Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Haha kokona kadınlar gibi aynıadam para harcamaya gelmiş dünyaya
Aynı durum Terim ve Galatasaray içinde geçerli dendiğinde laf etmeyeceksiniz o zaman.
Sevilmeyecek adam degil zaten ama kendisine verilen sozlerde tutulmadi bunu gormeyenler var israrla, ocak ayinda sacma transferlere mahkum edildi,kendisininde var mutlaka hatalari ontivero,salih transferine onay vermesi gibi,bir proje ile kandirildi,verilen sozler havada kalincada tazminat almadan birakti basarili olsun italyada bu sistemde zaten Turkiyede birsey yapamaz.Mancini basarili bir hocadir, marka bir hocadir... Adamin tarzinda bir klaslik var, okey... Bizde seviyoruz, defansif hamlelerden sonra hirsli hareketler yapan hocamizi, okey...
Ama Italya´daki sike sürecinin, onun adina bir talih kusu oldugunu da bir anlamaniz lazim, parlak futbol kariyerinin yaninda. Sike sürecinden dolayi, 3 tane sampiyonluk yakalayarak, kagit üstünde büyük basariya imza atti Italya´da. Ancak bunun gölgesinde kalan, 2005/2006 sezonunda sikelerden dolayi, 3. yada 4. oldugu sezonda, birden sampiyonlugu kapmasi var. Juventus´un ligden düsüp, bir cok takimin agir yaptirimlara maruz kalmasi var. Ve sunu da belirteyim ki, o dönem icerisinde CL´de de hic bir basarisi bulunmuyor. Yani hepsi sadece, zedelenmis Italya liginde, lokal basarilar. Yine iyidir, kötüdür birsey diyemem, firsatini degerlendirdi adam o dönem.
Bundan sonra dünyada sayili TD´nin sahip oldugu bütceler sahip olmasina ragmen, hic bir daha o basarilara yaklasamadi bile. O sike döneminden sonra kazandigi bir tane PL sampiyonlugu, Ingiltire Kupasi ve Türkiye kupasi var.
Sen bu kulübün baskaniysan, ve herseyin yoluna gitmesine mahkumsan, bu verilerden baslayip, birazcik bir tartarak, ona göre yaparsin TD´lük tercihini. Takimin yüzü o olsun, bir nevi süs mankeni ihtiyaci da görsün, diyebilecek maddi durumun varsa, getirirsin Reis´i. Ama adamin zaten basarili olabilmek icin yeterli meziyetlere sahip oldugu bile soru isaretiyken, birde paran kisitli ise, bu is bilmezlik olur. "Ayranin yok icmeye, taht-i revanla gider sicmaya" ifadesi cuk diyor oturuyor...
Ben Reis´i seviyorum, ama uzaktan. Mutluyum... Mancini´yi sevenler de var bayagi, ama emin olun ki, bir daha gelse, fena halde kestane edersiniz adami burada.
Ben Terim'in başarısını küçümsemiyorum zaten. Terim'in başarılarını küçümsemek Galatasaray'ın başarılarını küçümsemekle eşdeğer. Ama Mancini'nin de bu kadar yerin dibine sokulması şaçmalık. O sezon içeride oynadığımız maçlar gerçekten çok zevkliydi ama deplasmanda oynattığı oyun rezaletti. Belki bazı saçma takıntılarından vazgeçmiş olsa şampiyonluğu vermezdik.Eger kast ettigin 2010 sike operasyonu ise, bu operasyonlardan Fenerin zarar gördügü gercektir. Ancak hic bir yaptirima maruz kalmadigi gibi, birde play off sistemi ile, bu kulüplerin "magduriyetini" kaldirmak adina sistem getirilmistir.
Ben Terim'in başarısını küçümsemiyorum zaten. Terim'in başarılarını küçümsemek Galatasaray'ın başarılarını küçümsemekle eşdeğer. Ama Mancini'nin de bu kadar yerin dibine sokulması şaçmalık. O sezon içeride oynadığımız maçlar gerçekten çok zevkliydi ama deplasmanda oynattığı oyun rezaletti. Belki bazı saçma takıntılarından vazgeçmiş olsa şampiyonluğu vermezdik.
tapatalk