Roberto Mancini

Ek olarak benim dediğim kötü bir şey değil ya da bu adam karaktersiz demiyorum. Mancini yı seviyordum ben, her maç farklı kadro ile çıkması hariç.. Yani Mancini gibi adamın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum gibi bir söylemi garipsedim. Çünkü kötü bir durum değil benim demek istediğim.

Biliyorum zaten de . Biraz da karakter meselesi işte . Şu ana kadar bir vukuatı yok . Sportif olarak da gayet başarılıydı . Süper Kupada falan nasıl suç Prandelli'de değil Burak ve Selçuk'da diyorsak geçen sene ise suç Mancini'de dedik . Burak'ın geçen seneki gol kaçırmalarını toplasak film olur . Selçuk'un yaptığı pas hatalarını toplasak belgesel olur . 2,5 senedir Fatih Terim saltanatı sonrası , lig ve şampiyonlar ligi başlamışken , takımla devre arası kampı hariç doğru dürüst kamp yapmamışken geldi .

Bütün stat çıktığı ilk Akhisar maçında Fatih Terim diye bağırdı . Kasımpaşa'ya yenildik Fatih Terim diye bağrıldı .

Bu kadar olan şeye rağmen hala kendisi kalmak istiyordu . Ama başkan gönderdi ..

Twitter hesabı gerçek hatta bizim kulüp de bir gönderisini RT'lemişti .

Hem niye adam sevemez mi ? Adam 7/24 saat GS resimleri paylaşmıyor ki ? Dün başarılar diledi bize Şampiyonlar Ligi için .

Ondan önce Süper Kupada bizim için şans diledi . Yani yapmaz yapmaz .

Bilmiyorum abi bana çok mantıklı gelmiyor. Belki de sevmiştir. Ama dediğim gibi benim demek istediğim kötü bir şey değildi. O dediğimden bile bazı arkadaşlar hayal gücünden çıkarım yapmışlar. Bu söylediğim gayet insani bir duygu. Benim tarif etmek istediğim, kafamda olan yani. Neyse uzatılacak bir şey yok. Yanlış anlaşıldım ya da iyi ifade edemedim kendimi en başta. Saygılar, sevgiler...

Tamam karizmatik adamdı falan ama Ceyhun-Drogba değişikliğini unutmadım.Hayatımda gördüğüm en saçma değişiklikti o.3-4 maçta da hatalı değişiklikler yapmıştı.

Biliyorum zaten de . Biraz da karakter meselesi işte . Şu ana kadar bir vukuatı yok . Sportif olarak da gayet başarılıydı . Süper Kupada falan nasıl suç Prandelli'de değil Burak ve Selçuk'da diyorsak geçen sene ise suç Mancini'de dedik . Burak'ın geçen seneki gol kaçırmalarını toplasak film olur . Selçuk'un yaptığı pas hatalarını toplasak belgesel olur . 2,5 senedir Fatih Terim saltanatı sonrası , lig ve şampiyonlar ligi başlamışken , takımla devre arası kampı hariç doğru dürüst kamp yapmamışken geldi .

Bütün stat çıktığı ilk Akhisar maçında Fatih Terim diye bağırdı . Kasımpaşa'ya yenildik Fatih Terim diye bağrıldı .

Bu kadar olan şeye rağmen hala kendisi kalmak istiyordu . Ama başkan gönderdi ..

Aynen oyun ve kadro olarak biraz istikrar sağlayabilseydik farklı olurdu geçen sene. Çok gol kaçırıp çok saçma maçlarda puan kayıpları yaşadık. Yoksa yürür giderdik.

Bilmiyorum abi bana çok mantıklı gelmiyor. Belki de sevmiştir. Ama dediğim gibi benim demek istediğim kötü bir şey değildi. O dediğimden bile bazı arkadaşlar hayal gücünden çıkarım yapmışlar. Bu söylediğim gayet insani bir duygu. Benim tarif etmek istediğim, kafamda olan yani. Neyse uzatılacak bir şey yok. Yanlış anlaşıldım ya da iyi ifade edemedim kendimi en başta. Saygılar, sevgiler...

Ben seni anladım zaten . Değil mi yani adamı kovmuşlar niye bize başarılar diliyor falan diye düşünenler olmuştur onun için yazdım senlik bir durum yok .

Sana da saygılar ve sevgiler ..

Bazıları mancini üzerinden galatasarayı sahtecilikle suçluyor ve bunlar galatasaray taraftarıyım diyor kendilerine iyi izleyin boylesini antuda bile görmek zor

Tamam karizmatik adamdı falan ama Ceyhun-Drogba değişikliğini unutmadım.Hayatımda gördüğüm en saçma değişiklikti o.3-4 maçta da hatalı değişiklikler yapmıştı.

Ontivero olayı daha komikti ya herif 4. hakemin yanına adımını attığında maç bitmişti :asd2:

Fatih'in topiği ile eski Teknik Direktörümüz sayın Roberto Mancini'nin topikleri kilitlenmelidir :f68.gif:

Mancini'yi sevmeyenlerin yarısından çoğu hatta hemen hemen hepsinin FT'ci olduğu tesadüf mü ?

6d9dd58fdf1cecc14bd89257ad1e43cc.jpg

Tapatalk

Kendileri adamın dibidir . İmparator dedikleriniz 1 senedir Galatasaray'ı ağzına bile almıyor !

Instagram

Niye siz atlamayı biliyorsunuz ama Mancini konusuna ? Bak bakalım Mancini'nin son sayfalarına . Mesajların yarısından çoğunu FT'ciler atlamış .

Laf atmak degil eleştirdim hem laf attiysam bile yaninda Terim hakkinda konuşmuyorum genelde.

Kötü birşey yaptiysa eleştiririm, iyi birşey yaptiysa tebrik ederim.

Terim'i seviyoruz diye Mancini düşmani degiliz.

Laf atmak degil eleştirdim hem laf attiysam bile yaninda Terim hakkinda konuşmuyorum genelde.

Kötü birşey yaptiysa eleştiririm, iyi birşey yaptiysa tebrik ederim.

Terim'i seviyoruz diye Mancini düşmani degiliz.

Sen yoksun belki ama çok var öyle Mancini düşmanı FT lovers'i .

olm bi acayipsin la bide öyle paslar veriyosun ki tam gollük vurmıyımda napıyım :D

neyse takıl bakalım :asd:

Geri
Üst Alt