- 16 Haziran 2010
- 204.117
- 156.212
- 6.838
Seni ozledim Mancini 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. Ben öyle birsey hatirlamiyorum, Chelsea iceride ve disarida kendini sikmadan rahat bir bicimde aldi istedigi skorlari.
- Daha demin isyan ettin Amrabat kiralik diye. O kazik Amrabat alicisi olan tek oyuncu nedense takimda. Hazirlik maclarinda bile en iyi oyuncuydu, sonra Malaga´da parladi cocuk.
- Yok nezaman oynayacakti Bruma ? 6. Hafta geldi zaten Mancini. Bruma´ligde son 9 macinda, sadece 3 macta kadroda yer aldi. Sonra asakatlandi adam. Git bak kanatta kimler oynuyordu onun yerine. Daha önce Bruma geldigi andan itibaren her mac kadrodaydi.
Bruma - Leistungsdaten - Transfermarkt
- Anadolu takimina karsi aldigimiz Türkiye kupasini basaridan sayip, daha önceki basariyi mi soruyorsun ? Takim Mancini geldikten sonra Pozisyon üretemez hale geldi, ve halen üretemiyor. Bruma ve Drogba dahil, takimda nerdeyse her oyuncu elden ayaktan düstü ve düsmeye devam ediyor.
Aman uzak dursun Mancini.
- Hayır iç saha maçını tekrar izle. Chelsea'nın kontraları hariç pozisyonu yok. Bizim direkten dönen topumuz var diye hatırlıyorum.
- Belki FT onu her maç kadroya aldığı için böyle oldu kim bilir ? FT kondisyon , form durumu bilir mi ? Hayır. Bir futbolcuya sakat mısın diye sorduğu zaman futbolcu sakat değilim diyorsa direkt kadroya alır onun dışında teknik detaylara bakmaz FT. Demek ki Mancini performansını beğenmedi yada , ağır maçlar yerine ortadan hallice maçlar için oynattı form ve tecrübe kazanması için ? Şimdi yani genç diye de şak diye maça koyulmaz.
- Diyorum ya işte Mancini , Bruma'ya çok güvendi diye. Zaten Amrabat Türkiye Kupası maçları dışında forma da bulamıyordu. Oynadığı maçlarda da fark yaratan bir isim değildi. Tamam Malaga'da baya iyi oynadı ama oyun stilleri olarak İspanya futboluna daha çok uyuşuyormuş. malaga kontra-atak futbolu oynayan takım. Ama biz öyle değiliz işte.
- Anadolu takımı diye eziklediğin takımlardan geçiyor kupalar bil istedim. FT alsaydı sizin gözünüzde CL'den daha mühim olurdu elbet .. Bu bir veya iki maçın sonucunda alınan bir kupa değil. Ortada 9 senedir alınmıyor. Hatta 9 senedir finale bile yükselemiyoruz. Eleme maçlarından tut final maçlarına kadar yenelim sonra başarıdan mı sayıyorsun diyorsun. FT'li maçlarda 1461'e falan yenilmiştik onları hatırlatmayım o zaman. Asıl Mancini geldikten sonra pozisyon üretmeye başladık. İçeride 6 attığımız maçları , Bursa deplasmanında 5 attığımız maçı , biz FT zamanında ne zaman gördük ? Geçen sene Rizespor maçında Umut , Burak ve Sneijder'in bomboş pozisyonları kaçırmasından sonra 80. dakikalarda penaltı yaptırıp berabere kaldığımızda da Mancini vardı. Hatta Mancini Rize maçı için , dönüm noktası demişti. Yani o maçı kazansaydık daha farklı yerlerde olabilirdik. Şimdi içerideki Kayseri maçını falan diyeceksin diyebilirsin her maç 10 tane pozisyon da bulunmaz zaten. Hajroviç , Burak baya gol kaçırdı o maç. Gittik sonra 90+'da gol yedik. FT döneminde de bu tip skorlar var. Yani Antalyaspor ve Rizespor maçları gibi. Veya deplasmandaki Eskişehirspor ve Bursaspor maçları gibi.
Yani anlayacağın Mancini kısa bir süreye rağmen harika işler yapmıştır. Sadece 1-2 transferde hatası vardır onlarda da %100 Mancini'nin hatası olduğunu sanmıyorum.
Son cümlemi de Mancini Hocam diyerek kapatıyorum.
Illaki bir Fatih Terim kiyasi mi yapacaksin![]()
Fatih Terim´in iki sene 10 puan fark attigi rakipten, 10 puan fark yedik Mancini döneminde. Fatih Terim´in son döneminde okadar kupa aldik, Türkiye kupasinin öneminin olacagini sanmiyorum. Bir Türkiye kupasi icin Mancini´yi göklere cikaran sen, bir tane sampiyonluk alsaydi aceba ne yapardin, bilmek istemiyorum bile.
Daha demin isyan ediyordun Bruma ve Amrabat diye, ozaman simdi niye geri vites yapiyorsun ??? Kanat olsaydi Mancini oynatirdi diyorsun, sonra oynatmadigi ortaya cikiyor. Hajrovic geldi, Nordin gitti, oda oynamadi. Sonra gidip Fatih Terim´in futbol bilgisini tartismaya aliyorsun... Ne dediginin farkinda bile degilsin...
Ersun Yanal bile Mancini´den iyi antrenördü... Prandelli ile bile, hic degilse yüzümüz yine liderlik gördü.
Gerçekçi olduğu için pek sevilmedi
tapatalk
Sen de illa Mancini kıyaslaması yapacaksın
FT ile şampiyon olduğumuz sezonlardan ilk sezonda biz 1 onlar 3 , ikinci sezonda ise biz 2 onlar 3 kulvarda ilerliyordu. Geçen seneye bakıyoruz. Biz 3 onlar 1 kulvarda ilerlemiş. Yani buna başarısızlık diyorsan pes. Biz 3 kulvarda ilerken adamlar sadece 1 kulvarda ilerledi ve 10 puan fark yedik diye başarısız sayıyorsun bizi ..
Kedinin uzanamayacağı ciğere mundar der hesabı sen de Türkiye Kupası ft için önemsizdi diyorsun. Türkiye Kupasını önemseseydi acaba o lig şampiyonluklarını görürmüydü çok merak ediyorum. Az buz değil 11-12 küsür maç var. 1 maç bile senin formunu bozabilirken 11 maçı düşünmek bile istemiyorum.
Ben Mancini'yi TR Kupasını aldı diye başarılı saymıyorum. Bu kadar kısa bir sürede 3 kulvarı aynı anda yürütmesi başarılıdır diyorum. Zaten ligi de fb tek kulvarda gittiği için , hakemlerle aldı. Biraz da kendi beceriksizliğimizden işte. Ha biz yine aynı beceriksizliğimize devam ediyoruz diye fb'nin hakemlerle şampiyon olmasına hiç gerek yoktu. Geçen seneden beri Bruno Alves ilk defa kırmızı kart aldı. Meireles adamların çaktırmadan kaval kemiklerine bastı , Caner hakemin gözü önünde adamı tekmeledi ve ceza gelmedi. Ve sen 10 puan fark yedik lalalala diye masal anlatıyorsun. Bu hakemlerle ve federasyonla değil 10 puan 30 puan fark da yiyebilirdik.
Hayır benim geri vites yaptığım yok hatta şu an 3'e , 4'e bile taktım. Evet Amrabat'ı kiralık gönderdi bence iyi de yaptı. Amrabat'ı gönderdi ama yerine Bruma ve Hajro vardı. Bruma sakatlandı takımda kanat kalmadı. Bruma'ya güvendi. Zaten Bruma sakatlandığında Amrabat çoktan gitmişti diye biliyorum. Zaten bir de yabancı sınırı vardı Amrabat'ın gitmesi tamamen doğruydu. Bizde iş yapamaz zaten. Amrabat'ı da 2011-2012 sezonundaki KS-GS maçında iyi oynadı diye aldırdı. Yoksa sanmıyorum aldıracağını. Tek maça göre transfer yaptığını buradan da rahatlıkla anlayabiliriz.
FT'yi savunacağım diye yattı balık yan gider moduna girmeyin. Ben çıkıyorum mesajımı alıntılarsan yarım bakarım.
Ben kiyas yapmadim, sadece Mancini´nin üzerinde verdigin yanlis bilgileri düzelttim.
- Fenerbahce 2012/2013 sezonunda CL´den men olurken, nasil oldu da 3 kulvarda mücadeli etti cözemedim...
- Halen Bruma sakatlandi kanat yoktu diyorsun, Hajrovic´de oynamadi dostum, bunu gözden kacirmakta israr ediyorsun. Bruma bile rüzgar gibi eserken, oynatilmamaya basladi.
Bak dostum artik su aklini birazcik almaya basla, cünkü kendi yazdigini anladigini düsünmüyorum. Sen Fatih Terim´e (2 Sampiyonluk), (CL Ceyrek Final), (2 Süperkupa), (1 Emirates Cup) bu basarilarina ragmen sallarken, Mancini´nin basarisizliklarina bahane üretiyorsun, sonra hangi hak ile bana "FT'yi savunacağım diye yattı balık yan gider moduna girmeyin" diyebiliyorsunuz ?
Birdaha yaziyorum... Yavas yavas, anliyabilmen icin ???
1. Fatih Terim´in basarilarina karsi bahane üretiyorsun...
2. Mancini´nin basarisizliklari icin de bahane üretiyorsun...
Savunma modunda olan kim aceba ?
Ben hayata oldugu gibi bakarim, ama sen kafana nasil hos geliyorsa gercekleri o yöne cevirmeye calisiyorsun. Ama rakamlar seni desteklemiyor, tam tersi....
Iyi geceler...
Bruma´nin Mancini öncesi hali...
Bruma vs Rizespor 13-14 (H) HD - YouTube
Bencede fizik olarak hic hazir bir görüntü vermiyordu...
Yazmayacaktım ama yazasım geldi.
FB 2012/2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde oynadı demedim ki ? Yazdıklarımı okudum hayır öyle bir şey dememişim. 3 kulvar diyince aklına hemen Şampiyonlar Ligi mi geliyor ? UEFA Kupası , Şampiyonlar Ligi'nden daha zor. Çünkü daha uzak ülkelere gidiyorsun , daha yüksek yerlere çıkıyorsun bunlar kolay iş değil. Fenerbahçe o sene 4 tane CL ön elemesi maçı oynadı. Ondan sonra da Avrupa'ya ağırlık verdi. Mönchengladbach'lı , Marsilya'lı gruptan lider çıktı , Bate'yi Plzen'i Lazio'yu eledi Benfica'yı da az daha zorlasalar finale çıkacaklardı. Yani onların ilk hedefi Avrupa'ydı. Lig-Avrupa-TR kupası. TR Kupası'nı aldılar. Avrupa'da yarı final gördüler. Ligde de 2. oldular. Bu bence onlar için başarısızlık değil.
- Devre arasında zaten adam akıllı bir trasfer politikası yürütemedik. Mancini stopere Ranocchia , Astori'yi istiyordu Burdisso'yu aldık , Telles'i önceden istiyordu transfer döneminin son günlerinde aldık. Hajro'yu da Bülent Tulun almış diye biliyorum. Twitter'da çeşitli kaynaklar Bülent Tulun'un Mancini'den habersiz aldığını yazıyordu. Ama elinde sağlıklı ve sezon başı kampı yapmış Bruma , Olcan'ı tercih ederdi onu söyleyeyim sana.
Bak işte sen FT'yi başarılı dyip , Mancini'ye başarısız dersen olmaz işte. Kime göre başarılı veya başarısız ? Sana ? , bana ? , ona ? ..
Lig şampiyonluklarını aldığı sezonlar fenerbahçe'den daha az kulvarda yarışmıyormuyduk ? Eeee ?? Bir de tutmuşsun Emirates Cup'u yazmışsın ben de sana 2014 Antalya Cup'u yazayım o zamanSüper kupa maçları zaten tek maçlık kupalar. Drogba'nın attığı golle aldığımız maçı bir daha izlersen. Adamlar 10 kişiyle maçı çeviriyordu. Sow falan direkleri dövüyordu maçın uzatma dakikaların 2. yarısında. Yani 10 kişi olmalarına rağmen çok kötü bir maç çıkarmıştık. Doğru dürüst pozisyonumuz yoktu o maç. O konuyu forumda bul da mesajları oku bakalım. Şanslıydık da aldık kupayı.
Fatih Terim bu kadar olan şeylere rağmen fb'ye 20-30 puan fark atsa başarılı sayardım ama 3 kulvarda giden rakibini 10 puan farkla geçiyorsan başarısızdır. Ha diyeceksin 2012/2012 sezonunda biz de Şampiyonlar Ligi'ndeydik gruptan çıktık falan diyeceksin. Çıktık ama bizim fb gibi bir hedefimiz yoktu ki. Schalke maçında adamlar her kaleye geldiğimiz sanki önümüzde korku filmi çekiyorlarmış gibi izledik. Muslera sayısız %100'lük kurtarış yaptı. Hamit'in salladığı şuttan , Burak'ın kaleciye çarpan toptan gol bulmuşuz ..
Mancini benim için FT'den daha saygın birisidir ve öyle kalacaktır.
Ben bu kadarını yazdım artık anlayana ..
Sen de FT sempatizanlığından tutup biraz objektif olmayı başarabilirsen güzel olacak hem kendin için hem de forum için.
Sana da iyi geceler.