Roberto Mancini

Keske B ve S hakkinda olumlu rapor vermeseydin. Bunlar yaramaz, çöpe atin deseydin.

ADAMSIN SEN BE ADAM ADAM

jyq6tVbh_bigger.jpeg

Roberto Mancini ‏@robymancio 4 dk.

Hard 1st leg for @GalatasaraySK but they can handle it as last year #ChampionsLeagueDraw

Ne mutlu bana ki senin gibi bi reisi destekledim. Ve bundan sonra da destekleyecegim. Adamsın

Tapatalk

Özlüyoruz, çok (hakli) elestiri almasina ragmen adam son haftalarda kötü oynatmadi takimi

Onu bilmem, deplasman maçlarda çok facia oynuyorduk, ama takim yürekli ve azimli oynuyordu en azindan.

Değişen bir şey değişmedi ki . Yine berbat oynuyoruz . Tamam belki daha yolun başındayız ama Prandelli'nin oynattığı takım falan gelecek için hiç umut vermedi . Almeida falan alınırsa da en fazla 3. bitiririz .

Geçen sene tonlarca Burak'ın , Umut'un , Sneijder'in yüzde yüzlük gol kaçırdıkları var . Mancini kendisi dedi zaten Rizespor deplasmanı çok kritikti . Orada sayısız pozisyon bulmamıza rağmen çok şanssız bir biçimde berabere kaldık ve sonraki haftalar için de toparlayamadık diye . O maçı ne olursa olsun yenecektik . Belki de şampiyon bile olabilirdik ciddiyim . Ondan sonraki haftalar zaten moral bozukluğuyla Kasımpaşa ve Kayserispor maçlarında da yenildik .

Fatih Terim ile de berbat oynuyorduk, yani degisen bisey yoktu. Selcuk ve Burak var ise, degismek cok zor.

Ha bu arada bize söven adam lazigm, Mancini gibi bize hayran kalan, seven insanlardan bizler anlamayiz. Fatih Terim gibi kendisini büyük gören adamlari severiz...

Fatih Terim ile de berbat oynuyorduk, yani degisen bisey yoktu. Selcuk ve Burak var ise, degismek cok zor.

Ha bu arada bize söven adam lazigm, Mancini gibi bize hayran kalan, seven insanlardan bizler anlamayiz. Fatih Terim gibi kendisini büyük gören adamlari severiz...

Bize istedigini yapsin yeterki KUPA ve BASHARI getirsin.

Hem Fatih Terimden hayran kalmadigimizi nasil biliyorsun? Sen ve bir kaç taraftar Terim'e kin besledigi için diger Galatasaraylilar ona hayran kalmayacagini mi zannediyorsun?

Her konu da FT'e laf atmak için kullanma.

Hocam artık sende bir takıma git de bizde seni takip edip , başarılar dileyelim.

Bize istedigini yapsin yeterki KUPA ve BASHARI getirsin.

Hem Fatih Terimden hayran kalmadigimizi nasil biliyorsun? Sen ve bir kaç taraftar Terim'e kin besledigi için diger Galatasaraylilar ona hayran kalmayacagini mi zannediyorsun?

Her konu da FT'e laf atmak için kullanma.

hm cok kolay TFF bize karsi, Fatih Terim nerde ? soru bitmistir, fatih terim de Galatasaray icin bitmistir, birdaha gelemezdir insallah o Florya nin Kapisindan TD olarak yada görevli olarak

İlk çıktığın maçta sana merhaba diyeceklerine para için takımı bırakan adamın ismini sayıklayn rezil taraftarı haketmiyordun zaten gittiğin iyi oldu.Daha iyilerini bulursun umarım.

Aceba nezaman ortaya cikacak el altindan aldigi tazminat parasi. :) Evet sen bizi hic hak etmedin Mancini, ama Sükrü Ergün´ün sirketi üzerinden ödenen tazminat yinede helal ve hos olsun. :)

kral bir adam

hala unutmamıs,twitterda bizi yad ediyor

saygılar sinyor

Juventus maçını unutmayacağım Sinyor :)

Taraftarı anlamıyorum. İlk geldiğinden beri destekliyordum bu adamı zamana ihtiyacı vardı sadece. Nerdeyse küfreden adamlar övmeye başlamış. Anlık taraftar sayımız çok fazla

Tabiki adam halen Galatasaray ile ilgili yazacak sosyal medyada, Türk halki kadar yalaka bir toplum görmemistir daha, ve kendisi bu ilgiden muhtemelen zevk aliyordur. Iyi para kazandi, üstüne birde el altindan tazminati kapti, bize sadece afiyet olsun demek düser. Adam gibi Adam Mancini...

Hocaya çok kızdım zamanında Selçuk+Burak ikilisine olumlu rapor verdi diye...

Bence hoca istemedi gitti Başkan sözleşmeyi kendi yaptı,adam da hem bunlarla başarı gelmez hem 5+3 var dedi ayrıldı...

Mancini hocamın yapamadığını inşallah Prandelli hocam yapar...

Mancini iyi güzel hoş şeyler yazıyor ama bizim kara kaşımıza gözümüze yaptığını sanmıyorum. Aşağıdan aşağıdan "ben bu takımı daha zoe gruptan çıkardım, benim yerime gelen Prandelli ne yapacak göreceğiz gibi" mesajlar yolluyor. Ki haklı da..

Geri
Üst Alt