Roberto Mancini

Arena hocamız Mancini, deplasman hocamız Riekerink olmalı.

Ben en kötü sezon sonuna kadar kalması düşüncesindeyim ama illa ki yeni hoca gelecekse dostane ayrıldığımız Mancini'yi yeniden davet etmeliyiz.

Inter'le de başarılı olamaması sonucu artık en fazla Tottenham, Monaco seviyesindeki takımlardan teklif alabilir. Yeniden çıkışa geçmek için kendisi adına Galatasaray iyi bir seçenek olabilir. O nedenle getirmesi de zor olmaz.

Son düzenleme:
Roberto Mancini'nin bu hafta gönüllü olarak katıldığı UNICEF yardım programından. (Tribun Dergi)

CzeutMYXEAAP0_o.jpg

"Daha kısa bir süre kaldı. Yarın bunları eleyeceksiniz." (11.12.13)

Signore Roberto Mancini​

Cz1AHMfWEAEnNsg.jpg

Yabancı sınırı da yok nerdesin atkılı karizma.sen varken 5+0+3 saçmalıkla uğraşmaktan oynatamıyordun takımı.

Kendisi bizim yapacağımız teklifi bekliyor.

Hemen acilen gelmeli

galatasarayli-futbolculardan-mancini-ye-4-7564329_x_9358_o.jpg

Bu adama saygım var, Ünal Aysal' a şu kadarlık transfer bütçesine ihtiyacım var, verirseniz devam edelim, vermezseniz hadi bana eyvallah diyebilmişti.

sucuk ekmekçi polarcı beleş biletçi tayfa mancini'yi istemedi istemez.
ve ne yazık ki ua göz önünde olan güçlü bir oluşum .

Bu adama saygım var, Ünal Aysal' a şu kadarlık transfer bütçesine ihtiyacım var, verirseniz devam edelim, vermezseniz hadi bana eyvallah diyebilmişti.
Hocalığı tartışılır ama adamlığı tartışılmaz. Son 10 yılda şu kulübe ayak basmış en düzgün adamlardan biridir. Keşke şu TR ligine uygun bir taktik anlayışı olsaydı da devam edebilseydi. Gerçi uygun olanları da gördük ya neyse :)

Mancini adam gibi adam ve gerçek bir teknik direktördü. En büyük şanssızlığı çalıştığı dönemin yabancı sınırlaması dönemine denk gelmesi oldu. Buna rağmen Türkiye kupasını kazandık, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Juventus'un olduğu gruptan çıktık. Ligi de 2. bitirdik, ki o zamanın ikinciliği şampiyonlukla neredeyse eş değerdi. Çünkü fener cezalı olduğu için Şampiyonlar Ligi'ne direkt biz katıldık.

Sonra ne oldu? Adam istediği şartlarda çalışamayacağını anlayınca şerefiyle çekti gitti. Ne tazminat davası peşinde koştu, ne zorluk çıkardık. Hani bazen diyorlar ya teknik adama sabretmek gerekir. Sabredeceksek işte böyle adama sabredelim. Hamza gibi ırkçıya, Riekerink gibi kuklaya değil.

Mancini adam gibi adam ve gerçek bir teknik direktördü. En büyük şanssızlığı çalıştığı dönemin yabancı sınırlaması dönemine denk gelmesi oldu. Buna rağmen Türkiye kupasını kazandık, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Juventus'un olduğu gruptan çıktık. Ligi de 2. bitirdik, ki o zamanın ikinciliği şampiyonlukla neredeyse eş değerdi. Çünkü fener cezalı olduğu için Şampiyonlar Ligi'ne direkt biz katıldık.

Sonra ne oldu? Adam istediği şartlarda çalışamayacağını anlayınca şerefiyle çekti gitti. Ne tazminat davası peşinde koştu, ne zorluk çıkardık. Hani bazen diyorlar ya teknik adama sabretmek gerekir. Sabredeceksek işte böyle adama sabredelim. Hamza gibi ırkçıya, Riekerink gibi kuklaya değil.
Hamza'ya Riekerink'e tek laf edemeyen sucuk ekmekçiler bu adam gelsin 2 maç sonra yine istifaya çağırır. FT'nin yerine geldi ya oradan bir kuyruk acıları var kerkenezlerin. O yüzden zor o iş.

Hocam hakkında göz yaşlarıma hakim olamıyacağım yorumların gelmesi, beni çok duygulandırdı.

cqmbu.gif

bursaspor_galatasaray_2_5_mac_ozeti_bursa_gs_mac_golleri_yari_final_h26523.jpg

Mancini fiskirtti

He fışkırttı

Gençler (1-1) D
Sivas (2-1), L
Karabük (0-0), D
Çaykur (1-1), D
Antalya (2-2), D
Antep (0-0), D

Daha Kasımpasaya kendi sahamızda 4 gol yediğimiz maçı demedim bile

Sneijder kanatta oynadığında kalp krizi geçiren herif Mancini'yi savunuyor. :D cahillik işte

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt