Roberto Mancini

Başkan Mancini gidebilir derken sözleşmesinde maddede 15 haziran tarihinde ayrılma şartı var.

Keşke gitse 15 haziranda. Hem bizim için hemde kendisi için doğru bir karar vermiş olur.

★SⅢ Tapatalk★

Alakasiz ornekler. Saydiklarin dunyanin en cok izlenen iki liginde en cok sampiyonluk kazanmis, dunyada formasi en cok satilan iki takim. Bizim bir ay oncesine kadar sampiyonlar ligine gidip gitmeyecegimiz dahi belli degildi. Bizim sponsorluk anlasmamiz icin onemli boyle faktorler ama Real ve Manu icin degil.

Beşiktaş'In Toyota'ya geçişi de anlaşması bitmeden kesinleşmişti. Bizim de Türk Telekom sponsorluğumuz sözleşme bitmeden kesinleşmişti. Sezonun başlamasına 1-2 hafta kala (başkan 2 ay dediği için diyorum) belli olacak sponsor ilk defa duyuyorum. Bu söylediğim de art niyet yok. Sizce de Galatasary gibi bir organizasyon için absürd bir durum değil mi?

Beşiktaş'In Toyota'ya geçişi de anlaşması bitmeden kesinleşmişti. Bizim de Türk Telekom sponsorluğumuz sözleşme bitmeden kesinleşmişti. Sezonun başlamasına 1-2 hafta kala (başkan 2 ay dediği için diyorum) belli olacak sponsor ilk defa duyuyorum. Bu söylediğim de art niyet yok. Sizce de Galatasary gibi bir organizasyon için absürd bir durum değil mi?

BJK e ama hizli sicak para lazigmdi, ve fazla teklif de yoktu. Galatasaray ise su an en az iki üc büyük firma istiyor, ve kim yükseltiyor oyunu oyniyorlar

Degil, kurumsallikla da uzaktan yakindan alakasi yok bence. Verecekleri para disinda da umrumda degil zaten sponsorla ilgili detaylar. Iki kulup de o sponsorluklardan memnun kalmadi. Sureci bilmeden yonetime sallamayi gerektirecek bir sebep goremiyorum.

Degil, kurumsallikla da uzaktan yakindan alakasi yok bence. Verecekleri para disinda da umrumda degil zaten sponsorla ilgili detaylar. Iki kulup de o sponsorluklardan memnun kalmadi. Sureci bilmeden yonetime sallamayi gerektirecek bir sebep goremiyorum.

'Sallama' dediğiniz zaman art niyetli gibi oluyor. Oysa normal bir eleştiri. Dışardan bakıldığında durumda olumlu görülecek hiç bir yan yok. Bu nasıl normal gelir onu da anlamış değilim. Koskoca Galatasaray'In sponsorunu ligden 1-2 hafta önce bulması bana göre bir plan eksikliğini gösteriyor. Size göre göstermiyordur tabi onu bilemem.

'Sallama' dediğiniz zaman art niyetli gibi oluyor. Oysa normal bir eleştiri. Dışardan bakıldığında durumda olumlu görülecek hiç bir yan yok. Bu nasıl normal gelir onu da anlamış değilim. Koskoca Galatasaray'In sponsorunu ligden 1-2 hafta önce bulması bana göre bir plan eksikliğini gösteriyor. Size göre göstermiyordur tabi onu bilemem.

Disardan bakip sureci bilmeden elestirince ona normal elestiri degil sallama denir.

Disardan bakip sureci bilmeden elestirince ona normal elestiri degil sallama denir.

O zaman bir çok eleştiri sallama olur. Zira herhangi bir konuda eleştirdiklerimizin, o konuda hangi süreçlerden geçtiğini bilmeyiz. Kaldı ki kurduğum cümleye bir daha baktım ilk yazdığım mesajlarda 'kurumsal hedefleri olan takıma yakışmıyo' demişim. Sonra da 'bir plansızlık var gibi gelior bana' demişim. Ortada sallama diye tabir edilecek bir durum yok. Hatta muhtemelen Başkan'a da sorsak evet Galatasaray'a yakışan sözleşme bitmeden yenisi hazırlamaktır diyecektir. Olay bundan ibaret.

O zaman bir çok eleştiri sallama olur. Zira herhangi bir konuda eleştirdiklerimizin, o konuda hangi süreçlerden geçtiğini bilmeyiz. Kaldı ki kurduğum cümleye bir daha baktım ilk yazdığım mesajlarda 'kurumsal hedefleri olan takıma yakışmıyo' demişim. Sonra da 'bir plansızlık var gibi gelior bana' demişim. Ortada sallama diye tabir edilecek bir durum yok. Hatta muhtemelen Başkan'a da sorsak evet Galatasaray'a yakışan sözleşme bitmeden yenisi hazırlamaktır diyecektir. Olay bundan ibaret.

Kurumsallasmanin anlami bu degil, en kurumsal sirkette de futbol kulubunde de bazi seyler gecikebilir. Sponsorun da verecegi para onemlidir ne zaman aciklandigi degil.

Sureci bilmiyorsun, sana gore gecikme dolayisiyla maddi kaybimiz olup olmadigi belli degil ustune alakasiz bir kavram uzerinden yonetime salliyorsun.

Ben sizi anlamadım ama anladım. Siz öyle düşünmeye ben böyle düşünmeye devam edeyim. Zira bir yere varılamayacağı muhakkak.

Mancini gidecek XXX gelicek diye duyumlar baslasin artik, biraz olsun umutlanalim. Manciniye hic güvenim yok.

Ben sizi anlamadım ama anladım. Siz öyle düşünmeye ben böyle düşünmeye devam edeyim. Zira bir yere varılamayacağı muhakkak.

Ayni sekilde dusunmeye devam et tabii, zaten burda gorus degistirtmek degil gorus paylasmak asil amac ama yonetimi her elestirenin kurumsalliktan dem vurmasi pek dogru degil.

Kurumsallik kisilere bagli olmamak, kulupte herkesin gorev ve yetkilerinin belli olmasiyla alakali. Unal Aysal goreve geldiginde su kadar para harcayacak, Terim'e Florya'nin anahtarini verecek diye bir beklenti vardi. Baskan da oyle kisilere bagli bir yonetim degil kurumsalliga dayali bir yonetim sekli benimseyecegini anlatiyordu.

Ornegin sponsor konusunu baskanin Fransiz bir is ortagi ya da yonetimde olmayan baska biri takip ediyor olsa veya baskan kimseye danismadan su firmayla anlastim dese bu nasil kurumsallik diye sorgulamak gerekir.

Sallama konusu da soyle. Sonuca baktiktan sonra surecin nasil gectigini bilmeden de elesirebilirim. Son iki yilda Avrupa'da kendimizi hatirlattiktan sonra sponsor geliri artmazsa neler yasandigi beni ilgilendirmez, ama burda daha bitmemis bir surec var. Alisilagelmis olmayabilir ama maddi bir kaybimiz yok sonucta.

Medyanın pompalamasıyla herkes Mancini gidince Luce'nin geleceğini sanıyor ne hikmetse. Şu anda takımı olan hiçbir hoca takımını bırakıp bize gelmez + sözleşmesi devam ettiği için gelemez. Mancini şu anda giderse takımın başına maksimum Mustafa Denizli falan gelir. Ha ben Denizli'ye de fitim diyorsanız orasını siz bilirsiniz.

Lucescu gelecekse gitsin aksi halde yeni bir maceraya gerek yok. Terim ayrıldığında gönlüm Bielsa'dan yanaydı. Keşke başından beri o adam gelmiş olsaydı.

Kendisine güvenim yok nedense.

Yani kalitesi belli ama bizim aradığımız adam değil gibi geliyor bana.

Bir çılgınlık yapıp Luceyi alsalar çok mu şey isterim ?

Mancini gitmeli.

Yok yeni macera ve saire.

Gitsinler yılmaz vuralı getirsinler. Çok daha üstün hoca. Ne diyorum ya. Vural bir kere iyi kötü bir hoca.

Kıyaslama yapılmaz. Mancini futbol bilgisi olan bir figür sadece. Hocalık eğitici burda fm ciler kadar bilgisi yokdur belkide.

Bilen defans kurgusu için özel hoca tutmazdı. Mou, ferguson,kloop,hitzfelde anlat bunu adama gülerler be

Edit: bir konuda aynı fikirdeyim. Mancinide insan ve gelişe bilir .

Ama Galatasaray Sk teknik direktör eğitim platformu değil, hele bu paraya hiç değil.

Futbolcular üzerindeki etkisi 0,futbolcuların saygisi 0 ip koptu bir kere bu ortamda basari beklemek hayal futbol bilgisi iyi dahi olsa uygulamak çok ayri bir sanattir

Geri
Üst Alt