Hüsamettin Çınar
Cezalı
- 21 Nisan 2014
- 1.861
- 2
- 288
o kurdugu takim Burdisso ve Salih Dursun gibilerle doluysa TFF 1.Ligde simdik oynayalim istersen.
Gercekten Salih i kendisinin istedigini zannediyorsan art niyetlisin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kurdugu takim Burdisso ve Salih Dursun gibilerle doluysa TFF 1.Ligde simdik oynayalim istersen.
Doğru bir oyun planıyla çıktı bu maç. Takımın son maçlarda kolay gol yemesinden dolayı bu maç, ''önce gol yemeyeyim, nasılsa ıkınarak olsa da bir tane atarım'' diye düşündü.
ts tayfası niye gülüyor![]()
sabote ettikleri belli olmasın diye gülüyorlar.![]()
aynen kebapçıdash yerli mafyası bitirdi hocayı şimdi de gülüyorlar
Kazandığı herşey Sneijder'in bireysel becerisi.
Adam kötü futbol oynatmıyor, oynadığımız şey futbol değil.
Eskisehir mi futbol oynadi bu aksam? fbjk mi futbol oynuyor?
Cok merak ettim sen simdi bizim cikip bayern dortmund liverpool atletico real madrid gibi oynamamizi mi bekliyon?
Kaliteli futbol kaliteli futbolcularla oynanir. Elinde 11 tane Melo Sneijder Muslera varsa oynarsin, fark ettiysen hepsi yabanciNasil futbol bekliyorsun bilmiyorum, ama yabanci kurali oldukca sen daha cok beklersin gibime geliyor.
Müzeye bir kupa eklendi millet hala Manciniye tutarsiz sekilde sallama derdinde. Ajan misiniz süpelenmiyorum degil. (bu son söz genel anlamda sadece quote ladigim renktas icin degil belirtiyim de simdi gece gece polemige girmeyelim)
Elazığ bile bizden daha iyi oynuyor ne Dortmund'u
Elimizde ki kadro TR'nin en iyi 2 kadrosundan biri.Sen Burak'ı sağ açık, Sneijder'i sol açık, Semih'i sağ bek oynatırsan bu adamlar da çöp olur.
Her mevkiye yıldız alacaksak TR'de şampiyonluk için td'ye lüzum yok.Td dediğin oyuncusundan en üst düzey verim alandır.Ama hata bizde Agüero gibi bir adamdan dahi verim alamayan bu adamdan Burak'ı oynatmasını bekliyoruz.
Mancini çok vasat bir td.Araplar sadece ciks diye bunu td yaptı.Şl'de bir kez gruptan çıkamadı.EPL'nin en rezil sezonun da kendisinde Agüaro, Tevez, Balotelli, Dzeko varken forveti Hernandez olan Manu'yu son maçta geçti.
:happy::happy: Gülme krizine girdim devamini okuyamadim