Roberto Mancini

Yedirilmiş paralardan bahsedeceksek avatarınızdaki kişinin 2. döneminde kulübü yerin dibine soktuğundanda bahsetme cesaretini gösterin o zaman.

şu 118 milyon paradan bahsedin hadi.

Fatih Terim bir daha asla TD'miz olmamalı. Artık demode olduğuna şüphe yok. Ama Mancini'den filan bahsedeceksek varsın kulübü Terim batırsın. Mancini'ye en büyük rakiplerinin ceza almadığı ve onların oyuncularını kelepire toplayamadığı Inter kariyerinde başarılar dileyelim. Zaten yakında kafasına domates filan atacak Inter taraftarı.

Aynı mantıkla son 2 şampiyonluğumuzda değersiz oluyor.

Bunun da kolaylaştırıcı bir etken olduğunu söyleyebilirim. Terimci olmadığım için Mancini'yi eleştirirken Terim'i övmem ben zaten ama Galatasaray ikisi arasında bir tercih yapacaksa 5 kere Terim derim.

Ama dediğim gibi ikisi de gelmesin isterim.

Bunun da kolaylaştırıcı bir etken olduğunu söyleyebilirim. Terimci olmadığım için Mancini'yi eleştirirken Terim'i övmem ben zaten ama Galatasaray ikisi arasında bir tercih yapacaksa 5 kere Terim derim.

Ama dediğim gibi ikisi de gelmesin isterim.

Bana kalırsa ben de Terim derim çünkü kazandığı başarılar benim tuttuğum takımda. Bana göre Türkiye Ligi'nde yabancı sınırı olduğu sürece yabancı hoca gelmesi mantıksızdı zaten.

Buna bakarsak Terim de çıkıp ben Shaqiri'yi istedim alamadılar, Amrabat'a 5 milyon kadar veririz dedim O'nu aldılar derse ne yapacağız?

Shaqiri ile devre arasında ilgilendik. Amrabat konusunda da baya ısrarcıydı Terim. 5 m Euro'luk bir adam da değildi aslında. Şampiyonluk hediyesi olarak bu transferi yaptığını düşünüyorum Ünal Aysal'ın. FT istese peşini bırakabilirdi Amrabat'ın. Ama ne evet transferi bitir dedi başkana ne de başka birisini buluruz dedi. Aysal gitti aldı. Ha bu dediklerimden Ünal Aysal, Amrabat'ı istedi anlamı çıkarılmasın.

Sizin bu dediğiniz mantıkla son on yıldı Jurgen Kloopla , Simeone dışında büyük bir hoca yok.

Mancini de gittiğinde istediği transferler ve yüksek ücret verildiğinde City'i uzun yıllar sonra şampiyon yaptı . He City'den sonra ise Galatasaray ve İnter'in en berbat , futbolcuların çoğunun çöp oldugu dönemde kalması onu dezavantajı.

Ben eğer sezon başı başlasaydı şuan hepimizin ağzımızın suyu aka aka izleyeceğimizi düşünüyorum.

Fazla takip etmiyorum italyayı o yüzden birşey diyemem inter konusuna ancak bence mancini bir daha başarı yüzü görmez diye tahmin ediyorum.

Cityi uzun yillar sonra sampiyon yapti ama. City Katar sermayesinden önce küme düsmemeye oynuyordu. Mancini ligde rakibi bile yokken son saniyelerde zar zor sampiyon yapti. Lig Manciniden sonra daha rahat sampiyon oldu. GSnin en kötü dönemi derken, acik ara ligin en iyi kadrosuyla adam Dany sayesinde zar zor 2.olabildi. Deplasmanda zor 5 takim varsa, 3ünü oynadiktan sonra gelmesine ragmen deplasmanda berbat ötesiydik. fizik olarak kötü Drogba ve Sneijderle 10 puan farkla ligi kazanan takim, sampiyon yarisindan erkenden koptu. 50 milyon euroluk gereksiz transfer harcamasi yerine Eboue gibi ligin en iyi sag bekinden faydalanmayi tercih etse daha iyi olurdu. Onun yüzünden Eboueyi de kaybettik.

İnterin kadrosu kötü degil ki. Hernanes, Kovacic, Brozovic, Guarin, Medel gibi ligin en iyi ortasahalarindan birine sahip. Ligin en iyi kanatlari onlarda. İcardi, Palacio gibi forvetleri var. Handanovic gibi bir kalecisi var. Stoperde Juan, Vidic var. Bekler Dodo ve Nagatomo. Mancininin sorunu kadro degildi, kadrodan verim almak. Mancininin yillardir tek bir oyun plani var. Her zaman bunu uygular. Gecen sene GSde öyle bir oyun plani vardi ki, ayni kadroyla 90 puan alinacakken, Mancininin oyun planiyla 60i zor alir.

İnterin Manciniden önceki TDside benzer perfonmans sergiliyordu. Mancini o kadar adam aldi, ondan bile kötü.

Inter ile Parma maçına denk geldim. parma ki spikerlerin dediğine göre antrenmanda oyuncular akulüp su veremiyormuş. O takıma bile üstün oynayamıyorlardı izlediğim kısımda.

Mancinili her takıma müstehak bunlar. Bir arap milyarder kafayı yemediği sürece bundan sonra Sampdoria seviyesine filan gider artık.

Geri
Üst Alt