- 8 Eylül 2014
- 2.845
- 1
- 498
Nasilda taktik kagidi verirdi ama
tapatalk kullanılarak gönderildi
tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İç saha oyununa lafım yok ama dış sahadaki oyunu prandelli den bile kötüydü o dış saha oyunuylada herhangi bir ligi lider bitirme şansı yok. Ama kupa kazanma olasılığı çok yüksek.Herşeye rağmen bırakmamalıydık. Başarı yakalanabilirdi.
İç saha oyununa lafım yok ama dış sahadaki oyunu prandelli den bile kötüydü o dış saha oyunuylada herhangi bir ligi lider bitirme şansı yok. Ama kupa kazanma olasılığı çok yüksek.
Hamza'yı falan gördükten sonra Mancini gözüme Mourinho geliyor.
Bende genel mancini analizi yaptımı ( kendimce) düşünüyorum. İnterde bizden ekonomik olarak daha rahat olmasına rağmen ligdeki durumunu gördük . Ama kupada elenmesine şaşırdım.Ben kaldığı taktirde başarılı olacağını düşünüyordum.
Vay komisyoncu vay
Levent Tüzemen: Guillermo Burdisso transferini Emre Utkucan'a söylemişler Emre almayın demiş Mancini benim menajer önerdi iyidir diyip almış
Vay komisyoncu vay
Levent Tüzemen: Guillermo Burdisso transferini Emre Utkucan'a söylemişler Emre almayın demiş Mancini benim menajer önerdi iyidir diyip almış
Emre Utkucan'ın almayın dediklerinide biliyoz biz Muslera örneğinde olduğu gibi geçiniz
Tapatalk
Valla Burdisso da olmasa da Ontivero transferinde komisyon olayi dondu.
Utkucan'in Muslera twitini de bulamadim.Buyuk ihtimal montaj