Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan Statistic @AslanStatistic · 5 dk.5 dakika önceAslan Statistic @AslanStatistic · 5 dk.5 dakika önce
Galatasaray, Mancini yönetiminde Lig'de 14 deplasmanda 3 mağlubiyet alırken, Prandelli döneminde sadece 4 deplasmanda 2 mağlubiyet aldı.
Teknik Direktörlgü tartisilir olsa da, bize defans yapmasini ögreten hoca olmustu.
Gerektiginde rakip takima 6 atmayi ögretmisti.
Simdi ne defans kaldi, ne hücum organizasyonu kaldi.
Gecen sene Sneijder in Fenerbahce ye attigi golde ki organizasyonlari özlüyoruz acikcasi.
Bir City hayrani olarak zaten severim kendisini. Ama yaptigi yanlis tercihleri savunamam.Adam süper bir TD, bizim lig icin en az 5 gömlek üstün, A Kalite Hoca. Kim ne derse dessin, bize göre zaten hic kimse TD Degil, tek TD Fatih Terim dir filan iste
Bir City hayrani olarak zaten severim kendisini. Ama yaptigi yanlis tercihleri savunamam.
Yine de bizim icin yeterli TD oldugunu düsünüyordum.
Hatırlayın, bu konu da geldiginde bir yazi yayinlamistim. Ömrü uzun olmayacagini iddia etmistim. Ama bunun sebebi kendisi degil, ülke nin sartlari olur demistim ve sürec bu sekilde tamamlandi. Geri kafali yorumcular, geri kafali yeteneksiz futbolcular vsvsvs
Adam hemen ilk macta Burakin nasil b.ktan bir futbolcu oldugunu anladi ve yedek soyundurmustu
Ama maalesef yönetim tarafindan baski gördü ve oynatmak zorunda kaldi
Sezon sonunda iyi görüntü vermistik, 5 maclik seri yakalamistik
Tahmin ediyordum pisman olacagimizi
Ya ne yedek soyundurmasi bunla umutu yetenekli sandi kanatlara koydubirini saga birini sola
Ya ne yedek soyundurmasi bunla umutu yetenekli sandi kanatlara koydubirini saga birini sola
Adam o ikisinide forvetten uzak tutmaya çalışıyodu...![]()
Türkiye nin en iyi futbolculari bunlar, bi b.k vardir diye umutlanip biseyler denedi adam cagiz, ama türk futbolu cöplerde adam napsin, kendisi ciksa oynasaydi, burak dan yemin ediyorum daha iyi oynardi