Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.586
- 23.983
- 2.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2008'de demiyorum Koray. 2010'da Hiddink geldikten sonra öğrenir diyorum. Ayrıca milletin maaşını öğrenmede bu kadar hırslı olduğunu söylediğin Terim 2010'dan 2013'e kadar niye beklesin halefinin maaşını öğrenmek için? Ben de sana bunu soruyorum bunda anlamayacak bir şey yok.
Bugün Terim'i kovsak yerine Okan'ı alsak daha KAP'a bildirilmeden Okan'ı kaç alacağından Terim'in haberi olur 2025'te öğrenmeye çalışmaz.
Hiddink 2010'da başladı Milli takıma, Terim de Galatasaray'a Mayıs 2011 gibi imza attı. Hiddink imza attıktan sonra Terim bizle çalışana kadar 9-10 ay var arada. Merak edebilir niye etmesin Terim istifa etmiş yerine Hiddink gelmiş.Yaw niye merak etsin 2011 yilinda GS i kollarken hiddinkin kac paraya milli takimla anlastigini ?
Zaten asil konu bu degil. Adam milli takimla sozlesme arifesinde kendinden onceki kariyerli td nin kac para almak istedigini arastirabilir, bunu elestirmiyorum ki!!
Adam 2013 yazinda bizi birakacagini bildiginden o takima idmani bile gostermelik verdi. Zaten agustosta birden bire milli takimin gel.deyip oldugunu duaun muyorsun di mi? Bunun bi gecmisi var ki o da unal aysalla itismesinden sonra basladi.
Tek sana demedim, burda baya büyük gurup bu turnuva hoca olayını ön saflara taşıyor. Renktaşa boşuna uğraşma görüşlerini değiştirmesin dedim.Iyice salaklasmaya basladin
Yuz verdim ayiya misali
Burda 2 kisi konusurken 3.ye flufferlik dusmez. Bisey yemek duser
Akilli ol maykil tad kacirma
Kendisini severim bizdeki dönemini de başarılı bulurum ama kulüp performansı hiç iç acıcı değil bunu kabul etmek gerekir.
Zenit macerası facia mesela
Transfermarkt ligin ne kadar ballon ve o kadar piyasa degerini hakketmedigini bay gec anladi. O dönemler zaten türk olmayan üyeler, bizim ligin degeri cok asiri oldugunu ve hakketmiyor diye elestirdikleri cok oluyordu. Adamlar o dönemlerin piyasa degerlerine bakarsan 100 de 100 hakkliydi.
Terim in 2002-2004 macerasi sanki çok başaralı. Son 2 sezon da terim rakipsiz ligde ne ligde başarı elde edebildi nede avrupada.Kendisini severim bizdeki dönemini de başarılı bulurum ama kulüp performansı hiç iç acıcı değil bunu kabul etmek gerekir.
Zenit macerası facia mesela
ligin değerini bilmem de bizim takımın değeri gayet iyiydi. o takım üst üste 2 yıl şl'de gruptan çıkma başarısı gösterdi. ilkinde real'e elenip ikincisinde drogba'nın gönülsüzlüğüyle londra'da varlık gösteremedi. ve usta lig antrenörü mancini de bu kadroyla fener'i mart'ta şampiyon etmişti.
Niye terim in bütçesi ne ibb de nede BJK de vardı, yinede rezil olduFT eleştirisi söz konusu olunca 10 sene önce başarılıydı demek mübah lakin Mancini için kulüp takımında yapıyor anca turnuva hocası olur demek saçma yani? Daha neler görücez bakalım.
Bizi geçtim yav bizden sonra Inter'de veya Zenit'te ne yapmış. Zenit yav, ne zaman baksam herifler şampiyon oluyor, devasa bütçe var arkalarında.
Inter döneminde zaten rakipleri yoktu doğru düzgün, diğer takımlardaki iyi oyuncuları da kendilerine aldılar üstüne.
2012'deki zoraki averajla alınan EPL şampiyonluğu olmasa gayet başarısız bir kariyer.
banane terimden ya mancini konuşuyoruz terim ne alaka şimdiTerim in 2002-2004 macerasi sanki çok başaralı. Son 2 sezon da terim rakipsiz ligde ne ligde başarı elde edebildi nede avrupada.
Son Türkiye milli takım macerasında facıa dı
Valla senin gibi tek taraflı bakanlarla iletişim kurmak dahi istemiyorum çünkü şu rezil oldu ifaden bile utanmazlık.Niye terim in bütçesi ne ibb de nede BJK de vardı, yinede rezil oldu
Dun italya kazandi fakat sonuc ne olursa olsun her turlu cimbom dusmani anti terimciler kazanacakti zaten. O yuzden cokta saapmamak lazim kendilerini. Birde normal sartlarda terimi aysal basganim kovmuş oluyor fakat bugün görüldü üzere milli takima ft kaçmış. Su muhabbete dikkat edin işlerine hangi muhabbet geliyorsa o seçeneği kullaniyorlar xd
Bu da yanlış bir bakış açısı, eldeki kadroyu tam kullanamadık çünkü.
5+1 gibi garip bir sınır vardı, ŞL maçına farklı lig maçına farklı takımla çıkıyorduk, yerli rotasyonumuz da çok iyi değildi bence.
FT eleştirisi söz konusu olunca 10 sene önce başarılıydı demek mübah lakin Mancini için kulüp takımında yapıyor anca turnuva hocası olur demek saçma yani? Daha neler görücez bakalım.
Bizi geçtim yav bizden sonra Inter'de veya Zenit'te ne yapmış. Zenit yav, ne zaman baksam herifler şampiyon oluyor, devasa bütçe var arkalarında.
Inter döneminde zaten rakipleri yoktu doğru düzgün, diğer takımlardaki iyi oyuncuları da kendilerine aldılar üstüne.
2012'deki zoraki averajla alınan EPL şampiyonluğu olmasa gayet başarısız bir kariyer.