bu maç, ''önce gol yemeyeyim, nasılsa ıkınarak olsa da bir tane atarım'' diye düşündü.

1610076_690369794353659_8361304134732267667_n.jpg

Bu akşam Galatasaray teknik direktörü tarafından düşünülmüş dahiyane (!) fikirdir. Yılların müthiş sağ beki Semih sakatlansaydı oyuna onun boşluğunu doldursun diye Eboue alınacaktı. Sırf bu düşünce nedeniyle 6 yabancı kısıtlamasının olduğu bir ortamda 5 yabancıyla sahaya çıkıp, kulübede 1 yabancı opsiyonunu Eboue'den yana kullandı Sinyor Mancini. Çok şükür ki Semih sakatlanmadı ve Eboue'nin oyuna girmesine gerek kalmadı.

Takımda sağ bek mevkiinde oynayabilecek 5 adam (Eboue, Sabri, Veysel, Hamit ve Salih) varken, stoperden sağ bek yaratmak, üstelik de çok kötü oynadığını gördüğü halde herhangi bir değişikliğe gitmemek, yabancı sınırlamasını düşünüp 6 yabancıyı sahada oynatmak yerine 5 yabancılı başlayıp 1 tanesini kulübede oturtmak ve bunun da Hajrovic, Ontivero, Drogba, Burdisso değil de Eboue olması ne kadar rezil bir teknik direktör tarafından yönetildiğimizi açıkça belgeliyor.

Sırf bu tercih için bile tazminata bakılmadan gönderilmeli bu adam..

mactan once 3 6 1 yada 3 5 2 oynar semıhı sagbek oynatacak kadar delı degıldır sanmıyorum demıstım delıymıs meger :D

Hocanın yanlışlarını ve hatalarını 100 ayrı başlık açarak belirtmenin bir anlamı yok. Bir eleştiriniz varsa bu başlık altında yaparsınız.

Doğru bir oyun planıyla çıktı bu maç. Takımın son maçlarda kolay gol yemesinden dolayı bu maç, ''önce gol yemeyeyim, nasılsa ıkınarak olsa da bir tane atarım'' diye düşündü.

4 tane sağ bekin var orda oynayan adam semih.

Karşısında esesin en iyi iki futbolcusu.

50-60 metrede top oynanmaz kardeşim.

Defans hele hiç yapılmaz.

Böyle maçlarda Melo defansın önünde oynar, yekta onun önünde.

Tam tersi değil.

Bu adamla bu iş olmaz.

Neyse keyfini sürelim kupamızın, mancini gider başka biri gelir.

Bize yine desteklemek düşer.

BlueTapatalk

Kazandığı herşey Sneijder'in bireysel becerisi.

Adam kötü futbol oynatmıyor, oynadığımız şey futbol değil.

Kazandığı herşey Sneijder'in bireysel becerisi.

Adam kötü futbol oynatmıyor, oynadığımız şey futbol değil.

Eskisehir mi futbol oynadi bu aksam? fbjk mi futbol oynuyor?

Cok merak ettim sen simdi bizim cikip bayern dortmund liverpool atletico real madrid gibi oynamamizi mi bekliyon?

Kaliteli futbol kaliteli futbolcularla oynanir. Elinde 11 tane Melo Sneijder Muslera varsa oynarsin, fark ettiysen hepsi yabanci ;) Nasil futbol bekliyorsun bilmiyorum, ama yabanci kurali oldukca sen daha cok beklersin gibime geliyor.

Müzeye bir kupa eklendi millet hala Manciniye tutarsiz sekilde sallama derdinde. Ajan misiniz süpelenmiyorum degil. (bu son söz genel anlamda sadece quote ladigim renktas icin degil belirtiyim de simdi gece gece polemige girmeyelim)

Eskisehir mi futbol oynadi bu aksam? fbjk mi futbol oynuyor?

Cok merak ettim sen simdi bizim cikip bayern dortmund liverpool atletico real madrid gibi oynamamizi mi bekliyon?

Kaliteli futbol kaliteli futbolcularla oynanir. Elinde 11 tane Melo Sneijder Muslera varsa oynarsin, fark ettiysen hepsi yabanci ;) Nasil futbol bekliyorsun bilmiyorum, ama yabanci kurali oldukca sen daha cok beklersin gibime geliyor.

Müzeye bir kupa eklendi millet hala Manciniye tutarsiz sekilde sallama derdinde. Ajan misiniz süpelenmiyorum degil. (bu son söz genel anlamda sadece quote ladigim renktas icin degil belirtiyim de simdi gece gece polemige girmeyelim)

Elazığ bile bizden daha iyi oynuyor ne Dortmund'u :asd:

Elimizde ki kadro TR'nin en iyi 2 kadrosundan biri.Sen Burak'ı sağ açık, Sneijder'i sol açık, Semih'i sağ bek oynatırsan bu adamlar da çöp olur.

Her mevkiye yıldız alacaksak TR'de şampiyonluk için td'ye lüzum yok.Td dediğin oyuncusundan en üst düzey verim alandır.Ama hata bizde Agüero gibi bir adamdan dahi verim alamayan bu adamdan Burak'ı oynatmasını bekliyoruz.

Mancini çok vasat bir td.Araplar sadece ciks diye bunu td yaptı.Şl'de bir kez gruptan çıkamadı.EPL'nin en rezil sezonun da kendisinde Agüaro, Tevez, Balotelli, Dzeko varken forveti Hernandez olan Manu'yu son maçta geçti.

Elazığ bile bizden daha iyi oynuyor ne Dortmund'u :asd:

Elimizde ki kadro TR'nin en iyi 2 kadrosundan biri.Sen Burak'ı sağ açık, Sneijder'i sol açık, Semih'i sağ bek oynatırsan bu adamlar da çöp olur.

Her mevkiye yıldız alacaksak TR'de şampiyonluk için td'ye lüzum yok.Td dediğin oyuncusundan en üst düzey verim alandır.Ama hata bizde Agüero gibi bir adamdan dahi verim alamayan bu adamdan Burak'ı oynatmasını bekliyoruz.

Mancini çok vasat bir td.Araplar sadece ciks diye bunu td yaptı.Şl'de bir kez gruptan çıkamadı.EPL'nin en rezil sezonun da kendisinde Agüaro, Tevez, Balotelli, Dzeko varken forveti Hernandez olan Manu'yu son maçta geçti.

:happy::happy: Gülme krizine girdim devamini okuyamadim

mancini ile olmayacak uzatmanın anlamı yok gerekirse tazminatı ödeyeceğiz artık çöpe atılacak 1 sene daha kalmadı bıçak kemiğe dayandı bu seneki berbat futbol gibi şey yüzünden

Geri
Üst Alt