Roberto Mancini

Mancini hocam jantidir de, 15 sene önce prime halini yaşayıp tdlik onu bıraktı.

Ligde olmuyordu ama CL'de Realli Juveli gruptan çıkardı bizi. Sırf bundan dolayı bile saygıyı hak ediyor.

Severim,beğenirim,okandan da iyidir ama

Aradığımız o isim mancini değil
Zaten devri geçti. Ama bizde o dönem gayet iyiydi bence. Şu Anadolu deplasmanı mevzusu yapanlarda ligi öğrendikten sonra son maçlarda o problemi de aşmaya başlamıştı. Hele kupa maçında Bursa'ya deplasmanda 2-0 geriden 2-5 yapmıştı.

Estafrullah heis
Suali yanıtlamak yerine racona başvurmanızdan cvbı tahmin edebiliyorum az çok
Kopenhag maçları dışında iki Juve maçında da bence gayet iyiydi. Üstelik 2. Juve maçı son yıllarda çok sık dile getirdiğimiz final maçıydı (Avrupa için bence hiç azımsanmayacak 1 husus). Bizi ertesi sene ŞL arenasına taşıyacak ligdeki kritik derbileri çok rahat aldı. Türkiye Kupası ile de sezonu kupalı kapadı. Nereyse hiç 1 final de fire vermedi.

Lig geneli ile ilgili olan durumu yukarı da ayrıca yazdım az önce. Abartma jokeri mi kullanmadan sualinin cevabını bu şekil de taktim edeyim.

İtalyan OB gibi bi şey doğrusu

Kupa kazandığı ikincilik hedefini başardığı kulübümüz hakkında hep olumlu konuştuğu ve tazminatını bırakıp gittiği için severiz AMA doğruya doğru

Bu adamın kariyeri İnter'de rakipsizken şampiyonluk serisi yapmak dışında bomboş, onu da ligin en iyi takımıyken başarmıştır

Ayni OB gibi temel hedefleri yerine getirmiş ama Avrupa'da karavana geçmiştir. Ligde ciddi rakip olunca da zortlamıştır

Ersun yanal gibi bir losere şampiyonluk veren adamı savunamam valla, böyle 50 tane düşmanın bir araya geldiği tff başkanının savaş ilan ettiği bir dönemde yine okan buruk kalsın yapacak bir şey yok ha ligi kaybederse o zaman bb, bizim ligi kaybetme gibi bir kredimiz yok.

Geri
Üst Alt