Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Yedirilmiş paralardan bahsedeceksek avatarınızdaki kişinin 2. döneminde kulübü yerin dibine soktuğundanda bahsetme cesaretini gösterin o zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimdash mancini sana ne etti?mancini yediği ve yedirdiği paraların hesabını versinde ondan sonra vizyon kısmına geçelim bencede
Terimdash mancini sana ne etti?
Mancini döneminde alınan oyuncular listesi: Oğuzhan, Umut, Salih, Hajrovic, Ontivero, Burdisso, Veysel vb.
Çok sağlam vizyonmuş.
Aynı mantıkla son 2 şampiyonluğumuzda değersiz oluyor.
Lan mi ? Mahmut biyiklarini yollarim seninKes lan işine bak
TT
Mancini gerçekten "özel" olarak kimi istemiş de aldırmış ? Ontivero dışında hepsi mecburi ve komisyona dayalı transferler.
Izmire gelecem o zaman kim kimi yoluyo görürürsün şakrak mi geçiyon benleLan mi ? Mahmut biyiklarini yollarim senin
Bunun da kolaylaştırıcı bir etken olduğunu söyleyebilirim. Terimci olmadığım için Mancini'yi eleştirirken Terim'i övmem ben zaten ama Galatasaray ikisi arasında bir tercih yapacaksa 5 kere Terim derim.
Ama dediğim gibi ikisi de gelmesin isterim.
Buna bakarsak Terim de çıkıp ben Shaqiri'yi istedim alamadılar, Amrabat'a 5 milyon kadar veririz dedim O'nu aldılar derse ne yapacağız?
Kufur imasi yaptigin icin raporladim.herve tum kardesim gerekeni yapacaktir birazdamIzmire gelecem o zaman kim kimi yoluyo görürürsün şakrak mi geçiyon benle
Kufur imasi yaptigin icin raporladim.herve tum kardesim gerekeni yapacaktir birazdam
Sizin bu dediğiniz mantıkla son on yıldı Jurgen Kloopla , Simeone dışında büyük bir hoca yok.
Mancini de gittiğinde istediği transferler ve yüksek ücret verildiğinde City'i uzun yıllar sonra şampiyon yaptı . He City'den sonra ise Galatasaray ve İnter'in en berbat , futbolcuların çoğunun çöp oldugu dönemde kalması onu dezavantajı.
Ben eğer sezon başı başlasaydı şuan hepimizin ağzımızın suyu aka aka izleyeceğimizi düşünüyorum.