Roberto Mancini

Taktigi Bruma'yi wingbek,

Burak, Eboue ve Sabriyi kanatta oynatmak miydi?

Araya girmek gibi olmasin ama Terim de Eboue'yi kanatta oynatti, mesela Sabriyi de ön libero'da. Terim de bayiliyordu herifleri kendi pozisyonlari disinda oynatmayi yani.

Iyi forumlar Sükrücüm

Ne Terim'i arkadaş, Ersun Yanal, Aykut Kocaman ile filan kıyaslayın.

Aykut Kocaman bile bu arkadaşın harcadığı paranın 3'te 1'ine Inter'i de City'de, Bizim takımı da şampiyon apardı muhtemelen.

Terim de Topali defans oynatinca taktik dehasi mi olyuyor, hele ki Ömer Toprak var iken.

Burada Terim'in yaptığı her kararı doğru söylediğimi hatırlamıyorum.

Ama Mancini'nin saçmasapan ilk 11lerini herhangi yerli TD yapsaydı o kişiyi en çok yerin dibine sokan kişiler siz olurdunuz. Neye göre taktikten anlıyormuş onu anlamış değilim. Gol yememek için oynattigi defansif futbol mı, yoksa o efsane Ceyhun-Drogba değişiklik yüzünden mi

Ömer mevzuya gelince Ömer ile Töre arasında olan biteni hepimiz biliyoruz. stoper konusunda hemfikiriz, bende Terim hata yaptigini düşünüyorum. Darmstadtdaki elemanı seçmeliydi

"benim hocam"

-moğollar-

Ancak cacık olur bu hıyardan. Rezil rüsva etti. Deplasman fobisi ni takımın kanına sokan TD.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlığı yukarılarda görünce gözümden 1 damla yaş geldi, ne kadar özlemişim seni güzel insan büyük hoca. Roberto Mancini Galatasaray'dır.

Başlığı yukarılarda görünce gözümden 1 damla yaş geldi, ne kadar özlemişim seni güzel insan büyük hoca. Roberto Mancini Galatasaray'dır.

Şimdi sen böyle yazınca ünaldash , Ünal başganımın mancini hodzamı getirdiği gün aklıma geldi gözlerim doldu :(

Ne Terim'i yaw, Terim'e Swansea city'i bile emanet etmezler. Koca Manchester City'yi verdiler adama. Çok büyük 1 profesyonel ve futbol üstadı, ayrıca çok sıkı 1 gs taraftarı.

Geri
Üst Alt