Roberto Mancini

Siz ilk sezonunda ligi 5. ikinci sezonunda namağlup ligi bitirmesine rağmen şampiyonluğu yavru şikecilere kaptıran Derwall'i bilir misiniz ? Burda gelip Türk Futbolunu değiştirdi, efsane dersiniz ama ?

Destek... Destek... Destek...

Bilmezler, cogu ya dogmamisti, ya da 2-3 yasindaydi Derwall zamaninda.

Derwall ile mancini ile kıyaslamak... Evet saatler gec oldu ciddiden galiba.

Destek vereceğim tabikide ama kimse beni güvenmeyi zorlayamaz.

Mancini şans eseri ile kariyer yapmış basit bir futbol adamı.

Destek çıkacağız, çıkmalıyız kaldığına göre.

Umarım daha anlaşılabilir tercihler yaparak hepimizi arkasına alabilir tekrar.

Derwall ile mancini ile kıyaslamak... Evet saatler gec oldu ciddiden galiba.

Destek vereceğim tabikide ama kimse beni güvenmeyi zorlayamaz.

Mancini şans eseri ile kariyer yapmış basit bir futbol adamı.

Kıyaslama mı yaptım 13-14 yıldır şampiyonluk yok destek olunmayıp kovulsaydı ne olacaktı?

Siz ilk sezonunda ligi 5. ikinci sezonunda namağlup ligi bitirmesine rağmen şampiyonluğu yavru şikecilere kaptıran Derwall'i bilir misiniz ? Burda gelip Türk Futbolunu değiştirdi, efsane dersiniz ama ?

aynı derwalli bu taraftar 14 yılllık şamp. tehlikeye girdiğinde linç etmeye kalktı tesis bastı :D

neyse onun dışında hoca gitmiyecekse sonuna kada destek olunmalı tabii.

köstek olmak kör kütük eleştircem diye karın çatlatmak bizim kaybımız olur ahmaklık olur.

ne yalan söyliyim garip bir şekilde umudum var kendisinden ve oluşturmaya başladığı teknik ekipten

Önümüzdeki sezon kapalı savunma yapan sert bir takım izleyeceğiz gibi geliyor.

Kıyaslama mı yaptım 13-14 yıldır şampiyonluk yok destek olunmayıp kovulsaydı ne olacaktı?

O konuda hak vermem gerekiyor tabiki. Derwall ama o dönemin elit eğitici hocalarındandı dünyada.

Almanya milli takımını avrupa şampionu yapmış sonucta ve almanya devlet onursal madalyasını takmışlar verdiği hizmetlerden dolayı.

Çok büyük şansdı türkiye ve bizim için.

O tür futbol proffesörlere sabır gösterilmelidirki biz iyiki gösterdik o dönem.

Mancini ama o seviyede bir HOCA değil . O seviyede olmadığı tek bir örnek ile aslında örnekleye biliriz.

Cityde extra defans hocası vardı. Tilt.

Futbol şansı çok fazlaydı ama tabiki az bir şeyde biliyor . Ama kimse üst seviyede olduğunu bana anlatamaz.

O konuda hak vermem gerekiyor tabiki. Derwall ama o dönemin elit eğitici hocalarındandı dünyada.

Almanya milli takımını avrupa şampionu yapmış sonucta ve almanya devlet onursal madalyasını takmışlar verdiği hizmetlerden dolayı.

Çok büyük şansdı türkiye ve bizim için.

O tür futbol proffesörlere sabır gösterilmelidirki biz iyiki gösterdik o dönem.

Mancini ama o seviyede bir HOCA değil . O seviyede olmadığı tek bir örnek ile aslında örnekleye biliriz.

Cityde extra defans hocası vardı. Tilt.

Futbol şansı çok fazlaydı ama tabiki az bir şeyde biliyor . Ama kimse üst seviyede olduğunu bana anlatamaz.

Valla bu ligde Ersun bile şampiyon oldu Mancini ile kıyaslanmaz bile.. Ben yerli futbolcuların özellikle Selçuk ve Burak'ın hazırlık kampından sonra daha iyi olacağını düşünüyorum. Muslera - Melo - Sneijder gibi yıldızlarımızda var. 3.yıldız Lucescu'ya nasip olmuştu 4.yıldız da Mancini'ye nasip olsun.

Valla bu ligde Ersun bile şampiyon oldu Mancini ile kıyaslanmaz bile.. Ben yerli futbolcuların özellikle Selçuk ve Burak'ın hazırlık kampından sonra daha iyi olacağını düşünüyorum. Muslera - Melo - Sneijder gibi yıldızlarımızda var. 3.yıldız Lucescu'ya nasip olmuştu 4.yıldız da Mancini'ye nasip olsun.

Inşallah olur vallahi. Pek umudum yok ama maalesef. Oyuncuları bir takım haline cevire bilme sanatı bir hocaya bağlı sonucta.

yuncuların 1-2si kötü ola bilir ama takım halinde kötüyse sorun 100 de99 hocada oluyor.

1% takım hali ile sabote ediyorlar hocaya diye bilirimki bunu olduğunu zanetmiyorum gu seviyelerde.

Hayırlısı artık.

Manciniden bize bir fayda olmayacağını er geç anlayacaksınız. Anlamasanız bile bunu yaşayarak göreceksiniz. Mancininin başarılı olacağına dair bize umut veren hiçbir done yok elimizde. Ligi domine edecek ne futbol anlayışı ne sistemi ne de kulübe yakın bir mentalitesi var. Zaten başarılı olacağına dair bir düşünce ile gelseydi daha istanbula gelmeden italya milli takımına kaçmanın hesaplarını yapmazdı. Bunun gibi çok boş teknik direktör var alt liglerde.

Juventus alt lige düştü inter rakipsiz kaldı ve şampiyon oldu. Citye harcattığı parayla Afrika kıtası Dubai zenginliğini yaşardı. Geçelim bu destek işini. Sen zarar vereceksin bize neymiş ben destekleyecekmişim. Yok öyle kuzu taraftarlığa ben gelemem. İşini adam gibi yapsın o zaman desteği hakeder.

★SⅢ Tapatalk★

Manciniden bize bir fayda olmayacağını er geç anlayacaksınız. Anlamasanız bile bunu yaşayarak göreceksiniz. Mancininin başarılı olacağına dair bize umut veren hiçbir done yok elimizde. Ligi domine edecek ne futbol anlayışı ne sistemi ne de kulübe yakın bir mentalitesi var. Zaten başarılı olacağına dair bir düşünce ile gelseydi daha istanbula gelmeden italya milli takımına kaçmanın hesaplarını yapmazdı. Bunun gibi çok boş teknik direktör var alt liglerde.

Juventus alt lige düştü inter rakipsiz kaldı ve şampiyon oldu. Citye harcattığı parayla Afrika kıtası Dubai zenginliğini yaşardı. Geçelim bu destek işini. Sen zarar vereceksin bize neymiş ben destekleyecekmişim. Yok öyle kuzu taraftarlığa ben gelemem. İşini adam gibi yapsın o zaman desteği hakeder.

★SⅢ Tapatalk★

Birakin bu sacmaliklari ya. Yok City'e cok para harcatmis da bilmem ne. Cunku City'nin o ligdeki rakipleri bozuk parayla takim kuruyorlar degil mi? Manchester United'in maas bordrosu City'ninkiyle hemen hemen ayni. Chelsea'nin ki de pek asagi kalmiyor. Sanki buyuk paralar harcadi da gitti Rizespor'u yendi sampiyon oldu.

Ondan once Lazio iflasin esigindeyken, banka haciz koymusken Italya'da kupa kazanan kim?

Mancini dunyanin en iyi teknik direktoru olmayabilir ama basarili oldugu, gittigi her takimda kupa aldigi asikar. Hem de yasi genc bir teknik direktor icin, daha da iyi olacaktir ileride. Sanki o gitse takimin basina gelecek cok iyi birileri varmis gibi konusuyor herkes. Ne Lucescu'su kaldi, ne Senol Gunes'i, ne Gerets'i.

Mancini dunyanin en iyi teknik direktoru olmayabilir ama basarili oldugu, gittigi her takimda kupa aldigi asikar. Hem de yasi genc bir teknik direktor icin, daha da iyi olacaktir ileride. Sanki o gitse takimin basina gelecek cok iyi birileri varmis gibi konusuyor herkes. Ne Lucescu'su kaldi, ne Senol Gunes'i, ne Gerets'i.

aynen kardes

luce 50 yasindayken daha bresciayi calistiriyordu

ancelotti parmadaydi daha o yasta CL kupalarindan cok uzakta

yani demek istedigim TD'lerde futbolcular gibi insandir ve her sene kendini gelistirir, manciniden beklentimde budur bu camiaya layik olacaktir o hirsi gordum ben...calisma azmi olduktan sonra basari gelecektir mutlaka

Adam ne dese suc oldu. Elinde kendi kurmadigi bir kadro vardi, onunla kendi anlayisina gore bir seyler yapmak icin farkli farkli cozumler denedi, bazilari tutmadi, "ben kurmadim bu takimi" deyince "vay efendim basarisizligina kilif ariyor, Terim'e laf sokuyor" oldu hemen.

Bir yandan sezon bitti Drogba'dan Burak'a kadar bir cok futbolcu "biz bu sezon takim olamadik" dediler, itiraf ettiler teknik ve taktik disinda sorunlarimiz oldugunu. Bu durum icin Mancini'yi sezon basladiktan sonra gelen bir adam olarak ne kadar suclayabilir insan?

★SⅢ Tapatalk★

Güzel güzel okuyordum ki şunu gördüm okumayı bıraktım. Baba bu ne? Sabit fikirli olunur da bu kadar mı olunur. Milyon kere yalanlanan şey, halen yazmaktan bıkmadınız. Devamını okumadım bile orda kim bilir ne gibi vahim savlar vardır.

=teknik direktörümüz benden tatile gitmeden önce 2 kanat oyuncusu istedi=

ünal aysal'ın bu lafı bile bana yeter... bu sene burak merkezli 2 kanatla oynayacağız ki geçen sene en az gol yiyen ve rakiplerine en az gol poziyonu veren bir takım bir de fazla gol atarsa gerisini siz düşünün...

haaa şampiyonlar ligi mi?... hiç hayal kurmayın.. bu yabancı kuralıyla gruplardan çıkmak bile başarıdır...

stoper bile almalarına gerek yok... menez, mevlüt, olcan gökhan gelsin seneye 4cü yıldız rahatlıkla gelir... yeterki bizim süper yıldız biladerler tripleri bırakıp top oynasın...

Derwall 13 yil sampiyon olamayan bir takima geldi... Biz ozamanlar Besiktas´in simdiki seviyesinden bile düsüktük o zamanlar... Mancini ise son 2 yilin Sampiyonu, son 22 yilda 11 tane sampiyonluk yasamis bir Galatasaray´in basina geldi. Kiyaslamak kadar yanlis birsey olamaz.

Bundan sonra 2 yilda en az birkere sampiyon olamiyorsan seviye düsürmüssün demektir. Hele Hele senden önceki Teknik Adam iki sene Üst Üste Sampiyon yapmis ise...

Derwall 13 yil sampiyon olamayan bir takima geldi... Biz ozamanlar Besiktas´in simdiki seviyesinden bile düsüktük o zamanlar... Mancini ise son 2 yilin Sampiyonu, son 22 yilda 11 tane sampiyonluk yasamis bir Galatasaray´in basina geldi. Kiyaslamak kadar yanlis birsey olamaz.

Bundan sonra 2 yilda en az birkere sampiyon olamiyorsan seviye düsürmüssün demektir. Hele Hele senden önceki Teknik Adam iki sene Üst Üste Sampiyon yapmis ise...

Ozaman bende farklı bir bakış açısı koyayım ortaya mancininin geldiği takımda ciddi bir motivasyon sorunu vardı şampiyonluk ciddi bir doygunluk yaratmıştı ikinci şampiyonlukta bile doğru dürüst futbol izlemiyorduk rakipsiz bir ligde şampiyon olmamız bizi harika bir takım oldugumuza inandırmıştı sadece rakiplerimizden birinin birazcık takımını toparlsmasıyla balon söndü önce real bir dur dedi. Özellikle son iki sezon takımda drogba ve sneijder dışındaki transferler hatalıydı ve kadro çok şişmişti. As kadro diğer hoca tarafından doğru dürüst rotasyona sokulmadıgı için yedekler hazır değildi buda asların bir tık öteye gitmesini önlüyordu. kimse son iki şampiyonluga aldanmasın çünkü rakipler futbol dışı faktörlerle yıpranıyor futbolcuları gidiyordu. Bu yıl arayı bir dönem kapatmıştık aziz tüpçüyle görüştü ve eyyam arttı fb lehine eger tff olmasa yine şampiyonduk bana göre.

evet son 22 senede 11 sampionluk yasamis takima geldi, ama sizler öyle bir beklenti koyuorsunuz ki sanki 22 senede 22 kere sampion olduk diye

evet son 22 senede 11 sampionluk yasamis takima geldi, ama sizler öyle bir beklenti koyuorsunuz ki sanki 22 senede 22 kere sampion olduk diye

Yok öyle birsey canim... Bence Mancini iyi bir Teknik Direktör ve bunu basarilari ile kanitlamis. Ama buraya kadar oynattigi futbol bana umut vermedi, at times it was really great, but not at a consistent rate . Insallah gelecek sene TAKIM YARATMAYI basarir. Mancini icin kolay bir sezon degildi, ama zoru basarmak icin biz yillik o paralari ödüyoruz. Yani gelecek sene sampiyonluk sart Mancini icin... Yeniden FB´nin cezasi yüzünden CL´ye gitmek bizi kesmez.

Geri
Üst Alt