Roberto Mancini

Sabri sol bek oynar, Semih sağ bek oynar, önceki Ceyhun facialarına bile girmiyorum ama neyse.

Seneye çok iyi olacağız Mancini ile diyen arkadaşların bahanesi -eğer kalırsa- istediği oyuncular alınmadı ki yeaa olacaktır.Zira isteyeceği oyuncuların bütçemize göre olacağını sanmıyorum.

Sabri sol bek oynar, Semih sağ bek oynar, önceki Ceyhun facialarına bile girmiyorum ama neyse.

Seneye çok iyi olacağız Mancini ile diyen arkadaşların bahanesi -eğer kalırsa- istediği oyuncular alınmadı ki yeaa olacaktır.Zira isteyeceği oyuncuların bütçemize göre olacağını sanmıyorum.

Maclari seyretigine inanmiyorum

Sabri sol tarafta ne maclar cikardi haberin varmi?

Semih bugün hem defans hem ofans nasil saglam oynadigindan haberin var mi?

Zannetmiyorum...

Sneijder kac macti mancinini ipden aliyor yoksa cokdan kovulmusdu

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

sezon boyunca yokları oynayan selçuk bu maç sahanın en iyilerinden biri olabiliyorsa ben mancini de pek suç bulamıyorum. oyuncular manciniyi istemiyor olabilirler. bu daha bir ihtimal geliyor bana

Maclari seyretigine inanmiyorum

Sabri sol tarafta ne maclar cikardi haberin varmi?

Semih bugün hem defans hem ofans nasil saglam oynadigindan haberin var mi?

Zannetmiyorum...

Semih'in bugün iyi oynamış olması Semih'ten sağ bek olacağı anlamına gelmez.Ben sonuca göre konuşmam senin yaptığın gibi.Bugün olmazsa yarın ortaya çıkacak Semih'ten bek olmayacağı.Yani bu çok açık.He Mancini Semih'in iyi oynayacağı maçlar öncesi fal açıp görecekse ona bi şey diyemem ama 10 maç oynarsa 9 unda dökülecektir, eminim.

Defalarca yaptığı Ceyhun hamlelerini filan daha söylemiyorum uzatmamak için.Maçları izlediğimden emin olabilirsin.

günün en kötü olayı mancini nin semih ten sağ bek yaptığını düşünecek olması.

Kupayi aldi, 2. de olursa büyük ihtimal kalir herhalde. Juventus filan düsünüldügünde kagit üstünde basarisiz sayilmaz.

Amma velakin, 4-5 mac disinda oynattigi futbolu kesinlikle begenmiyorum.

Daha önce deplasman maclarinda tek forvet oynamaya baslasaydik bile sampiyon olurduk. O kadar yanlis transfere ragmen.

Bilen biliyor zaten bu takım 2 senedir top falan oynamıyor.

Bunun da bazı sebepleri var.Takım CL'ye katıldıktan sonra 2 kulvarı kaldıramadı,Burak-Umut gibi facia adamlar uzun süre forvet olarak oynadı,Türk oyuncular başarıya doydu Hamit-Amrabat-Şecu ve bazı epey yanlış transferler yaptık vesaire vesaire.

Bu top oynamama meselesi yeni değil.İşte Fener bu sene 72 puan aldılar biz geçen sene 71 değişen şey geçen sene onlar felaket durumdaydı bu sene ise biz felaket durumda idik.

Takımda yazın epey kıyım yapılır ama en önemlisi nihayet adam gibi kondüsyon yükleyecek bir ekip var.FB bu sene kaç tane maçı kondüsyonu sayesinde aldı bir şey oynamamalarına rağmen.Biz de tam tersine birçok maçı ite kaka kazandık.

Umarım Mancini kalacak ve çok iyi bir takım oluşturacak.Kolay olmuyor öyle proje işleri.Ben kupayı kaybedip 3.olup Mancini'nin gitmesinden korkuyordum ki şükürler olsun böyle bir şey olmadı.Artık önümüze bakmak lazım bir an evvel çalışmalara başlamamız lazım.Ben hocaya ve Başkan'a güveniyorum.Bizi güzel seneler bekliyor...

sabrının solbek oynamasının sebebı olcanı durdurmak olabılır ama semıh artık her mac sagbek oynar..takımda eboue veysel sabrı hamıt salıh varken semıhın oynaması sakat

Semih'in bugün iyi oynamış olması Semih'ten sağ bek olacağı anlamına gelmez.Ben sonuca göre konuşmam senin yaptığın gibi.Bugün olmazsa yarın ortaya çıkacak Semih'ten bek olmayacağı.Yani bu çok açık.He Mancini Semih'in iyi oynayacağı maçlar öncesi fal açıp görecekse ona bi şey diyemem ama 10 maç oynarsa 9 unda dökülecektir, eminim.

Defalarca yaptığı Ceyhun hamlelerini filan daha söylemiyorum uzatmamak için.Maçları izlediğimden emin olabilirsin.

Tamam sonuca göre konusmayalim, peki Semih niye sag bek oynayamaz sence, merak ediyorum. Aciklayabilirmisin fikrini?

Sino bize geldiginde bitik haldeydi. Kondisyon, fizik ve moral derken zamanla kendini bulmasi normal olmali.

Tapatalk

Yok beni yanlis anlama arkadas, gayet normal bir durum!

Ben sadece Mancini Sneijdere dua etsin, Sneijder olmasa kovulurdu diyene sitem ediyom. Cünkü Mancini gelmeden Sneijder böyle formda degildi, ve bu form yükselisinde tabiki Mancini payi büyük...

Tamam sonuca göre konusmayalim, peki Semih niye sag bek oynayamaz sence, merak ediyorum. Aciklayabilirmisin fikrini?

Bir kere Semih atik, birebirde kolay geçilmeyen bir adam değil.Açık alanda sıkıntıları var.Pas özelliği stoperde çok gerekmiyordu belki ama bekte gerekiyor.Oyuna katılması lazım.Oyunu rakip sahaya yıktığımızda oralara kadar çıkıp pas oyununa katılması gerek ki bu konuda yetersiz.

Ek olarak mesela bir Eboue gibi kıvrak değil.Rakibi şaşırtacak tek bir hamlesi yok, topu çekip orta yapamaz.Ciddi bir savunma karşısında tek orta dahi yaptırmazlar.Yani Balta kadar bir bek bile değil bana göre.

Semih'i sağ beke atmasının sebebi sağ bekteki eksikliğimiz vs. değil bence. Semih bi stoper için fazla hatalar yapıyor, karşısındaki rakibin imkanlarını (pas, şut vs) kapatmak yerine ona eşlik ediyor falan filan. Ancak bi yandan da Semih'ten yararlanmak istiyor, bu yüzden sağ bekte denemiş olabilir. Semih'in pas yapma konusunda gelişmesini istediği için de denemiş olabilir tabi ki...

Tamamen saçmalamış olma ihtimali de yok değil :asd2:

Yenince maçı yok Sneijder ipten aldı yok futbolcular maçı çevirdi.. Ama yenilince suçlu Mancini oluyor nedense yok öyle bi hikaye..

İnadına Mancini..

Geri
Üst Alt