Roberto Mancini

Neden olmayacağının bir kanıtı da :

Bugün verdiği röportajda ettiği şu cümleler de gizli bence.

''Türkiye'de hep kariyerinin sonunda ki yıldızları almak zorunda kalıyorsunuz, yabancı sınırı nedeni ile.''

''Balotelli'nin şu an Türkiye'ye gelmek için yaşının genç olduğunu düşünüyorum.''

Adama sorarlar o zaman.

Bu takımın çapını sen Hajrovic, Ontivero seviyesinde mi görüyorsun hala da Balotelli'yi bize yakıştıramıyorsun diye.

Sen eğer bizim Balotelli'yi alabileceğimize kendini inandırdıysan adamın suçu ne? Nereye alıyorsun Balotelli'yi? Minimum 15M bonservis, 4M imza parası, 3-4M yıllık maaş.

FM oynamıyoruz başkandan para isteyince ekstra bütçe yaratsın.

Bizim alabileceğimiz bu şartlarda en iyi forvet Gomis veya Torres'i filan kiralarız belki maaşının bir kısmını Chelsea öderse.

Kulüpte 60-70M yok. Israrla futbolcu satacağız almak için diyorlar, hala Balotelli, Benzema.

Ayrıca Balo'nun ne işi var bu dandik ligde.

Sen eğer bizim Balotelli'yi alabileceğimize kendini inandırdıysan adamın suçu ne? Nereye alıyorsun Balotelli'yi? Minimum 15M bonservis, 4M imza parası, 3-4M yıllık maaş.

FM oynamıyoruz başkandan para isteyince ekstra bütçe yaratsın.

Bizim alabileceğimiz bu şartlarda en iyi forvet Gomis veya Torres'i filan kiralarız belki maaşının bir kısmını Chelsea öderse.

Alabileceğimize inanmak başka temenni başka.

Zaten bonservisi elinde bile olsa daha Türkiye için çok genç yaşı almayalım diye ilgilenmem demek bu.

Balotelli için Türkiye Ligi iyi olmaz burada gelişemez demek istiyor açıkça.

Peki o zaman sen 30 YAŞ + YILDIZLARI NİYE VETO EDİYORSUN BALOTELLİ'NİN GELMESİNİ İSTEMEM ÇOK SEVERİM AMA DAHA ERKEN DEMENE RAĞMEN.

Veyahut

Ontivero, Hajrovic gibi isimleri niye aldırdın. Madem genç oyuncular burada gelişemez diye düşünerek/ima ederek o tarz isimleri istemiyorsun.

Yoksa ben de biliyorum O TARZ TRANSFERLERİN MALİYETİ NEDENİ İLE DAHA BAŞLAMADAN BİTTİĞİNİ ZATEN.

Şu röportaj vermeyi bıraksa artık, doğruları da söylüyor olabilir ama, bu söyledikleri ile takımı ve ülkeyi fazla önemsemediği intibası yaratıyor.

Ben başkanın Terimi başarısızlıktan dolayı gönderdiğine inanmıyorum ve sanmıyorum . Başkan GS TV'de kendisi açıkladı .

Fatih Terim'e MT'den teklif geldi . İki işi aynı anda kaldırması zor . Olası bir Dünya Kupası'na gitmemiz halinde daha çok yıpranacak diye .

Zaten Hamza Hamzaoğlu da istifa etmişti Akhisardan . Hatta bu istifayı Fatih Terim istemişti iki işi aynı anda yapamazsın diye .

terim kendiside kaçtı görüyordu fenerin bu sene iş yapacağını ama mancinin kredisi yok takım bir düşüşe geçsin toparlanmaz birdaha bu takım

Alabileceğimize inanmak başka temenni başka.

Zaten bonservisi elinde bile olsa daha Türkiye için çok genç yaşı almayalım diye ilgilenmem demek bu.

Balotelli için Türkiye Ligi iyi olmaz burada gelişemez demek istiyor açıkça.

Peki o zaman sen 30 YAŞ + YILDIZLARI NİYE VETO EDİYORSUN BALOTELLİ'NİN GELMESİNİ İSTEMEM ÇOK SEVERİM AMA DAHA ERKEN DEMENE RAĞMEN.

Veyahut

Ontivero, Hajrovic gibi isimleri niye aldırdın. Madem genç oyuncular burada gelişemez diye düşünerek/ima ederek o tarz isimleri istemiyorsun.

Yoksa ben de biliyorum O TARZ TRANSFERLERİN MALİYETİ NEDENİ İLE DAHA BAŞLAMADAN BİTTİĞİNİ ZATEN.

Balotelli genç bir oyuncu değil kendini yetiştirsin kariyer başlangıcı yapsın, Balotelli'nin ne olduğu belli artık, bir takıma ne vereceği nasıl katkıda bulunabileceği. Senin bu yorumuna göre Hazard'da genç o zaman. Sence Hazard burada şuan ki kariyerinin üstüne bir şeyler katabilir mi? Hayır ama Hajrovic Ontivero'nun kariyer başlangıcı için iyi bir kulübüz biz.

Bunu o anlamda söylüyor. Balotelli genç derken de bunu demek istiyor zaten.

Ayrıca adama sen getirip 30 yaşında Arteta'yı mı aldında ortasahaya istemedi? Veto ettiği isimleri nereden biliyorsun? Biz daha adamın geldiğinden beri istediği Astori'yi alamıyoruz.

Gerçekçi olmakta fayda var.

Balotelli genç bir oyuncu değil kendini yetiştirsin kariyer başlangıcı yapsın, Balotelli'nin ne olduğu belli artık, bir takıma ne vereceği nasıl katkıda bulunabileceği. Senin bu yorumuna göre Hazard'da genç o zaman. Sence Hazard burada şuan ki kariyerinin üstüne bir şeyler katabilir mi? Hayır ama Hajrovic Ontivero'nun kariyer başlangıcı için iyi bir kulübüz biz.

Bunu o anlamda söylüyor. Balotelli genç derken de bunu demek istiyor zaten.

Ayrıca adama sen getirip 30 yaşında Arteta'yı mı aldında ortasahaya istemedi? Veto ettiği isimleri nereden biliyorsun? Biz daha adamın geldiğinden beri istediği Astori'yi alamıyoruz.

Gerçekçi olmakta fayda var.

Alex ile Gomis'i istemiyormuş işte.

Rhodolfo(28)

Astori (27)

Balanta (21)

Olcan Adın (29)

Dzeko(28)

Gabbidiani (23)

istediği konuşulan isimler.

Rhodolfo en çok istediği isim imiş mesela 2-3 yerde öyle yazıyordu.

Balotelli ile ilgili dediklerinden benim anladığım O BURALARA GELMEK İÇİN DAHA ÇOK GENÇ, ŞÖYLE BİR 29-30 OLSA HADİ NEYSE tarzı maalesef.

Balotelli gelmesin zaten sorun değil de bu ligin de şartları var.

Sen ne olacağını bilmediğin transferler (Rhodolfo, Hajrovic, Ontivero, Gabbidiani gibi) ile takımı donatırsan 5 yabancılı ligde başarı şansın çok düşük.

Baksın geçmişe biraz bu ligde

2000

Hagi-35

Popescu-33

Taffarel-34

Capone-27

etrafında

Emre-20

Okan-25

Arif-26

Hakan-27

Hakan Ünsal-26

Ümit Davala-26

Hasan Şaş-24

gibi nispeten daha dinamik isimler vardı.

2012 de son dönemlerin en DİNAMİK GALATASARAY'I

Muslera-25 (en çok istediğim tarz transfer benim de)

Melo-28

Eboue-28

Ujfalusi-34

Elmander-31 (en çok koşan)

Necati-32

Engin-28

gibi genç sayılmayacak isimler ile

Emre Çolak-20

Semih Kaya-20

gibi gençleri kaynaştırmıştı.

Bu sene Fenerbahçe NE TEMPOLU FUTBOLUNU OYNARKEN

Volkan-33

Gökhan-29

Alves-32

Egemen-31

Caner-25

Topal-28

Meireles-31

Emre-33

Kuyt-33

Sow-28

Emenike-26

ile götürdü sezonu.

Mancini GENÇLEŞTİRSİN TABİ TAKIMI AMA BİRAZ AYAK UYDURMASI DA LAZIM BU İŞLERE

MUSLERA GİBİSİNİ GETİRECEKSEK 23-26 YAŞ ARASINDAN SONUNA KADAR DESTEKLERİM AMA RHODOLFO, HAJROVİC Mİ STANDARTI.

Alex ile Gomis'i istemiyormuş işte.

Alex PSG'de kalacak, alabilecek olsak ister neden istemesin PSG başkanı açıklama yaptı.

Gomis konusuna gelince o haberin doğru olduğuna ihtimal vermiyorum. Gabbidiani'yi istiyorsa bile kanat oynatmak için istiyordur zaten tek başına forvet oynayabilecek bir oyuncu değil. Dzeko'yu istiyorsa Gomis yerine bir şey diyemem ama City'den ayrılmaz Dzeko.

Yukarı da yazdığım mesaja ek olarak bundan sonra yapacakları hamleler bence

2 genç Türk transferi

Gökhan Töre-22

Hakan Çalhanoğlu-20

2 Direk sınıf atlatacak tecrübeli isim

Alex-32

Lavezzi-29/ Podolski-29/ Dzeko-28/ Mandzukic-27/ David Villa-32/ Torres-30 vs...

gibi olmalı.

Alex PSG'de kalacak, alabilecek olsak ister neden istemesin PSG başkanı açıklama yaptı.

Gomis konusuna gelince o haberin doğru olduğuna ihtimal vermiyorum. Gabbidiani'yi istiyorsa bile kanat oynatmak için istiyordur zaten tek başına forvet oynayabilecek bir oyuncu değil. Dzeko'yu istiyorsa Gomis yerine bir şey diyemem ama City'den ayrılmaz Dzeko.

PSG başkanı nerede açıklamış hiç öyle bir şey görmedim ben kaç gündür.

Umarım istiyoruzdur ve alırız.

Hoca demis Balo icin erken, tabikki erken, adam 30 Milyon Avro degeri var, hadi Chelsea, Man City gibi tok takim olsa, dicem 10 a birakirlar, ama Milan hayatta 20 den asaga birakmaz.

Var mi bizim bir oyuncuya 20 milyon bonservis vermek parasi ? hayir . Ozaman daha yasi cok erken bizim icin

Volkan Demirel den kagit espirisine:" Güzel bir bir espiri oldu, bütün dünya konusuyor."

:2aloh1::2aloh1:

Hoca demis Balo icin erken, tabikki erken, adam 30 Milyon Avro degeri var, hadi Chelsea, Man City gibi tok takim olsa, dicem 10 a birakirlar, ama Milan hayatta 20 den asaga birakmaz.

Var mi bizim bir oyuncuya 20 milyon bonservis vermek parasi ? hayir . Ozaman daha yasi cok erken bizim icin

Katılıyorum ama Mancini'nin bunu kastettiğini de düşünmüyorum.

Yaşı erken diyor resmen. Bizim için pahalı dese tamam ama buralara gelmesi için daha zaman var bu yaşta Türkiye'de işi ne resmen diyor.

Ona da saygı duyarım ama 2 dakika önce/sonra hep pahalı kariyer sonu yıldızları getiriyorsunuz buraya diye de eleştiriyor.

O konuda da haklı ama arada tutarsızlık var.

Kariyer sonu oyunculara çok para ödeniyor evet ama o zaman genç transfer yapacaksan eğer bu Hajrovic, Ontivero klasmanında değil daha yukarı da olmak zorunda.

Her transfer de Ribery de bulmayacağız tabi ki ama en azından onun yarısı kadar olacak aldığın adam da.

Kısaca getirdiğin genç Doria, Berardi gibi isimleri daha bu kadar parlayıp erişilmez olmadan önce almak olmalı.

Alamıyorsan da kaliteli yaşlı oyuncular ile hep başarılı olunan bir ülkenin şartlarına da belli ölçüde uyum sağlaman lazım.

Mancini'de gördüğüm sorunlardan biri oyunculardan verim alamaması.İşte bizim takımımız bunu kaldıramıyor.Sonra saydırıyoruz buradan o çöp, bu çöp diye.Bu kafayla gittiğimizden senen sonu bütün takımı değiştirelim diyoruz nasılsa hepsi çöp.

İşte durumumuz ortada.Sağlam oyuncular alamayacağız ve muhtemelen hocanın 1. tercihleri alınmayacak genelde.Bana kalırsa bir seneyi "hocanın istediği oyuncular alınmadı, zaten kadromuz leşti, para yoktu" vs .diyerek kaybedeceğiz.Ha, Mancini bizi ve ligi tanıyıp da oyunculardan daha iyi verim alırsa ligi götürürüz,kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum ama aynı tas aynı hamam devam edersek şampiyonluk filan hayal olur.

Ben aksine futbolculardan verim aldığını düşünüyorum bu biraz futbolcularla alakalı.Sneijder nasıl eleştiriliyordu, gönderilmesi konuşuluyordu ama Mancini'den sonra performansı ortada.Herkes beğenmese de Yekta yedek kulübesinde unutulmuştu, Mancini'den sonra çok iyi maçlar çıkardı özellikle Chelsea maçı.Hakan Balta'yı stoper oynattı sol beke göre çok daha etkili oldu.

Bunların yanında Selçuk ve Burak'ın performansı düştüyse kendilerine bakmalı.Biri trip atıp oyundan çıkar diğeri ben orada oynamam burada oynarım der.Mancini'nin tek hatası bunları hala takımda tutması.

Geri
Üst Alt