Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksam akşam hiç güleceğim yoktu vallaGeldigi gunden beri terim'den sonra geldigi icin elestirildi, ama adam buyuk hoca prandelli + Hamza + Terim x 5 = Mancini 0.5
Gulme zaten agla,Aksam akşam hiç güleceğim yoktu valla
Gecen Mancini'ye demedigini bırakmıyordun diye animsadim ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Şaşırdım sadece.Adam geldigi ilk günlerde fena degildi de ondan sonra 40 kez ilk 11 degistirmesi, o facia golsüz deplasman maçlari takimin için etti. O yüzden yardimci TDü Hamza olsun ki Ligde sIkIntI çekmelim. 2 sorun çikabilir: a ) Hamza yardimci TD olmayi ister mi b ) Kulüp HEM Mancini'nin maasi, hem Hamza'nin maasi ödeyebilir mi
Gecen Mancini'ye demedigini bırakmıyordun diye animsadim ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Şaşırdım sadece.
Neyse, dediğine katılıyorum. Mancini futboldan fena anlamıyor, evde çok iyiydik. Hamza da futbolcuların dilinden anlıyor, iyi bi ikili olabilirlerdi. Yalniz bi madde daha var, Mancini'nin egosu Hamza'yi kabullenmeyebilir. Ne de olsa Hamza "sunu şöyle yapsaydik" diyebilecek biri.
N5
Yine muhteşem taktiğiyle kazara bir gol attı takımı ve Atalanta 20 dakikadır kedi fare gibi oynuyor Inter ile derken 1-1 oldu zaten. Sahi son zamanlarındaki transferlerini takip edemedim Mancini'nin başarılı olması kaç yüz milyon dolar kaldı harcanacak? 800-900?