Roberto Mancini

Mancini kraldi oyle mi ? Buraktan sol umuttan sag acik olmayacagini 6 haftada anca ogrendi.Chelsea maclarindaki taktiksel hatalarindan oturu mourinho ya alay konusu oldu.Bruma gibi bir yetenegi sakatlanmasa sag bek yapacakti bu kral dedigin adam.Ceyhun gibi yetersizi yaya toure yapmaya calismadi mi ? Mancini eger kalsaydi belki prandelliden daha iyi olurdada fatih terimin yaninda king ti demek agir sacmalik olmus kusura bakma

Bana soyler misin Mancini Hoca geldiginde En iyi orta sahamiz kimdi soyler misin ? Selcuk-Melo haric kimi koyardin o zamanlar orta sahaya? Oyunculari farkli mevkilere yaymasinin sebebi o bolgelerde adam yoktu illa denemek zorunda kaldi.O zaman kanat-Bek sikintisi yasiyorduk hatirlatirim.

Bana soyler misin Mancini Hoca geldiginde En iyi orta sahamiz kimdi soyler misin ? Selcuk-Melo haric kimi koyardin o zamanlar orta sahaya? Oyunculari farkli mevkilere yaymasinin sebebi o bolgelerde adam yoktu illa denemek zorunda kaldi.O zaman kanat-Bek sikintisi yasiyorduk hatirlatirim.

Adam ara transfer doneminde 3 tane oyuncu alip rahatina bakacakken abuk sabuk isler yapti.Yas ortalamasini incelemeye aldi hemen.Sorarim sana bu devre arasi yapilacak is mi ?Hepimiz burda soylemedik mi kanat lazim sol bek lazim orta saha ve forvet lazim diye? Bu mancini napti? Yas ortalamamiz yuksek genc alalim diye tutturdu.Ayrica prandelli ve Fatih terimdeki orta saha oyunculari xhemaili haric ayniydi.Fatih Terim zamaninda sihirli degnek mi vardi ?Geciniz bunlari mancininde prandelliden aman aman bi farki yoktu.Prandelli icin ver bakalim gecen senenin devre arasini bu kadar kotu tranafer yapiyor mu ? Mancini bildigin katletti takimi.

Kör ölür badem gözlü olur misali.

3'lü savunma saçmalığıyla bir devre arası kampını yiyen, Bruma'dan sağ bek, Sabri'den sol bek arayışına giren, 50 maçta bir kez aynı 11'i sahaya süremeyen, saçma sapan transfeler yaptıran bir adamdı.

:D Sacma sapan transferler yaptiran hocaydi diyorsun ulan hoca
-Endoğan
-Oğuzhan
-Salih
-Umut G.

gibi oyunculari nereden gormuste aldigini dusunuyorsun.Mancini hocanin ne zaman bir turk tanidigini gordunde aldirdigini dusunuyorsun.Bu transferleri Mancini hoca yaptirdigini saniyorsan yanlis dusunuyorsun bu transferleri Scout Ekibine soracaksin.Mancini Hoca bu türkleri nereden bulacak hic dusunmedin mi?

-Ontivero
-Telles
-Burdisso

transferlerinde ise Ontivero ve Tellesi Mancini aldirdigini dusunuyorum o kadar Burdisso kim getirdigini dusunemiyorum belki mancini belki scout ekibi.

Adam ara transfer doneminde 3 tane oyuncu alip rahatina bakacakken abuk sabuk isler yapti.Yas ortalamasini incelemeye aldi hemen.Sorarim sana bu devre arasi yapilacak is mi ?Hepimiz burda soylemedik mi kanat lazim sol bek lazim orta saha ve forvet lazim diye? Bu mancini napti? Yas ortalamamiz yuksek genc alalim diye tutturdu.Ayrica prandelli ve Fatih terimdeki orta saha oyunculari xhemaili haric ayniydi.Fatih Terim zamaninda sihirli degnek mi vardi ?Geciniz bunlari mancininde prandelliden aman aman bi farki yoktu.Prandelli icin ver bakalim gecen senenin devre arasini bu kadar kotu tranafer yapiyor mu ? Mancini bildigin katletti takimi.

Yalniz yas ortalamasini dusurmesini isteyen Ünal Baskandi.Mancini Hocanin yaş ortalamasi ilgili bir sey yaptigini sanmiyorum.Hoca yaslisina gencine bakacagini da dusunmuyorum.Hoca iyi oynayan oyunculari surmek ister.Yas ortalamasini kucultelim diyen olmussa oda Ünal başkandir.Baskanin kendisinde planlama vardi gencleri egitip satma plani yapmaliyiz diye konusma yapmisti o yuzden devre arasinda Telles,Ontivero,Burdisso haric Mancininin aldirdigini dusunmuyorum.Birde adama sorarlar devre arasindaki Türkleri Mancini hoca nerede görmüşte aldirmis onlari adam Türkleri tanimiyor neye gore alacak ?

Yalniz yas ortalamasini dusurmesini isteyen Ünal Baskandi.Mancini Hocanin yaş ortalamasi ilgili bir sey yaptigini sanmiyorum.Hoca yaslisina gencine bakacagini da dusunmuyorum.Hoca iyi oynayan oyunculari surmek ister.Yas ortalamasini kucultelim diyen olmussa oda Ünal başkandir.Baskanin kendisinde planlama vardi gencleri egitip satma plani yapmaliyiz diye konusma yapmisti o yuzden devre arasinda Telles,Ontivero,Burdisso haric Mancininin aldirdigini dusunmuyorum.Birde adama sorarlar devre arasindaki Türkleri Mancini hoca nerede görmüşte aldirmis onlari adam Türkleri tanimiyor neye gore alacak ?

Hem Yönetim, hemde Scout ekibinin aciklamasina göre Mancini bütün oyunculari izleyerek aldirmistir. Scout ekibi ile birlikte videolarini izlemis, begenmis ve transfer edilmesini istemis. Salih mesela scout ekibinin vetosuna ragmen alinmis. Bunlar Emre Utkucan´in bilhasa yaptigi aciklamalardir, ve ben yalan oldugunu düsünmüyorum. Bende bir ara senin gibi düsünmeye baslamistim, ama Mancini´nin tarzini bildigim icin garip gelirdi. Bu adam transferleri kendisi bizzat yapar, kimseye yaptirmaz.

Hem Yönetim, hemde Scout ekibinin aciklamasina göre Mancini bütün oyunculari izleyerek aldirmistir. Scout ekibi ile birlikte videolarini izlemis, begenmis ve transfer edilmesini istemis. Salih mesela scout ekibinin vetosuna ragmen alinmis. Bunlar Emre Utkucan´in bilhasa yaptigi aciklamalardir, ve ben yalan oldugunu düsünmüyorum. Bende bir ara senin gibi düsünmeye baslamistim, ama Mancini´nin tarzini bildigim icin garip gelirdi. Bu adam transferleri kendisi bizzat yapar, kimseye yaptirmaz.

Bana göre tipik bir Türk yaklasimi, adam gidince, arkadan teneke baglayip ve arkasindan konusarak bi olaydi, cünkü Mancini Türk medya sini mi takip edecek, yada ekstra cikip tv ye dogrulari mi söyleyecek ti ?

Emre Utkucan ne ise yariyor onu bi anlatsin ozaman, bütün iyileri o getirmis, bütün kötüleri Mancini, hadi be bende kerizim... Bruma yi babamda görmüstü TVlerde, adam demistir bunlar su an tek varsa ozaman napalim diye, Umutu ben bile hic bir defa izlememistim, ayni Korayi kimse tanimiyordu, yüzde yüz FM de türk oyuncular aramisti ordan buldu, yoksa ben Emre bey in türkiye den ciktigini bile sanmiyorum, bütün takimlar da scout ekibi var bizde de bir fmci ancak...

Devre arası önemli ve büyük hata yaptı , sistemini 4-3-3 değil 3-5-2 olarak düşündü...Transferler buna göre yapıldı...

Sistem hatası yapmasa geçen sene 4.yıldızı takmıştık hoca ile...Kısmet...Takım çalıştırmaya tekrar dönsün takip edeceğim hocamı...

Bruma'yi da wingback oynatmak istiyordu... çok tuhaf seyler istiyordu senyor.

Yine de Manciniyle devam etseydik, suanda daha iyi durumda olacagimizi düsünüyorum.

Tmm da kardes Scout Ekibi de bula bula bunlari mi bulmus iste kendin diyorsun scout bulmus Mancini onaylamis diye.Adama Türk oyunculari iyi sunarsan tabi ki kabul eder.Scout ekibinin sucu bu.Scout ekibi suna suna Salihleri mi sunuyor.Super Ligde Tarik Camdali sunacaklari yerde neden Salihi hocaya tanitmislar?

Bruma'yi da wingback oynatmak istiyordu... çok tuhaf seyler istiyordu senyor.

Yine de Manciniyle devam etseydik, suanda daha iyi durumda olacagimizi düsünüyorum.
Bruma'yı wingback oynatmasının yine bir mantığı var bence. Bruma defansif yönü çok zayıf bir oyuncu ve defans yönünü de geliştirsin diye bazı teknik adamlar gelişme yönünde bunu da deniyor yani amaç Bruma'nın daha komple bir kanat haline dönüşmesi. Mancini'yi bitiren bence plansızlık oldu , devre arasına hatırlarsan Erciyes deplasmanında iyi bir oyunla kazanarak girmiştik ve 4-2-3-1 oynamıştık. Sonra devre arası 3-5-2'ye göre planlama yapıldı ve harcanan paralara göre en berbat transfer dönemimizi yaşadık , bunda transferlerin hepsini yönetim yapmış bile olsa Mancini doğru planlamayı yapamadığı için hatalı olurdu ki çoğu fiyasko transfer ona ve menajer tanığına ait.

Neyse 3-5-2 diye girdik ama 4-3-3 oynadık , iyi de başladık ama deplasmanlarda etkisizdik , Chelsea maçına herkes 4-3-3 beklerken 4-2-2-2 çıktık. İyi ya da kötü sezon son maçlarda 4-4-1-1 ile istikrarı ve doğru oyunu bulmuştu. Eğer iyi bir planlamayı 4-4-1-1' e göre yapsaydı şuanki Prandelli'den çok daha başarılı olabilirdi ama Mancini de o güveni yönetime veremedi , yönetimde ona hiçbir hamle imkanı tanımadı ve yollar ayrıldı.

Zamanında yokluktan Sneijder ve Burak'ı kanat oynatan Mancini bugün takımın başında olsaydı Olcan ve Bruma kadro dışı kalırmıydı diye sorası geliyor insanın.

Şu kadro gerçekten bu adamın elinde olmalıydı ; Olcan , Sneijder ve Bruma ofansif hattından ne kadar verim alırdı be.

Sacmalamasin kimse burak umut drogba selcuk oynuyorduk simdi gelen gideni aratiyor buda yoneticilerden kaynakli yonetim bu adamlar iyiydi sozlesme yaptim sen oynatamiyon derse suc bastirmak icin seve seve oynatirsin yok ben malim diyosa burda yeri yok gecen sene prandelli bu sene bu gider

Neredesin Mancini? Seni bile arar olduk :red:

5 tane Prandelli 1 tane Mancini etmez.

Yazık ettik. Adam kanat istiyordu Bruma ile Olcan var. Gül gibi oynatırdı.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt