Roberto Mancini

Ben dedim , çok arayacağız dedim ama taraftar bilemedi...

Gerçi taraftarlık bir durum da yok , Selçuk rezilini oynatmam deyince Ünal Aysal gönderdi kendisini...

Yazıklar olsun , aynı 2010-2011 işte , Ünal Aysal aldığı gibi bıraktı kulubü...

aysalcı grup manciniyi istiyor hala.gecen sene bizi rezil eden lig sonuncusuna kendi sahamızda kaybettiren şikecilerden 10 puan fark yedirten 9 tane çöp transfer yapan iyi futbol adına hiç bir şey izlettirmeyen bu adam degilmiydi.GS asla bir italyana teslim edilmemeli.

Mancini'nin yine bir hedefi , vizyonu falan vardı. Takımı gençleştiriyordu ama bu prandelli'nin bir vizyonu falan yok. Avrupa'daki maçtan sonra hedef lig diyip , ligdeki maçta farkla yeniliyor adam.

Teknik Direktörlgü tartisilir olsa da, bize defans yapmasini ögreten hoca olmustu. Bir cok macta gol yememistik.

Gerektiginde rakip takima 6 atmayi ögretmisti.

Simdi ne defans kaldi, ne hücum organizasyonu kaldi.

Gecen sene Sneijder in Fenerbahce ye attigi golde ki organizasyonlari özlüyoruz acikcasi.

Son düzenleme:
Teknik Direktörlgü tartisilir olsa da, bize defans yapmasini ögreten hoca olmustu.

Gerektiginde rakip takima 6 atmayi ögretmisti.

Simdi ne defans kaldi, ne hücum organizasyonu kaldi.

Gecen sene Sneijder in Fenerbahce ye attigi golde ki organizasyonlari özlüyoruz acikcasi.

Adam süper bir TD, bizim lig icin en az 5 gömlek üstün, A Kalite Hoca. Kim ne derse dessin, bize göre zaten hic kimse TD Degil, tek TD Fatih Terim dir filan iste

Mancini bizim ligin ustunde bir TD, zaten kendiside bu yuzden ayrildi. Hedeflerim yuksekte falan demisti, bu takimi daha iyi yerlere getirmek istiyordu, yabanci kurali kalkmaliydi ama olmadi. O da akilli tabi ve cekip gitti. Prandelli bunun yaninda TD bile olamaz..

Adam elit hocalar listesindeydi. Ve Ünal Aysal la konuşup vizyon küçültmüşsünüz ben buna gelemem deyip gitmesi bile adamın ideallerini hedeflerini gösterir.. Para almadan gitmeside adamlığını...Sezona Manciniyle başlasaydık bejekenin bile uyduruk hocasına methiyeler düzülürken biz kimbilir nasıl olurduk..İtalyanın en kaliteli 5 6 hocasından brini gönderip italyada hiçbir başarısı kupası olmayan hocayıgetirmemizde vizyonumuzu bakış açımızı gösterir..Aysalın anlaşılan sadece ligi kazan borç batağındayız lafıyla vizyon küçültüp prandelliyi getirdiği belli adam her seferinde ben lig için geldim daha lig bitmedi diyecek kadar pişkin olabiliyo...

Maniciniyi ikna edip getirseler de razıyım.. Ersun Yanal Ada Mustafa Denizliye de ama gerisi fasa fiso iddasız bi lig demektir gerisi

Adam süper bir TD, bizim lig icin en az 5 gömlek üstün, A Kalite Hoca. Kim ne derse dessin, bize göre zaten hic kimse TD Degil, tek TD Fatih Terim dir filan iste
Bir City hayrani olarak zaten severim kendisini. Ama yaptigi yanlis tercihleri savunamam.

Yine de bizim icin yeterli TD oldugunu düsünüyordum.

Hatırlayın, bu konu da geldiginde bir yazi yayinlamistim. Ömrü uzun olmayacagini iddia etmistim. Ama bunun sebebi kendisi degil, ülke nin sartlari olur demistim ve sürec bu sekilde tamamlandi. Geri kafali yorumcular, geri kafali yeteneksiz futbolcular vsvsvs

Adam hemen ilk macta Burakin nasil b.ktan bir futbolcu oldugunu anladi ve yedek soyundurmustu
Ama maalesef yönetim tarafindan baski gördü ve oynatmak zorunda kaldi
Sezon sonunda iyi görüntü vermistik, 5 maclik seri yakalamistik
Tahmin ediyordum pisman olacagimizi

Bir City hayrani olarak zaten severim kendisini. Ama yaptigi yanlis tercihleri savunamam.

Yine de bizim icin yeterli TD oldugunu düsünüyordum.

Hatırlayın, bu konu da geldiginde bir yazi yayinlamistim. Ömrü uzun olmayacagini iddia etmistim. Ama bunun sebebi kendisi degil, ülke nin sartlari olur demistim ve sürec bu sekilde tamamlandi. Geri kafali yorumcular, geri kafali yeteneksiz futbolcular vsvsvs

Hic kimse hatasiz degil, Guardiola Barcelona da ve BAyernda herkesin beklenmedigi bir kadro cikrdigi fazla oluyor (barca da 343 sevdasi, Martinezi defans da oynatmasi ve Lahm i defans göbek yapmasi gibi)
Ama ligi cakmaya basladi, ve Uefa da bizi iyi götürdü o kisa zamana göre, adam da bildigi icin bu ligte kim baskan olursa olsun, onlarin kafalarina göre transferler yapilacak diye, oda gitti.

Ben hic sanmiyorum Prandelli ve Manci nin listesin göre calisldigini, ancak ellin sonunda okay deyip getirdikleri cöp iste.

Adam hemen ilk macta Burakin nasil b.ktan bir futbolcu oldugunu anladi ve yedek soyundurmustu
Ama maalesef yönetim tarafindan baski gördü ve oynatmak zorunda kaldi
Sezon sonunda iyi görüntü vermistik, 5 maclik seri yakalamistik
Tahmin ediyordum pisman olacagimizi

Ya ne yedek soyundurmasi bunla umutu yetenekli sandi kanatlara koydu :) birini saga birini sola

Ya ne yedek soyundurmasi bunla umutu yetenekli sandi kanatlara koydu :) birini saga birini sola

Türkiye nin en iyi futbolculari bunlar, bi b.k vardir diye umutlanip biseyler denedi adam cagiz, ama türk futbolu cöplerde adam napsin, kendisi ciksa oynasaydi, burak dan yemin ediyorum daha iyi oynardi

Şaka biyana Hep forvet isteği vardı. Hatta Drogba 90 dakika sürekliliğini kaybetti güçlü top kontrolü iyi forvet istiyodu.. Tabi Sinan engin Metin tekin vs gibi semazen ulemalar elinde Burakın var Umutun var Drogban var ne forveti diye adama çamur atıyolardı.

Geri
Üst Alt