Roberto Mancini

gördüğüm en mal tdlerden biridir kendisi
aramis oldugu ideal 11i yirmi macta bulamamis yirmibirinci maca yine farkli kadroyla giderek zirvalamistir zaten yaptigi transferlere bakarak gittigi kulupleri yasa bogmus milyon euro komisyonu cukkalamistir gsc forumunda ise halen tazminattan vazgeçti deyip sevenler mevcuttur

parator kazanınca taktikle bilek gücüyle, mancini kazanınca bala göte.. la bi .. :asd:

biz terime mal desek olay çıkar
faşist düşünce hep

Süper finaldeki son maç da şans eseriydi 11 kişi Çanakkale geçilmez oynanmıştı teallam yea :D
Maçın son bölümlerini öyle oynamak başka Anadolu takımı gibi full 90 dk oynayıp da bile 2 gol yemen bam başka. Neyse sizler objektiv olaylara bakmayı bir öğrenin ilk önce. Analiz konusunda bir çok üye burda türkiye seviyesine layıksıniz zaten ona bir şey demem mümkün değil. İşinize gelmez gerçekler ama şimdi tabiki.

Aslolan Galatasaray !!!

ikinci olması gereken Galatasaray'ı ikinci yapmak için elinden geleni yapmış, bunu başarmış ve kulübün kasasına ŞL ayak bastı parasını koyduktan sonra ayrılmıştır.

Ayrıca tazminat almaması ve neden almadığını da açık bir şekilde söylemesi ne kadar karakterli biri olduğunu gösterir.

Keşke gerekli bütçeyi verebilecek durumumuz olsaydı ve takımda tutabilseydik.

mayıslar sizin olsun biz nisanda şampiyonuz.
hocam benim hocam :005:

Maçın son bölümlerini öyle oynamak başka Anadolu takımı gibi full 90 dk oynayıp da bile 2 gol yemen bam başka. Neyse sizler objektiv olaylara bakmayı bir öğrenin ilk önce. Analiz konusunda bir çok üye burda türkiye seviyesine layıksıniz zaten ona bir şey demem mümkün değil. İşinize gelmez gerçekler ama şimdi tabiki.

Aslolan Galatasaray !!!
Karşıdaki takım fb değil Juve dikkat edersen. Mancini imzaladı 2 gün sonra maça çıktı, şansa berabere kaldık diyorsun. Aynen şansa, yoksa biz kazanırdık o maçı 2 duran top golü olmasa :)

Fb maçında pozisyonumuz bile yoktu, kazayla gol yesek şampiyonluk gitmişti..
FT'cisiniz diye Mancini'yi de yermeye gerek yok.

ikinci olması gereken Galatasaray'ı ikinci yapmak için elinden geleni yapmış, bunu başarmış ve kulübün kasasına ŞL ayak bastı parasını koyduktan sonra ayrılmıştır.

Ayrıca tazminat almaması ve neden almadığını da açık bir şekilde söylemesi ne kadar karakterli biri olduğunu gösterir.

Keşke gerekli bütçeyi verebilecek durumumuz olsaydı ve takımda tutabilseydik.

burada çok bilmişlik yapmaları çok kötü bir şey. Mancini hoca ülkeyi, ligi, insanı tanımıyor arada gelmiş, taktik deniyor onu bunu deniyor(evet bazen tadını kaçırdı) ama herkes laf ediyor. Adam gelirken 5 yıllık bir plan yapmıştı. Bizim olağanüstü taraftarımız dayanamayıp kendisini istifaya davet etti.
Sanıyorlar ki hocalarda sihirli bir şey var gelip hemen şampiyon yapıyor.
Şunlara 4 maçlık hocalık yaptıracaksın göreceğiz ne yapabiliyorlar?

TE ALLAM

8 maç 2 galibiyet 6 beraberlik alan Terim'in suçu yok Mancini'nin suçu var he.

Karşıdaki takım fb değil Juve dikkat edersen. Mancini imzaladı 2 gün sonra maça çıktı, şansa berabere kaldık diyorsun. Aynen şansa, yoksa biz kazanırdık o maçı 2 duran top golü olmasa :)

FT'cisiniz diye Mancini'yi de yermeye gerek yok.
Al işte. Fatih terimci diye. .. sen de karşında ergen çocuk bulduğunu zannetme lütfen. Böyle cümle olurmu yahu? Fatih terimci diye mancini ye laf atıyormuşum.
Mancini yi ben fatih terimin üçüncü dönemi başlamadan önceden de hayretle takip ediyordum. Yeni gelmesi ile birlikte şans eseri bir beraberlik olduğunu kendin de söyledin zaten. Bilmem kuş familyasından da değiliz allahıma şükür de ben kimseyle kiyaskamiyorum kendimizi.
Zamanında nasıl Rubin kazan şans eseri ile Barcelona da galibiyetle döne bildiyse bizde de bu oldu.
Mücadele de olmadı değil tabiki ama baya korkak oynadık ve fırsatçı söyleye bilirsin ben şans eseri ile 2 gol bulduk diyorum. Neyse fikrim beni bağlar tabiki sadece seninkiside sadece seni. Saygılar

Aslolan Galatasaray !!!

Juve maçları şans eseri ile sonuçlanmış maçlar bizim adımıza. Taktik bilmem ne hikaye. 11 kişi ile Çanakkale geçilmez oynadık İtalya'da ve şans eseri 2 gol bulduk resmen.
İstanbul'da ki durumu söylemeye gerek yok bile. Juve maçları bizim için resmen altılı ganyan maçlarından birisiydi tarihimizde. Mancini şansı da belki diye biliriz ki adam Juve ya karşı şansı tutuyor işte.

Aslolan Galatasaray !!!

kesinlikle haklisin tamam takim belki hucuma yönük daha cok is yapa bilirdi ama burda bir cok önemli iki konu var.

1. son 1 haftada camiada ne olmus bir bakin lütfen.

2. scot piriye selamlarimi iletiyorum. takimin kondisyonu les resmen. görende herkez drogba gibi 35 yasinda var zanedecek takimdaki oyuncularimizi.

bence büyük basaridir bu 2-2 . juve bu yahu adamlar italia ligini süpürüyor resmen.

Büyük başarı şansı mı diyeceksin şimdi.

Terim yapınca BAŞARI
Mancini yapınca BAL

fenerli gibisiniz ya

Mancini hakkında konuşurken
terim varken o da kimmiş demekte
inanılmaz bi şey

Ftciler unutulmaz hocamız Sayın Roberto Mancini'nin başlığını derhal terk etsin. Gelmiş adanalı magandayı övüyorlar burda.

Büyük başarı şansı mı diyeceksin şimdi.
Evet büyük başarı ama şans eseri ile kazanılmış bir sonuç. Başarı mı tabiki de başarı. Ama şans eseri.
O zamanda fikrim aynıydı da millet ile polemiğe girmek istemedim şimdiki gibi.

Aslolan Galatasaray !!!

Geri
Üst Alt