Roberto Mancini

Milyon euroluk tazminatini almadan giden adam gibi adam

Herşeye rağmen bırakmamalıydık. Başarı yakalanabilirdi.

Hamza'yı falan gördükten sonra Mancini gözüme Mourinho geliyor. Eminim eline fırsat verilse ve işine karışılmasa harika transferler yapacaktı. Yabancı kısıtlamasının olduğu sezon da adamı getirdik. Şöyle serbest ile gelse idi eminim daha muhkem isimler gelebilirdi.

Onun başarı olabilecek kadro bütçemiz yok . Adam 15 milyona mirandayı alıyor madriden.
Stoper !!! Bizim gibi orta vasat üstü takımlar ile 10 puan fark yer ve 50 milyona yakın çöplere para harcatırır. Sonra 3,5 milyonu almadı denir :)

Vay komisyoncu vay

Levent Tüzemen: Guillermo Burdisso transferini Emre Utkucan'a söylemişler Emre almayın demiş Mancini benim menajer önerdi iyidir diyip almış

Dünyanın en iyi futbol scout'u Utkucan'a sorsa Serdar Aziz'i alın derdi. O zamanlar mecbur yabancı stoper alınacaktı. Mancini hocam Ranocchia, Doria, Astori gibi isimleri istedi, alınmayınca bari Burdisso'yu alalım demiştir.

Yav 350.000€ kiralik bedeli verdigimiz Burdisso üzerinden nasil bir komisyon dönmüs olabilir Allah askina mantikli olun ya. Utkucan hiyari da kimmis. Daha bir boka yaradigini görmedik. Onun oyuncu database'ine tüküreyim ben.

Buradan gönüllü scout bulsak ondan daha basarili olur. Oturdugu yerden para kazaniyor kuponcu herif.

Vay komisyoncu vay

Levent Tüzemen: Guillermo Burdisso transferini Emre Utkucan'a söylemişler Emre almayın demiş Mancini benim menajer önerdi iyidir diyip almış

Emre Utkucan'ın almayın dediklerinide biliyoz biz Muslera örneğinde olduğu gibi geçiniz

Tapatalk

Valla Burdisso da olmasa da Ontivero transferinde komisyon olayi dondu.

Utkucan'in Muslera twitini de bulamadim.Buyuk ihtimal montaj

Ontivero'da komisyon dönmüştür zaten ama Muslera twitinin montaj olduğunu düşünmüyorum rt-fav sayısı aşırıydı kaldırmıştır

Tapatalk

Geri
Üst Alt