Roberto Mancini

Anglo-saxon ekolüne gececegiz diye yollandin, ya da gittin...

Yerine yine Italyan geldi, kariyer olarak Mancini>>>>>Prandelli.

Baskan yine yanlis secim yapti.

tek baskanin sucu degil, her mac Fatih Terim Fatih Terim diye haykiran taraftar adami evinde gibi hissetmedi, gelen giden baska dandik adamlara besteler yazdik, bu adam yine bizden iyi cikti ve hala bizden övgü dolu sözler bahsediyor, gercekci olursak, bunlari hic haketmedik, biz taraftar olarak daha kötü günleri de görmek zorundayiz. Birisi kacar baskasinin yanina, pesinden aglariz, digeri adam gibi gider, ohhh bee filan deriz...

tek baskanin sucu degil, her mac Fatih Terim Fatih Terim diye haykiran taraftar adami evinde gibi hissetmedi, gelen giden baska dandik adamlara besteler yazdik, bu adam yine bizden iyi cikti ve hala bizden övgü dolu sözler bahsediyor, gercekci olursak, bunlari hic haketmedik, biz taraftar olarak daha kötü günleri de görmek zorundayiz. Birisi kacar baskasinin yanina, pesinden aglariz, digeri adam gibi gider, ohhh bee filan deriz...

Kardes yanlis anlamissin ;) Ben Mancini'yi her seye ragmen basarili buldum ve gitmesi bile istemedim.

Baskan yine yalnis yapti derken, Prandelli'yi kast ettim. Yanlis bir secim oldugu artik cok acik.

Anglo-saxon ekolüne gececegiz diye yollandin, ya da gittin...

Yerine yine Italyan geldi, kariyer olarak Mancini>>>>>Prandelli.

Baskan yine yanlis secim yapti.
Mancini yanlış bir seçim değildi bence sadece kimyalar başta tutmadı. Farklı oyun yapısı , farklı lisan , farklı bir karakter, biraz daha esneklik , bunlar futbolcu grubunun alışkın olduğu şeyler değildi ve nitekim sancılı bir süreçten sonra yavaş yavaş bir şeyler oturdu diyorduk. Hop Mancini gitti yine bir kaos ortamı derken bana göre o zaman gelebilecek en doğru teknik direktör geldi. Prandelli zamanla yanlış bir seçim olmadığını gösterecek ben inanıyorum ama üst üste geçiş dönemleri yaşayınca bir anda istenilen gibi olmuyor her şey.

Ferguson dönemi sonrası bizim için en iyi örnek , sizin mantığınızla bir İskoç gitti bir İskoç geldi aynı ekol olduğu için her şeyin süper olması lazım ama öyle olmadı işte. Geçiş dönemi tamamlanamadan her şey Moyes'a yıkıldı ve gitti. Yine Manchester United için gelebilecek en doğru teknik direktör geldi ve yapılan harcamalara rağmen hala çok büyük bir kaos içindeler. Mecbur sabredecekler , bizim içinde durum aynı. Söylemeye çalıştığım doğru bir sezon planlaması Mancini ile yapılsaydı her şey daha kolay olurdu. Hayırlısı olsun artık ne diyelim.

Gecen sezonun sonunda cok iyi bir ivme yakalaimistik Manciniyle. Hele o son TS ve Erciyes maclarinda cok güzel futbol oynamistik. Kendisi de gidince diyordu 'sonunda takim olabildik' diye. Hani yabanci TDlerde deriz ya, ligi tanimiyor, bilmiyor alismasi lazim fln. Iste o süreci tam atlatmisken gönderdik, hata yaptik.

Son düzenleme:
Gecen sezonun sonunda cok iyi bir ivme yakaldimistik Manciniyle. Hele o son TS ve Erciyes maclarinda cok güzel futbol oynamistik. Kendisi de gidince diyordu 'sonunda takim olabildik' diye. Hani yabanci TDlerde deriz ya, ligi tanimiyor, bilmiyor alismasi lazim fln. Iste o süreci tam atlatmisken gönderdik, hata yaptik.
Benim Mancini'yi en çok övdüğüm maçlardan biri son Erciyes maçı , skora bakarsan sadece 2-1 kazanmışız , öyle sayısız pozisyonda bulmamışız ama çok önemli iki nokta vardı , biri doğru dizilişi bulmak 4-3-3 ile çok güzel skorlar aldı ama 4-4-1-1 ile Türkiye'de iç saha da ve dış sahada en dengeli dizilişi buldu. İkincisi ise benim en çok önem verdiğim konu , dönen topların hepsini biriktirmek , o maçta Erciyes'in ileriye attığı tüm toplar bizim orta sahada birikti ve Selçuk İnan ilk defa iyi oynamıştı yani ilk defa Elmander-Necati ikilisinin arkasındaki gibi oynamıştı. İleri git geri git kendi harap etmesine gerek kalmayıp yorulmadan tüm topları toplayıp rahatça pas yapabiliyordu.

Büyük takımın rakip kaleye oyunu yığmak için yapacağı en önemli şey bence dönen topları almak , ilk defa o maçta üst derece yapmıştık bunu. Artılarını sayarsak: İç saha performansı- Büyük maçlardaki başarı oranı - ŞL gruptan çıkma - Geçte olsa yakalanmış uyum ve koyulan hedeflerden sapmama diyebiliriz. Direk Avrupa olduğundan ikincilik-ŞL grubundan çıkma ve Türkiye Kupası kabul edilebilir bir tabloydu.

Ancak eksilerde çok önemli , Devre arası plansız ve berbat bir transfer dönemi , deplasmanlar , kolay kolay beğenmeme ve kadroyu sahiplenmeyip sürekli başka noktaları eleştirmek gibi vs. Bu tabloya bakınca yönetime Lucescu ismi çok daha cazip geldi ama sonuç beklendiği gibi olmadı.

Mancini yanlış bir seçim değildi bence sadece kimyalar başta tutmadı. Farklı oyun yapısı , farklı lisan , farklı bir karakter, biraz daha esneklik , bunlar futbolcu grubunun alışkın olduğu şeyler değildi ve nitekim sancılı bir süreçten sonra yavaş yavaş bir şeyler oturdu diyorduk. Hop Mancini gitti yine bir kaos ortamı derken bana göre o zaman gelebilecek en doğru teknik direktör geldi. Prandelli zamanla yanlış bir seçim olmadığını gösterecek ben inanıyorum ama üst üste geçiş dönemleri yaşayınca bir anda istenilen gibi olmuyor her şey.

Ferguson dönemi sonrası bizim için en iyi örnek , sizin mantığınızla bir İskoç gitti bir İskoç geldi aynı ekol olduğu için her şeyin süper olması lazım ama öyle olmadı işte. Geçiş dönemi tamamlanamadan her şey Moyes'a yıkıldı ve gitti. Yine Manchester United için gelebilecek en doğru teknik direktör geldi ve yapılan harcamalara rağmen hala çok büyük bir kaos içindeler. Mecbur sabredecekler , bizim içinde durum aynı. Söylemeye çalıştığım doğru bir sezon planlaması Mancini ile yapılsaydı her şey daha kolay olurdu. Hayırlısı olsun artık ne diyelim.

Bencede Mancini yanlis bir secim degildi, hatta o zamanlar getirilebilecek en iyi en kariyerli en gözde adam getirildi! Mancini nin sanssizligi, Terim gittikten/gönderildikten sonra gelmesi, kötü baslamis bir sezonun ortasinda gelmesi, transferlerde yönetim ona hic yardimci olmamasi. Benim gözümde Mancini'yi taraftar yedi... Arkadaslarim, cevremde Mancini'nin kalmasi isteyen bir ben vardim...

Prandelli geldiginde ben sahsen hic sevinmedim, ama taraftar toplulugumuz sevincle karsiladigi icin susmayi tercih ettim, hayirlisi diyip gectim. Umarim yanilirim, ve Prandelli gelecek haftalarda bana bu sözlerimi yedirtir. Ama secimlerden sonra ya gitcek ya kovulacak, ömrü fazla kalmadi...

Kardes sabretmekten vallah'i bunaldim. Kendimi bildim bileli Galatasaray olsun Milli takim olsun, hep gecici basarilarla sevindik, hep kaos ortamindayiz, ne zaman huzurlu bir 2 yil gecti hatirlatirmisin bana? Hep sabret hep destek, yeter ama biktim. Aysal da gitsin, Prandelli de gitsin, beyaz sayfa acilsin.

Adamın dibisin. Üşüyoruz
b41debf50a3446c451591a0a56394017.jpg

Tapatalk

Mancini geri dön... senin kiymetini bilemedi bu taraftar! Çok isterim geri gelmeni çok! :(

Bu Adama yazik ettiler gercekten. Prandelli icin Manciniyi yollamak nasil bir Mantik?

Adamla evimizde Bursaya 6, deplasmanda 5 attik. EsEs'e 4 attik. Juventus'a karsi iki kez cok iyi oynadik.

Prandelli'dan 100 kat daha iyidi. Yazik.

Basin Mensuplara ne güzel ayar vermis: https://inciswf.com/ncinininbasntoplants1.swf

jd051113-32162_jpg_796721a.jpg

Mancini kendi gitmek istedi. Gönderilmedi. Şu anlaşılsın artık.

Verilen sözler tutulmadığı için Mancini gitmek istedi ve gitti. Bunu Tugay da açıkladı zaten.

Mancini' yi arayacağımı hiç düşünmemiştim..

Yeni başkan Mancini'yi geri getirse keşke... :(

Prandelliyi gördükten sonra özler olduk reisi.

I am the one who knocks!

Gel vefasiz, gel insafsiz, cagirmazdik acil olmasa...

Cagirsak gelir bence. Belli ki akli hala istanbul'da ve bizde kalmis :)

Geri
Üst Alt