Roberto Mancini

Evet Fatih Terim is tha real shit... Gidip alsaydi normal bir takim, ismi vardi sonucta, ama neden hep Galatasaray (oda ancak iyi bütce verince geldi) yada Milli Takim ?

Fiorentina ve Milan da 6 ay staj yapmis...

Bence bizde şampiyonlukta kazanabilirdi geçen sene yani devre arasına girmeden , doğru işler yapıyordu ama hangi dizilişle oynayacağına tam karar veremedi yani aklında 3-5-2 vardı ona göre Telles filan alındı , sonra 4-3-3'ü ideal gördü ve başlarda da baya etkili oldu 6-0'lık Bursa ve Eskişehirspor maçı gibi. Eğer planlamasını 4-3-3'e göre yapıp , Riera kalsaydı(sol bek transferi sezon sonuna bırakılırdı) , Salih yerine Tarık tercihi yapsaydı orta sahaya da Ceyhun ile Yekta'nın bölgeye Melo'yu çekip iki yönlü fark yaratacak bir orta saha isteseydi bence şampiyonluk gelirdi. Oynattığı 4-3-3'te Burak-Sneijder-Drogba üçlüsü iyiydi ama ne arka üçlüden(Melo dışında) ne de beklerden gerekli verimi alamamıştı.

Bence bizde şampiyonlukta kazanabilirdi geçen sene yani devre arasına girmeden , doğru işler yapıyordu ama hangi dizilişle oynayacağına tam karar veremedi yani aklında 3-5-2 vardı ona göre Telles filan alındı , sonra 4-3-3'ü ideal gördü ve başlarda da baya etkili oldu 6-0'lık Bursa ve Eskişehirspor maçı gibi. Eğer planlamasını 4-3-3'e göre yapıp , Riera kalsaydı(sol bek transferi sezon sonuna bırakılırdı) , Salih yerine Tarık tercihi yapsaydı orta sahaya da Ceyhun ile Yekta'nın bölgeye Melo'yu çekip iki yönlü fark yaratacak bir orta saha isteseydi bence şampiyonluk gelirdi. Oynattığı 4-3-3'te Burak-Sneijder-Drogba üçlüsü iyiydi ama ne arka üçlüden(Melo dışında) ne de beklerden gerekli verimi alamamıştı.

Hatası maalesef tüm devreyi 3-5-2 ile çalışarak ve transferleri ona göre yaptırması oldu...Halbuki Erciyes maçında çok iyi oynamıştık 4'lü defans ile , gerek yoktu 3-5-2'ye...

Takım devre arası 4-3-3 çalışıp transferler ona göre yapılsaydı biz şampiyon olurduk , FB ile farkı 4 puana kadar düşürmüştük adamlar inanılmaz paniklemişti , iyi oynayamaya devam edemedik ama...

İlkel primatlardan hallice zeka seviyesine sahip taraftar gönderdi kendisini.Ne Selçuk ne Drogba ne Burak kimse eleştirilmedi , Burak boş kaleye atamazken dahi Mancini eleştirildi...
Son haftalarda bariz şekilde toparlanmıştık , dağılabileceğimiz bir sezonda 2.olup TR kupasını aldık ama adam yaranamadı maalesef...
Şimdi felaket ötesi bir haldeyiz , ben tüm umudumu kaybettim...

devre arası transfer fiyaskosu unutulmaz.bugunlere gelmemizde kendisinin payı çok büyük.aklıllı bır teknık adam oldugu tartışılmmaz.basarısız olacagını anlayıp görevı vatandasına bırakıp gitmesını bıldı.

mancini şimdi çayını içip işte ben bu yüzden gittim diyordur:D 18 liklerle dolu bir takıma karşı atak yapamadık

Allah Manciniyi aratmasin tartismasiz basimiza gelen en kotu td

Bana Mancini yi özleyeceğiz gibi geliyor.

I am the one who knocks!

Hala devre arası transfer fiyaskosu diyorlar . Çok gülüyorum.
Abi kaç hoca geldi geçti hala transferler fiyasko anlayın artık transferleri hocalar yapmıyor.
Siz Mancininin umut gündoğanı izlediğini salihi izlediğini falan mı sanıyorsunuz izleyipde mi aldılar ya bırakın.
Prandelli yasini izleyerek mi aldırdı ?

GS da transferlerde çok büyük oyunlar döndüğü kesin.
Kim ne yapıyor bilecek kadar içerisinde değiliz.
Ama şu bir gerçek ki birisi GS da çok iyi paralar götürüyor...

Mancini geldiği günden itibaren yaptıgı açıklamalara bakın ne demiş ?
Takım yaşlı mutlaka gençleştirmemiz lazım diye bas bas bağardı adam..

Sezon sonu ayrıldıysa bence takımı değiştirmek istediği için ayrıldı
3-5 tane genç oyuncu ismi vermişdir büyük ihtimalle ama Yönetim para olmadıgı için alamayız demişdir.
Oda bu günleri görerek bırakmayı tercih etmişdir...

Sadece bakmayın az görmeye çalısın.
Salih ve Umut 18 e bile giremedilere dogru dürüst GS da . Hangi hoca istediği oyuncuyu 18 e bile almaz...

Hala devre arası transfer fiyaskosu diyorlar . Çok gülüyorum.
Abi kaç hoca geldi geçti hala transferler fiyasko anlayın artık transferleri hocalar yapmıyor.
Siz Mancininin umut gündoğanı izlediğini salihi izlediğini falan mı sanıyorsunuz izleyipde mi aldılar ya bırakın.
Prandelli yasini izleyerek mi aldırdı ?

GS da transferlerde çok büyük oyunlar döndüğü kesin.
Kim ne yapıyor bilecek kadar içerisinde değiliz.
Ama şu bir gerçek ki birisi GS da çok iyi paralar götürüyor...

Mancini geldiği günden itibaren yaptıgı açıklamalara bakın ne demiş ?
Takım yaşlı mutlaka gençleştirmemiz lazım diye bas bas bağardı adam..

Sezon sonu ayrıldıysa bence takımı değiştirmek istediği için ayrıldı
3-5 tane genç oyuncu ismi vermişdir büyük ihtimalle ama Yönetim para olmadıgı için alamayız demişdir.
Oda bu günleri görerek bırakmayı tercih etmişdir...

Sadece bakmayın az görmeye çalısın.
Salih ve Umut 18 e bile giremedilere dogru dürüst GS da . Hangi hoca istediği oyuncuyu 18 e bile almaz...

Fatih Terim =)

Hatası maalesef tüm devreyi 3-5-2 ile çalışarak ve transferleri ona göre yaptırması oldu...Halbuki Erciyes maçında çok iyi oynamıştık 4'lü defans ile , gerek yoktu 3-5-2'ye...

Takım devre arası 4-3-3 çalışıp transferler ona göre yapılsaydı biz şampiyon olurduk , FB ile farkı 4 puana kadar düşürmüştük adamlar inanılmaz paniklemişti , iyi oynayamaya devam edemedik ama...

İlkel primatlardan hallice zeka seviyesine sahip taraftar gönderdi kendisini.Ne Selçuk ne Drogba ne Burak kimse eleştirilmedi , Burak boş kaleye atamazken dahi Mancini eleştirildi...
Son haftalarda bariz şekilde toparlanmıştık , dağılabileceğimiz bir sezonda 2.olup TR kupasını aldık ama adam yaranamadı maalesef...
Şimdi felaket ötesi bir haldeyiz , ben tüm umudumu kaybettim...
Ben Kasımpaşa maçından sonra Mancini'den umudu kesmiştim ama Bursa maçlarıyla bir ivme kazandı takım ve son maçlarda oyun planını oturtmuştu ve Erciyes maçında 4-4-1-1 oynanmasına rağmen çok olumlu bir durum vardı. Dönen topların tümü bizde birikiyordu , bu benim sürekli görmek istediğim bir şeydi , sadece pres yapmak yeterli değil rakip ileri gönderdiği tüm toplarında sende birikmesi çok önemlidir. Ben o yüzden son zamanlarda Mancini'nin kalmasından yanaydım ama devre arası transfer dönemindeki büyük başarısızlık ve her başarısızlıkta aynı şeyleri söylemesinden dolayı gönderilirse de şaşırmam diyordum. Prandelli gibi müthiş bir karakterin gelmesine en çok sevinen taraftarlardan biri olduğumu düşünüyorum , sabır gösterirsek Prandelli de er ya da geç oturtacaktır , önemli olan artık istikrar ama o da bizim ülkede zor baksana Özkan Olcay tipindeki yöneticilere adam hiç bilmediği ülkeye gelecek , sen ona istediği kadroyu vermeyeceksin üstüne transferleri bekleteceksin ve hemen süper futbol oynatmasını bekleyip bu gerçekleşmediğinde de medyanın önüne atacaksın.

Bu senede boştasın işte hocam unutmuyorsun da Galatasaray'ı , kesin başarılı olacağına inanıp bir sene daha Drogba ile kalıp mücadele etseniz ne olurdu? ;(

o kadar dedik yollamayin su adami diye :(

süper kupayi da almistik, anderlechti de yenmistik, ligde de liderdik simdi :(

Anglo-saxon ekolüne gececegiz diye yollandin, ya da gittin...

Yerine yine Italyan geldi, kariyer olarak Mancini>>>>>Prandelli.

Baskan yine yanlis secim yapti.

Geri
Üst Alt