Roberto Mancini

37 Avrupa macinda GS 4 galibiyet almaz.

Bunu normal karsilanmasi tehlike çanlarıdır GS icin.

Bak ilk hatirladigim Avrupa maclarindan birisi Avusturya Wieni.istanbulda 1-0 yenip orada 4-2 yenilip elendigimiz macti. 80 li yillar. Gol atmanin mucize oldugu yillar. O kadar sevinmistikki. Seydic atmisti.golleri de sanirim.

Ama o zaman bile GS avrupada biseyler yapiyordu.

Konu sadece FT degil. Yerli teknik adami cozum sananlar hedefim

prandelli de takımı sene başında almasına rağmen tam hazırlıkla avrupa'da ligde gelenden geçenden 3-4 yiyorduk. tek çözümün yabancı td'de olduğunu düşünenler de daha az hayalperest değil gibi.

bizde basarisiz bi sezon gecirdigini dusunmuyorum. Terim sonrasi gecis surecini iyi idare etti. Realden 6 yedigimiz gruptan ciktik. Sonraki sezon şlye direkt katilamayan fb yerine 2. Olup şlye gittik. O dönem icin beklentide buydu ztn. Cins cins sınırlar yuzunden kadroyu bile tam kullanamadi ligde.

Fenerbahce o sezon hakkiyla mi sampiyon oldu ona da bakmak lzm. Var mıydı yine dönen dümenler, ben o sezon rakipleri tam hatirlamiyorum, hatirlayanlar yazsin da hafızamızı tazeleyelim. Yoksa sadece hocanin oldugu donemlerde mi şaibe oluyor ligde
İki değeri bilinmeyen adam var

prandelli de takımı sene başında almasına rağmen tam hazırlıkla avrupa'da ligde gelenden geçenden 3-4 yiyorduk. tek çözümün yabancı td'de olduğunu düşünenler de daha az hayalperest değil gibi.

Sen bu garabeti 1 yilda cozmelerini umuyorsan evet buyuk hayalperestlik.

Yabanci teknik adama en az 3 yil sabredeceksin.

37 Avrupa macinda GS 4 galibiyet almaz.

Bunu normal karsilanmasi tehlike çanlarıdır GS icin.

Bak ilk hatirladigim Avrupa maclarindan birisi Avusturya Wieni.istanbulda 1-0 yenip orada 4-2 yenilip elendigimiz macti. 80 li yillar. Gol atmanin mucize oldugu yillar. O kadar sevinmistikki. Seydic atmisti.golleri de sanirim.

Ama o zaman bile GS avrupada biseyler yapiyordu.

Konu sadece FT degil. Yerli teknik adami cozum sananlar hedefim
Biseyin dogal karslandigi yok. 2 seneye 1 secim yapıyorsun gelen yonetimler birbirinin devami degil arzulanan sabir yeminleri icin bu kisimda bi sureklilik yakalanmali aksi halde her gelen a dan z ye kendi kafasina gore dayayip dosuyor kulubu. Boyle oluncada finalde bayrak adamlara kaliyorsun iste kurtarici diye. O yuzden td nin irki milliyetininde uzun vaadede bi onemi kalmiyor. Her turlu ayni final yaşanıyor

Biseyin dogal karslandigi yok. 2 seneye 1 secim yapıyorsun gelen yonetimler birbirinin devami degil arzulanan sabir yeminleri icin bu kisimda bi sureklilik yakalanmali aksi halde her gelen a dan z ye kendi kafasina gore dayayip dosuyor kulubu. Boyle oluncada finalde bayrak adamlara kaliyorsun iste kurtarici diye. O yuzden td nin irki milliyetininde uzun vaadede bi onemi kalmiyor. Her turlu ayni final yaşanıyor

Bu dogru.

En buyuk problemlerden biri de bizde yonetim omurleri.cok kisa.

Suyun diger yakasi.allahtan capsiz. Onlar 20 yil kazik cakabiliyor.

Geri
Üst Alt