EMREE DENLİ
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2012
- 3.553
- 1
- 858
Başkan Mancini gidebilir derken sözleşmesinde maddede 15 haziran tarihinde ayrılma şartı var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakasiz ornekler. Saydiklarin dunyanin en cok izlenen iki liginde en cok sampiyonluk kazanmis, dunyada formasi en cok satilan iki takim. Bizim bir ay oncesine kadar sampiyonlar ligine gidip gitmeyecegimiz dahi belli degildi. Bizim sponsorluk anlasmamiz icin onemli boyle faktorler ama Real ve Manu icin degil.
Beşiktaş'In Toyota'ya geçişi de anlaşması bitmeden kesinleşmişti. Bizim de Türk Telekom sponsorluğumuz sözleşme bitmeden kesinleşmişti. Sezonun başlamasına 1-2 hafta kala (başkan 2 ay dediği için diyorum) belli olacak sponsor ilk defa duyuyorum. Bu söylediğim de art niyet yok. Sizce de Galatasary gibi bir organizasyon için absürd bir durum değil mi?
Beşiktaş'In Toyota'ya geçişi de anlaşması bitmeden kesinleşmişti. Bizim de Türk Telekom sponsorluğumuz sözleşme bitmeden kesinleşmişti. Sezonun başlamasına 1-2 hafta kala (başkan 2 ay dediği için diyorum) belli olacak sponsor ilk defa duyuyorum. Bu söylediğim de art niyet yok. Sizce de Galatasary gibi bir organizasyon için absürd bir durum değil mi?
Degil, kurumsallikla da uzaktan yakindan alakasi yok bence. Verecekleri para disinda da umrumda degil zaten sponsorla ilgili detaylar. Iki kulup de o sponsorluklardan memnun kalmadi. Sureci bilmeden yonetime sallamayi gerektirecek bir sebep goremiyorum.
'Sallama' dediğiniz zaman art niyetli gibi oluyor. Oysa normal bir eleştiri. Dışardan bakıldığında durumda olumlu görülecek hiç bir yan yok. Bu nasıl normal gelir onu da anlamış değilim. Koskoca Galatasaray'In sponsorunu ligden 1-2 hafta önce bulması bana göre bir plan eksikliğini gösteriyor. Size göre göstermiyordur tabi onu bilemem.
Disardan bakip sureci bilmeden elestirince ona normal elestiri degil sallama denir.
O zaman bir çok eleştiri sallama olur. Zira herhangi bir konuda eleştirdiklerimizin, o konuda hangi süreçlerden geçtiğini bilmeyiz. Kaldı ki kurduğum cümleye bir daha baktım ilk yazdığım mesajlarda 'kurumsal hedefleri olan takıma yakışmıyo' demişim. Sonra da 'bir plansızlık var gibi gelior bana' demişim. Ortada sallama diye tabir edilecek bir durum yok. Hatta muhtemelen Başkan'a da sorsak evet Galatasaray'a yakışan sözleşme bitmeden yenisi hazırlamaktır diyecektir. Olay bundan ibaret.
Ben sizi anlamadım ama anladım. Siz öyle düşünmeye ben böyle düşünmeye devam edeyim. Zira bir yere varılamayacağı muhakkak.
Lucescu gelecekse gitsin aksi halde yeni bir maceraya gerek yok. Terim ayrıldığında gönlüm Bielsa'dan yanaydı. Keşke başından beri o adam gelmiş olsaydı.
Kendisine güvenim yok nedense.
Yani kalitesi belli ama bizim aradığımız adam değil gibi geliyor bana.
Bir çılgınlık yapıp Luceyi alsalar çok mu şey isterim ?