Roberto Mancini

Mancini ile gelen 'önce lig kupası ve sonrasında gelen lig şampiyonluğu' durumu umarım bizde de tekrarlanır. Hoca takımın başında kalacak ve kendisini desteklemek gerekiyor.

BpNv-DEIAAAPRct.jpg:large

:DD

Ben duymadım ama sanırım Başkan Hoca'Nın 15 Haziran'a kadar gidebileceğinden bahsetmiş.

Bunu açıkça söylediyse gitme ihtimali çok yüksek demektir. Devam edilmek istense bu kadar açıkça söylemezdi.

Ben duymadım ama sanırım Başkan Hoca'Nın 15 Haziran'a kadar gidebileceğinden bahsetmiş.

Bunu açıkça söylediyse gitme ihtimali çok yüksek demektir. Devam edilmek istense bu kadar açıkça söylemezdi.

Biz devam edeceğiz ama 15 Haziran'a kadar hocanın gitmek isterse gitme hakkı var dedi.

Yabancı kuralını , ülkenin ve bizim şartlarımızı anlattık dedi başkan , 15 hazirana kadar da Mancini'nin ayrılma hakkı varmış ,

Biz devam edeceğiz ama 15 Haziran'a kadar hocanın gitmek isterse gitme hakkı var dedi.

Bu açıklama da garip. Devam edilecekse bir an önce karar verilmesi lazım. Mesela sponsor için de 2 ay dedi. Planlı bir takımda eski sponsorun bitmesine 1 sene kala bu işler halledilir. Kurumsal, Avrupa'da ilk 10 hedefi olan kulübe yakışan TD'sinin net olmaması veya sponsorunu ligden bir hafta önce açıklaması mı?

Mancini'nin 15 Hazirana kadar gitme hakki olabilir ama ben yonetimin son gunlerde bunu surekli dillendirmesini garip buluyorum. Eger devam etmek istiyorlarsa neden surekli bunu gundeme getiriyorlar?

Transfer yapmayip adami gitmeye zorlamak mi hedef acaba? Iyi de giderse kim gelecek? Sil bastan mi olacak hersey yine? Gelen adam gene kendine gore takim kurmak isteyecek ama bu sefer dunya kupasi sonrasi bir kere dunya kupasinda iyi oynamis bir futbolcuyu satin almayi unut, fiyatlar ucar. O saatten sonra iyi transfer yapmak zorlasacak.

Bu açıklama da garip. Devam edilecekse bir an önce karar verilmesi lazım. Mesela sponsor için de 2 ay dedi. Planlı bir takımda eski sponsorun bitmesine 1 sene kala bu işler halledilir. Kurumsal, Avrupa'da ilk 10 hedefi olan kulübe yakışan TD'sinin net olmaması veya sponsorunu ligden bir hafta önce açıklaması mı?

Sponsor için görüşüyorlarmış hala,yabancı olacak dedi halleder başgan güveniyoruz.Ayrıca 2 ay olması normal forma falan çıkarken tanıtmak istiyor olabilir.Şimdi Emirates dese kimse bu sezonki formaları almaz daha ucuzlasa bile :D

Eee doğruluk payı var ama salt bir polyannacılık dememk lazım , ülkenin Türkiye olduğunuda düşünürsek .

başkan mancini gidebilir diyerek temennisini söyluyor bence.inşallah gider.

Yahu sponsorluk işi öyle kolay bir mesele değil ki hemen hallediverilsin.

Hem takım hem de şirketler dünya kupası sonrasını bekliyorlardır.Sneijder veya Muslera'nın efsane bir turnuva geçirip marka değerimize olabilecek muhtemel katkıları düşünsene...

Bu arada umarım hoca ile devam ederiz bize gelebilecek en iyi hoca...

Yahu sponsorluk işi öyle kolay bir mesele değil ki hemen hallediverilsin.

Hem takım hem de şirketler dünya kupası sonrasını bekliyorlardır.Sneijder veya Muslera'nın efsane bir turnuva geçirip marka değerimize olabilecek muhtemel katkıları düşünsene...

Bu arada umarım hoca ile devam ederiz bize gelebilecek en iyi hoca...

Ben kolay demedim ama bu kadar komplike bir mevzu değil. daha önce yapmadığımız şey de değil. Senin TT ile kontatının bitişi belli mi? Evet. 1 sene önceden arayışlara başlarsın ve bittiği tarihte de sözleşme yapılacak hale gelmiş olur. Bana Galatasaray çapında bir organizasyon için zor gelmiyor. Olması gereken bu. Mesela Manu böyle yaptı. real keza böyle yaptı. hepsi sponsorlarını bu sene değiştirdi. Ama hazırlar şimdiden, formalarını bile bstılar.

Ben kolay demedim ama bu kadar komplike bir mevzu değil. daha önce yapmadığımız şey de değil. Senin TT ile kontatının bitişi belli mi? Evet. 1 sene önceden arayışlara başlarsın ve bittiği tarihte de sözleşme yapılacak hale gelmiş olur. Bana Galatasaray çapında bir organizasyon için zor gelmiyor. Olması gereken bu. Mesela Manu böyle yaptı. real keza böyle yaptı. hepsi sponsorlarını bu sene değiştirdi. Ama hazırlar şimdiden, formalarını bile bstılar.

Alakasiz ornekler. Saydiklarin dunyanin en cok izlenen iki liginde en cok sampiyonluk kazanmis, dunyada formasi en cok satilan iki takim. Bizim bir ay oncesine kadar sampiyonlar ligine gidip gitmeyecegimiz dahi belli degildi. Bizim sponsorluk anlasmamiz icin onemli boyle faktorler ama Real ve Manu icin degil.

Geri
Üst Alt